Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CEO / administrerende direktør

Med reference til og i samarbejde med virksomhedens bestyrelse, får du som CEO / administrerende direktør hos Seeland International A/S, det overordnede ansvar for den fremtidige udvikling af en ambitiøs, privatejet dansk virksomhed, der har det økonomiske fundament og den ledelsesmæssige vilje til at nå de ønskede vækstmål.

Du har formentlig en videregående kommerciel uddannelse på kandidatniveau samt en ledelsesmæssig erfaringsbaggrund som administrerende direktør, salgsdirektør, BU ansvarlig eller tilsvarende fra sports-, outdoor-, mode-/tekstilbranchen eller anden beslægtet branche.

Derudover har den ideelle kandidat følgende personlige og faglige kompetencer:

  • Særdeles stærk og synlig people manager, der evner at sætte den fælles retning og gå forrest  – såvel lokalt i hverdagen som på distancen. Virksomheden har pt. datterselskaber i Tyskland, Rusland og Norge.
  • Naturlig relationsskaber både internt og eksternt.
  • Indgående erfaring med at skabe og fastholde international kommerciel fremdrift med stærke brands (BtC og BtB), herunder kædeforhandlinger.
  • Erfaring med udvikling og implementering af digitale strategier.
  • Erfaring med produktudvikling og generel optimering af processer.

Du er handlekraftig og i stand til at drive organisationens udviklingsproces og herved implementere de ønskede vækstplaner ved hjælp af klare mål og en involverende og uformel ledelsesstil.
Du har udpræget flair for godt købmandskab og er vant til at agere i et professionelt, internationalt samarbejde med såvel kunder, leverandører og medarbejdere.
Du er grundlæggende et passioneret menneske med højt drive, personlig autoritet og samtidig en empatisk leder, der naturligt skaber følgeskab.

Hvis du er klar til at tage udfordringen op og lede en virksomhed i stadig udvikling, kan du uploade ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg stillingen her”.
Referencenummer: DK-04561.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Lars Sørensen på 2064 5740.
Vores klient bliver ikke bekendt med din henvendelse uden din forudgående accept.


Seeland International A/S er specialiseret inden for beklædning, fodtøj og udstyr primært til jagtbrug og udvikler, producerer og markedsfører en række brands, herunder Härkila, Seeland og Decoy.
Virksomheden blev etableret i 1976 og beskæftiger i dag  ca. 80 medarbejdere, heraf knapt 70 på hovedkontoret i Greve.

Seeland International A/S har salgsrepræsentation i 16 lande i Europa samt Canada og Rusland. Virksomhedens brands forhandles i mere end 2.300 butikker og afsættes i mere end 40 lande.
80% af virksomhedens omsætning hentes i udlandet.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Director of Engineering

GAN INTEGRITY SOLUTIONS ApS

København
The world needs to change. Corruption and bribery is a major source of poverty and an inhibitor of growth where it s most needed. GAN helps companies that want to stay on the right side of the law and be on top of their compliance effort - companies...
Indrykket:17. august 2018
Udløbsdato:12. oktober 2018

Direktør til VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Økonomi- og Indenrigsministeriet

København
Direktør til VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd blev oprettet den 1. juli 2017 og er et af Danmarks største forsknings- og analysemiljøer for velfærdspolitiske ...
Indrykket:29. august 2018
Udløbsdato:27. september 2018

Erfaren regnskabs- & økonomichef søges til spændende virksomhed i vækst på Midtsjælland

Proselection

København
Beskrivelse Som regnskabs- og økonomichef får du ansvaret for virksomheden økonomifunktion fra A-Z med direkte reference til virksomhedens direktør og skal deltage i forretningsudvikling af virksomheden. Du vil fungere som ledelsens sparringspartner...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:4. november 2018

Koncernregnskabschef

Dan Technologies A/S

København
Central og alsidig økonomirolle Med reference til den administrerende direktør og som et væsentligt medlem af koncernens ledergruppe har du det overordnede ansvar for regnskabs- økonomifunktionen i koncernselskabet samt for sparring og koordinering ...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:11. oktober 2018

Erfaren budgetchef til Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune

Økonomi

Kan du udvikle og drive solid økonomistyring på tværs af en stor forvaltning? Kan du motivere og lede engagerede medarbejdere, så I sammen skaber holdbare resultater i en politisk styret organisation? Så er du måske den budgetchef, vi søger til den ...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:7. oktober 2018