Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef til Center for Pædagogik (genopslag)

Vil du være med til at udvikle uddannelsen for nogle af samfundets vigtigste fagprofessionelle? Og kan du understøtte, at de studerende får et højt læringsudbytte? Absalon har brug for dig, der kan gå forrest og sætte kursen for Center for Pædagogik.

Som centerchef bliver du en væsentlig aktør i udviklingen af pædagoguddannelsen. Du er centrets ansigt udadtil, og du kommer til at indgå i et tæt nationalt samarbejde om at udvikle og styrke uddannelsen bredt i sektoren.

Du får det overordnede personaleansvar for et center med fem uddannelsesledere, ca. 80 undervisere, tre efter- og videreuddannelseskonsulenter og fire docenter, der varetager faglig ledelse af forskning og udvikling. I centret er deromkring 2.400 pædagogstuderende.

Du kommer til at bringe et velfungerende og kompetent ledelsesteam endnu tættere sammen om ledelsen af centret.

Som ny centerchef får du en væsentlig ledelsesopgave, der kræver, at du er målrettet og engagerende i din ledelsesstil. Center for Pædagogik er et komplekst center med stor geografisk spredning, der kalder på administrativ tæft, en evne til kompleksitetsreduktion og stærke samarbejdskompetencer i det tværgående samarbejde med Absalons andre centre og fællesfunktioner. Hertil kommer en betydelig national opgave med at udvikle pædagoguddannelsen i samarbejde med landets øvrige professionshøjskoler og andre væsentlige interessenter.

Med reference til direktøren for Pædagogik og Ledelse bliver du en del af en fagligt ambitiøs chefgruppe, ligesom du sammen med den øvrige chefgruppe kommer til at indgå i et tæt samarbejde med direktionen. I chefgruppen har vi et tillidsfuldt samarbejde med udgangspunkt i helheden, hvor vi vægter at bruge hinandens viden og kompetencer og trække igennem på tværs.

Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere om vores ønsker og krav til vores nye centerchef her (https://recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=eb2ee8ff-8b15-4290-8148-273dc6d54149&cid=5001).

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for Pædagogik og Ledelse Sami Stephan Boutaiba på tlf. 7248 1204 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231.

Ansøgning og relevante bilag sendes via linket på siden senest mandag den 8. marts 2021.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.