Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerchef til Socialområdet - strategisk ledelse

Vi søger en chef med mod, helhedstænkning og handlekraft til Center for Socialområdet.
 
Der er vækst i erhvervslivet og beskæftigelsen, befolkningstilbagegangen er bremset, og den positive udvikling forstærkes i de kommende år af en række store anlægsinvesteringer.
 
Der er stadig udfordringer, også på det sociale område, herunder ulighed i sundhed. Tilpasning er en forudsætning, og udvikling er en nødvendighed for at opfylde fremtidens krav til kommunens service.
 
Som centerchef skal du være med til at realisere Guldborgsunds kerneopgave ”Vi skal styrke borgernes muligheder for at mestre egen tilværelse og i samarbejde med borgerne sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber”. I Guldborgsund Kommune prioriterer og differentierer vi vores social- og sundhedstilbud. 
 
Vi tilbyder:
Du får ansvaret for ledelsen i Center for Socialområdet og med det ledelsen af de 5 afdelinger/institutioner i centret. Dertil kommer politisk betjening af Social- Sundheds- og Omsorgsudvalget, og hermed målopfyldelse af de strategiske målsætninger, som udvalget har formuleret.
 
Opgaverne er mange og spændende, og kan sammenfattes således:

Sikre virkeliggørelse af de besluttede strategier, målaftaler, mindset m.m. i hele centret, samt bistå til samarbejde herom i hele organisationen. I relation hertil er der en forventning om, at centerchefen kan se muligheder og løsninger på tværs af de forskellige afdelinger og centre.

  • Sikre at de prioriteringer og effektiviseringer, der er besluttet i budgetaftalerne, rent faktisk realiseres. En sikker økonomistyring skal fastholdes, og det skal løbende vurderes, hvordan kommunen får mest ud af de penge, der bruges.
  • Inspirere til og understøtte den fortsatte udvikling af organisationen, herunder at kommunens ledelsesgrundlag og Det Guldborgsundske Mindset lever i centret, og at ledelsesmæssige kompetencer fortsat udvikles og praktiseres i overensstemmelse med grundlaget.
  • Facilitere og medvirke til samskabelsen med det omkringliggende samfund. Kommunen er med til at skabe centrale rammer om hverdagslivet. Indholdet i hverdagen skabes mellem borgere, virksomheder, foreninger, frivillige og kommunen i fællesskab.  
Vi forventer:
Du har en relevant uddannelses- og erfaringsbaggrund i forhold til sektoren og en relevant ledelsesuddannelse gerne på masterniveau eller tilsvarende, så du fra start kan navigere overordnet i de muligheder og udfordringer, der er på området.

Du indgår i Guldborgsund Kommunes chefgruppe, der ud over de øvrige centerchefer består af kommunaldirektøren og de fire øvrige direktører. Du har direkte reference til direktør for Social, Sundhed, Børn og Familie Allan Ruders.
Stillingen kræver et stærkt samarbejde på tværs af udvalg og myndighedsområder med fokus på forpligtende fællesskaber og stærke sociale relationer.
 
Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ansættelsesstedet er Guldborgsund Rådhus i Nykøbing Falster.
 
Mere information:
Du kan se hele job- og personprofilen her.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.