Centersygeplejerske Glyngøre Ældrecenter, Skive Kommune | Ofir.dk
header background shadow

Centersygeplejerske Glyngøre Ældrecenter

Skive Kommune

Område 1- Glyngøre Ældrecenter.

Vi søger en Centersygeplejerske til Glyngøre Ældrecenter pr. 1/12 2017 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer fortrinsvis dagvagter på ugens fem hverdag.

Glyngøre Ældrecenter har 24 faste lejligheder, hvoraf de 6 er forbeholdt demensramte borgere, samt en midlertidig plads.

Som center sygeplejerske forventes du at arbejde med sygeplejens 4 virksomhedsområder, at udføre - lede - formidle - og udvikle sygeplejen.

Som center sygeplejerske er der behov for stor generalist viden, hvorfor en bred erfaring inden for forskellige områder vil blive vægtet.

Centersygeplejersken har en tæt tilknytning til det øvrige plejeteam, som består af social og sundheds hjælpere og social og sundheds assistenter.

Centersygeplejersken skal sammen med Teamkoordinatoren sikre det faglige niveau og at beboerne får en omsorgsfuld og professionel pleje, samt sikre tidlig opsporing og indsats og dermed forebygge indlæggelser.

Ansøgningsfrist
24. oktober.

Ansættelses samtaler forventes afholdt mandag den 30. oktober.

Løn
efter gældende overenskomst.

Er ovenstående noget for dig eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Karen Marie Lidegaard telefon 20 34 30 03 eller teamkoordinator Nynne Hinnerup telefon 99 15 60 60.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
02-10-2017
Udløbsdato
24-10-2017
Job-ID
329778354
Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette

Skive Kommune
Skive, Viborg, Holstebro
Skive Kommune
Skive, Viborg, Holstebro
Job & Velfærd
Viborg