Centersygeplejerske til Plejecenter Birkelund


Om jobbet
Centersygeplejerske til plejecenter Birkelund, 30 timer pr. uge, med tiltrædelse 1. marts 2018 eller snarest muligt.


I Social Omsorg er der stor fokus på sygeplejerskernes opgaver og organisering. Vi ønsker at imødegå et stigende omfang af sygeplejeopgaver med tiltagende kompleksitet, på en innovativ måde, for at kunne løse opgaverne på højt fagligt niveau, inden for de økonomiske rammer.
Vi er teknologisk orienteret i kommunen og er lige nu ved at implementere et nyt dokumentation og disponerings system. Det sidste nye tiltag der er taget er daglig triagering via App på telefon, hvor formålet er tidlig opsporing af begyndende sygdom.

Centersygeplejerskerne i den østlige del af kommunen er organiseret i ét team, hvor den enkelte centersygeplejerske er tilknyttet et af de 3 plejecentre. I weekenden er der 1 Centersygeplejerske til stede, der dækker de 3 centre. Der planlægges ud fra modellen om fri tjenestetidsplanlægning, med arbejde ca. hver 8. weekend, hvor der er stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse.

Din profil
Som Centersygeplejerske får du mulighed for at arbejde med alle sygeplejens 4 virksomhedsområder. Der er stort behov for og forventninger til at du kan lede, fordele, formidle samt udvikle sygepleje, idet den faglige kvalitet af sygeplejen er afhængig af, at andre faggrupper får hjælp til at strukturere, tilrettelægge og udføre deres opgaver.


Der er stor behov for generalist viden, hvorfor en bred erfaring inden for forskellige kliniske områder vil blive vægtet. Der stilles store krav til Centersygeplejerskens kompetencer indenfor dokumentation samt indsigt i opfyldelse af kravene på området.


Du vil møde gode kolleger med mulighed for tæt samarbejde og udvikling. Et stærkt lederteam, som arbejder tæt sammen og tager over for hinanden. Fagligt engagerede og motiverede medarbejdere, der har stor tillid og forventning til samarbejdet med sygeplejersken.

Derfor skal du vælge os
Du vil opleve nye og imødekommende fysiske rammer, såvel i plejeboligerne som i servicearealerne. Du vil i Hedensted kommune blive en del af en attraktiv arbejdsplads. Du får mulighed for at nyde godt af Hedensted Kommunes personaletilbud, sundhedsordning, ferieboliger mv.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere
For yderligere oplysninger kontakt Områdeleder Plejecenter Birkelund Ditte Teist, 24987861
Ansøgning
Der forventes afholdt samtaler den 27. februar 2018
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejersker til faste stillinger, søges til Psykoseafsnit Vejle. Kom til uforpligtende informationsmøde og hør om arbejdet på en psykiatrisk afdeling.

Psykiatrisk Afdeling Vejle

Informationsmødet afholdes tirsdag d. 20. februar kl. 15.30 - 16.30, på Nordbanen 5, 7100 Vejle. Tag plads i forhallen, så kommer vi og henter dig. Faste stillinger: 35 timer i gennemsnit pr. uge i blandede vagter pr. 1. april 2018. Barselsvikariat ...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Sygeplejestuderende til sommerferievikariater søges

Sundhedscenter Horsens

Hedensted
Kan du med respekt for den enkelte borger skabe resultater af høj kvalitet og sikre helhed i pleje og omsorg? Så er det dig vi søger! Måske du har lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af studiet? Måske du har lyst til at få foden indenfor på en g...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Sygeplejersker søges til vikariater i Hjemmesygeplejen Lindehøj/ØST

Sundhedscenter Horsens

Har du lyst til at være en del af en velfungerende, engageret og meget kompetent sygeplejerskegruppe på ca. 30 sygeplejersker, hvor høj faglighed er i fokus? Så har vi lige nu 2 vikariater ledige til besættelse pr. 1 3-2018 eller snarest herefter. S...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Sygeplejersker søges til faste stillinger i Hjemmesygeplejen Lindehøj/ØST

Sundhedscenter Horsens

Har du lyst til at være en del af en velfungerende, engageret og meget kompetent sygeplejerskegruppe på ca. 30 sygeplejersker, hvor høj faglighed er i fokus? Så har vi lige nu 2 faste stillinger til besættelse pr. 1 3-2018 eller snarest herefter. St...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Udekørende sygeplejerske til Sygepleje Øst

Hedensted Kommune

Hedensted
Om jobbet Udekørende sygeplejerske til den østlige del af Hedensted kommune med start 1. april 2018 eller snarets. Stillingen er med blandede vagter dag aften, så du har mulighed for at have indflydelse på kvaliteten i sygeplejen i alle vagtlag. Pt....