Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerleder til Rådgivnings- og Kontaktcentret Kallerupvej

Er du en ildsjæl, der brænder for at lede et sted, der, sammen med frivilliges engagement og indsats, gør en forskel for mennesker med demens og deres familier?
 
Vores leder af centret har søgt nye udfordringer, og derfor søger vi pr. 1. april eller snarest herefter en ny leder af Rådgivnings- og kontaktcentret Kallerupvej, Kallerupvej 58, 5230 Odense M.

Hvem er vi?
Rådgivnings- og kontaktcentret Kallerupvej er en selvejende institution, oprettet i 2000 i samarbejde med Alzheimerforeningen og Odense Kommune. Centret har en driftsaftale med Odense Kommune.
Centret har i sin form været til inspiration for Sundhedsstyrelsen, der i 2017 har udbudt puljemidler til at etablere lignende centre andre steder i landet.
I centret er der ud over lederen ansat en deltids bibliotekar for Teknologi-biblioteket. Der er tilknyttet ca. 50 frivillige til centret. De frivillige er personer med tidlige demens, pårørende, fagpersoner og andre interesserede. Der er desuden tilknyttet en regnskabsfører/bogholder til centret.
Centret er ét af fire centre med forskellige målgrupper og med driftsaftale med Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune, hvor der også er ansat daglige ledere.
 
Jobbet
Som leder af centret er du

  • ansvarlig for at lede og/eller koordinere de mange aktiviteter og frivillige i huset. Du er også selv aktiv omkring afvikling af nogle af aktiviteterne samt inddrage og involvere både frivillige, familier og brugere.
  • ansvarlig for husets ansigt ud ad til, men gerne via de mennesker, der med forskellig baggrund har tilknyttet sig centret.
  • den kontaktperson, der tager imod henvendelser fra nye mennesker med demens eller nye familier, der har brug for råd, forståelse og støtte.
  • ansvarlig for administrative og praktiske opgaver.
  • ansvarlig for økonomien, og samarbejder med den tilknyttede bogholder herom.
  • i jævnlig kontakt med både den lokale og landsdækkende Alzheimerforening, samt andre samarbejdspartnere.
  • ansvarlig for at udvikle nye tiltag med afsæt i de ønsker og behov, som brugere af huset har. Herunder søge/sikre den nødvendige finansiering til at igangsætte dette.
Hvem er du?
Du har en relevant sundhedsfaglig baggrund med særligt kendskab til demens og med lovgivningen på området.
Du har erfaring med samarbejde med mennesker med demens i alle aldre og med deres familier.
Du har erfaring med og viden om gruppedynamik og konfliktløsning.
Du kender til frivillighedens dynamik og har måske erfaring med ledelse af frivillige.
Du har erfaring med at arbejde med projekter.
Du er god til at lytte og møde andre mennesker hvor de er.
Du er god til at få det bedste frem i andre og til at inddrage og uddelegere.
Du har overblik og kan have mange bolde i luften.
Du er god til at etablere netværk og samarbejdsrelationer både for dig selv og for andre.
Du er idé-rig og handlekraftig.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Kan du kontakte Formand Kirsten Rask på telefon 20400770
eller
Kontaktperson i Odense Kommune og repræsentant i Kallerupvejs bestyrelse, Leder for Team Frivillighed, Anne Grete Pilgaard, på telefon 30942758.

Ansøgningen sendes til Kirsten Rask på mail: kirsten.rask.odensen@gmail.com senest den 25. februar 2018. Der afholdes samtaler onsdag den 28. februar 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Institut- / centerleder

University College Lillebælt - Campus Odense

Odense
Afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund ved University College Lillebælt søger en videncenterleder med forskningserfaring inden for teknologi- og fagdidaktik samt design og brug af læremidler. I afdelingen for Anvendt Forskning i Pæd...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Visionær, koordinerende og netværksskabende VEU-chef søges til HF & VUC FYN

HF & VUC FYN

Odense
Visionær, koordinerende og netværksskabende VEU-chef søges til HF VUC FYN HF VUC FYN styrker indsatsen for voksen efter- og videreuddannelse (VEU) på det almene område og søger derfor en VEU-chef, der vil være frontløber i implementeringen af en ny ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Institutleder til Institut for Sprog og Kommunikation

Syddansk Universitet

Odense
Det Humanistiske Fakultet på SDU søger en ny leder til Institut for Sprog og Kommunikation i Odense og Slagelse med tiltrædelse 15. august 2018 eller snarest derefter.Institut for Sprog og Kommunikation er et internationalt orienteret institut, som ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Kalkulationschef til Pilegaard-Henriksen A/S

ConfidenceSearch

Odense
For vore kunde, Pilegaard Henriksen A S søges en faglig stærk og struktureret kalkulationschef Virksomheden Pilegaard-Henriksen tilbyder alle former for service, installation og rådgivning inden for vand, varme, sprinkler, ventilation, blik og sanit...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:19. maj 2018