Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centersygeplejerske til Plejecenter Birkelund


Om jobbet
Centersygeplejerske til plejecenter Birkelund, 30 timer pr. uge, med tiltrædelse 1. marts 2018 eller snarest muligt.


I Social Omsorg er der stor fokus på sygeplejerskernes opgaver og organisering. Vi ønsker at imødegå et stigende omfang af sygeplejeopgaver med tiltagende kompleksitet, på en innovativ måde, for at kunne løse opgaverne på højt fagligt niveau, inden for de økonomiske rammer.
Vi er teknologisk orienteret i kommunen og er lige nu ved at implementere et nyt dokumentation og disponerings system. Det sidste nye tiltag der er taget er daglig triagering via App på telefon, hvor formålet er tidlig opsporing af begyndende sygdom.

Centersygeplejerskerne i den østlige del af kommunen er organiseret i ét team, hvor den enkelte centersygeplejerske er tilknyttet et af de 3 plejecentre. I weekenden er der 1 Centersygeplejerske til stede, der dækker de 3 centre. Der planlægges ud fra modellen om fri tjenestetidsplanlægning, med arbejde ca. hver 8. weekend, hvor der er stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse.

Din profil
Som Centersygeplejerske får du mulighed for at arbejde med alle sygeplejens 4 virksomhedsområder. Der er stort behov for og forventninger til at du kan lede, fordele, formidle samt udvikle sygepleje, idet den faglige kvalitet af sygeplejen er afhængig af, at andre faggrupper får hjælp til at strukturere, tilrettelægge og udføre deres opgaver.


Der er stor behov for generalist viden, hvorfor en bred erfaring inden for forskellige kliniske områder vil blive vægtet. Der stilles store krav til Centersygeplejerskens kompetencer indenfor dokumentation samt indsigt i opfyldelse af kravene på området.


Du vil møde gode kolleger med mulighed for tæt samarbejde og udvikling. Et stærkt lederteam, som arbejder tæt sammen og tager over for hinanden. Fagligt engagerede og motiverede medarbejdere, der har stor tillid og forventning til samarbejdet med sygeplejersken.

Derfor skal du vælge os
Du vil opleve nye og imødekommende fysiske rammer, såvel i plejeboligerne som i servicearealerne. Du vil i Hedensted kommune blive en del af en attraktiv arbejdsplads. Du får mulighed for at nyde godt af Hedensted Kommunes personaletilbud, sundhedsordning, ferieboliger mv.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere
For yderligere oplysninger kontakt Områdeleder Plejecenter Birkelund Ditte Teist, 24987861
Ansøgning
Der forventes afholdt samtaler den 27. februar 2018
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her