Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerleder til Rehabiliteringscenter Grøndal

Centerleder til Rehabiliteringscenter Grøndal

Faxe Kommune søger en ambitiøs leder til Rehabiliteringscenter Grøndal beliggende i Haslev.

Du vil blive centerleder for over 40 medarbejdere fordelt på en række forskellige faggrupper, herunder social- og sundhedsassistenter og hjælpere. Du skal kunne lede og koordinere på tværs af faggrænser samt gå foran og skabe fælles retning.

Centeret har 17 midlertidige pladser og tilbydes til forskellige borgergrupper.

Det kan være borgere, der har behov for et midlertidigt ophold efter udskrivning fra sygehus, hvor sundhedstilstanden ikke vurderes stabil nok, til at borgeren kan udskrives til eget hjem, det kan gælde borgere, der har behov for et rehabiliteringsophold, en aflastningsplads, palliativ pleje eller afklaring af boligforhold mm.

Der er mange sygeplejefaglige opgaver hos de borgere, der kommer på midlertidigt ophold, som kræver sygeplejefaglig indsigt og overblik, således at de rette indsatser kan iværksættes. For at skabe de gode borgerforløb, er inddragelse af borgeren og en målrettet koordinering med samarbejdspartnere en nødvendighed, så indsatserne bliver tilpasset den enkelte borger.

Derudover har centeret en træningsenhed, et dagcenter og en organisation af frivillige. Som leder vil du også fungere som leder for dagcenteret og som nærmeste kontaktperson til de frivillige. Træningsenheden har egen leder.

Som leder vil du have fast base på rehabiliteringscenteret, men samtidig være en del af et ledelsesteam og du vil skulle arbejde tæt sammen med sygeplejen, hjemmeplejen og træningsområdet. Du vil referere direkte til centerchefen for Sundhed & Pleje.

Du skal være med til at udvikle Faxe Kommunes rehabiliteringscenter, så det fortsat er et innovativt hus, hvor du tænker nye måder at løse komplekse problemstillinger på. Du kan derfor tænke kreativt og du tør afprøve nye arbejdsgange og rutiner. Centeret er bemandet døgnet rundt og derfor skal du som leder inkludere alle hold på forskellige tidspunkter af dagen.  

Om dig

 • Vi forventer, at du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse samt solid ledelseserfaring fra en lignende stilling, gerne kombineret med en ledelsesuddannelse.

 • Har du ikke en lederuddannelse, forventes det at du påbegynder diplom i ledelsen indenfor det første 1-2 år.

 • Du er synlig, inkluderende og engageret i din ledelse.

 • Du har erfaring med tværfaglig koordinering, udvikling, personaleledelse og administration.

 • Du har erfaring med økonomistyring.

 • Du er visionær og løsningsorienteret for huset og for medarbejderne.

 • Da du dagligt vil være i kontakt med borgere og deres pårørende samt eksterne og interne kollegaer skal du være robust med gode og stærke samarbejdsevner.

 • Du er et empatisk menneske, ærlig, nytænkende og vedholdende.

 • Du skal have lyst til at sætte retning på en anerkendende måde.

 • Du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og et talent for at arbejde målrettet og struktureret.

 • Du kan navigere i en politisk styret organisation.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsestidspunktet er den 1. februar 2021 eller hurtigst muligt herefter. Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

 

Ansøgningsfrist og samtaler

Der er ansøgningsfrist søndag den 22. november 2020.

Der afholdes 1. og 2. samtale i processen. Går du videre til 2. samtale, vil du blive bedt om, at udfylde en personlighedstest (Human Developer Testsystem). Feedback på testresultat gives op til 2. samtale. Ansættelsessamtaler afholdes hhv. den 3. december 2020 og den 11. december 2020.

 

For yderligere information omkring stillingen, kan du kontakte Centerchef for Sundhed & Pleje Morten Just på. tlf. 29 38 82 18.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.