Centerchef til HR Udvikling i Rigspolitiet

København, Rigspolitiet, Koncern HR

 

Om jobbet

Koncern HR søger en centerchef til HR Udvikling. HR Udvikling er organisatorisk placeret i afdelingen National HR Partner, og centeret udvikler og implementerer tiltag inden for organisationsudvikling og den overordnede leder- og medarbejderudvikling i Rigspolitiet samt politiets psykologtjeneste. Som centerchef for HR Udvikling får du ledelsesansvaret for sektionerne Ledelsesudvikling & psykisk arbejdsmiljø, Implementeringspipeline og Psykologtjenesten med i alt ca. 42 medarbejdere.

 

Din primære opgave er at sikre, at centret opfylder de opstillede mål. Du leverer fagligt input til det strategiske arbejde i den øverste ledelse og udarbejder aktivitetsplaner for dit center, der både bidrager til Koncern HR’s samlede aktiviteter og sikrer, at der leveres resultater af høj faglig kvalitet på dit område.

 

Du har stærke ledelseskompetencer og evner at lede gennem ledere. Dit ansvarsområde spænder vidt og omfatter komplekse faglige problemstillinger, der kræver en høj grad af politisk tæft. Du formår at understøtte dine sektionsledere i at prioritere opgaver og ressourcer, samtidig med at der sikres en kontinuerlig udvikling og optimering. Du har desuden fagligheden og det strategiske udsyn til at skabe resultater, der understøtter politiets kerneopgaver. Du forstår at balancere god arbejdsgiveradfærd og økonomiske hensyn med helhedsorienteret organisationsforståelse.

 

Du er en del af ledelsesteamet i Koncern HR, som foruden National HR Partner består af

HR Administration. Du refererer direkte til National HR Partner. Du bidrager til det gode, tværgående samarbejde, som kendetegner Koncern HR, hvor vi prioriterer en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Her er du en kvalificeret og relevant sparringspartner for dine medledere.

 

Om dig

Du har en akademisk uddannelse og betydelig ledelseserfaring inden for offentlig HR udvikling. Derudover har du solid faglig indsigt i udvikling og implementering af blandt andet HR-strategier og projekter samt ledelses- og organisationsudvikling. Du har desuden erfaring med at arbejde som leder i en kompleks og politisk styret organisation. Det er en fordel, hvis du har kendskab til politiets organisation og opgavevaretagelse.

 

Som leder bidrager du med åben kommunikation – ikke mindst i din rolle som sparringspartner for dine sektionsledere. Du har desuden forståelse for og fokus på et effektivt samarbejde med sektionens eksterne brugere og samarbejdspartnere.

 

Du har et fremadrettet fokus og besidder den nødvendige handle- og gennemslagskraft til at skabe resultater på dit område og sikre rammerne for fortsat udvikling. Du håndterer effektivt faglige, økonomiske og ledelsesmæssige udfordringer. Du har forståelse for, at dit center understøtter politiets kerneopgaver og brænder for at bidrage med den bedst mulige service.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Der vil alt efter dine kvalifikationer og kompetencer være mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Peter Ekebjærg på 4128 0167

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

 

Ansøgningsfrist: 26. april 2018

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 15. maj 2018.

 

Koncern HR

Vi formulerer HR-strategier og koordinerer og understøtter HR-arbejdet i politikredsene. Koncern HR har ansvaret for rekruttering til hele politiet, for uddannelse af fremtidens politistyrke og for efter-, videre- og lederuddannelse af politiets cirka 15.000 ansatte. Desuden løser vi en række HR-opgaver inden for administration, personaleudvikling, løn og personalejura.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teamleder til Finansministeriets Koncern Service

Moderniseringsstyrelsen

København
Ser du service i et forretningsperspektiv, er du i stand til at omsætte ideer til handling, og har du blik for, hvordan service kan bidrage til at skabe attraktive arbejdspladser? Så er det dig, vi søger som ny teamleder til Finansministeriets Konce...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Manager - Amaris Denmark

Amaris Consulting ApS

København
DescriptionAmaris is an independent, international Technologies and Management Consulting Group. Created in 2007, Amaris is already established in over 50 countries and supports more than 750 clients worldwide throughout their project s lifecycle. O...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Teamleder til Sagsadministration i Odense

Sagsadministrationen

København
I Skatteankestyrelsen samarbejder vi om klagesagsbehandling. Vi behandler sager af stor samfundsmæssig betydning, som alle har store konsekvenser for den enkelte virksomhed og borger. Derfor vil vi være Danmarks bedste klagemyndighed. Lige nu søger ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Forsknings- og analysechef til området for arbejdsmiljøovervågning og epidemiologi

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

København
Vil du være med til at sætte retning for forskning blandt højt kompetente videnarbejdere? Har du lyst til at lede og koordinere komplekse forskningsprojekter? Og kan du bidrage til at forskningsresultater anvendes i praksis? Så har vi en spændende s...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Juridisk kontorchef til Lægemiddelstyrelsens Ledelsessekretariat

Lægemiddelstyrelsen

København
Er du en dygtig og processikker jurist med erfaringer fra national og europæisk regulering? Har du dokumenterede fremragende lederkompetencer? Og vil det kunne motivere dig stærkt at indgå i et lederteam, der i dialog med dygtige og engagerede medar...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018