Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CEO / administrerende direktør

Med reference til og i samarbejde med virksomhedens bestyrelse, får du som CEO / administrerende direktør hos Seeland International A/S, det overordnede ansvar for den fremtidige udvikling af en ambitiøs, privatejet dansk virksomhed, der har det økonomiske fundament og den ledelsesmæssige vilje til at nå de ønskede vækstmål.

Du har formentlig en videregående kommerciel uddannelse på kandidatniveau samt en ledelsesmæssig erfaringsbaggrund som administrerende direktør, salgsdirektør, BU ansvarlig eller tilsvarende fra sports-, outdoor-, mode-/tekstilbranchen eller anden beslægtet branche.

Derudover har den ideelle kandidat følgende personlige og faglige kompetencer:

  • Særdeles stærk og synlig people manager, der evner at sætte den fælles retning og gå forrest  – såvel lokalt i hverdagen som på distancen. Virksomheden har pt. datterselskaber i Tyskland, Rusland og Norge.
  • Naturlig relationsskaber både internt og eksternt.
  • Indgående erfaring med at skabe og fastholde international kommerciel fremdrift med stærke brands (BtC og BtB), herunder kædeforhandlinger.
  • Erfaring med udvikling og implementering af digitale strategier.
  • Erfaring med produktudvikling og generel optimering af processer.

Du er handlekraftig og i stand til at drive organisationens udviklingsproces og herved implementere de ønskede vækstplaner ved hjælp af klare mål og en involverende og uformel ledelsesstil.
Du har udpræget flair for godt købmandskab og er vant til at agere i et professionelt, internationalt samarbejde med såvel kunder, leverandører og medarbejdere.
Du er grundlæggende et passioneret menneske med højt drive, personlig autoritet og samtidig en empatisk leder, der naturligt skaber følgeskab.

Hvis du er klar til at tage udfordringen op og lede en virksomhed i stadig udvikling, kan du uploade ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg stillingen her”.
Referencenummer: DK-04561.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Lars Sørensen på 2064 5740.
Vores klient bliver ikke bekendt med din henvendelse uden din forudgående accept.


Seeland International A/S er specialiseret inden for beklædning, fodtøj og udstyr primært til jagtbrug og udvikler, producerer og markedsfører en række brands, herunder Härkila, Seeland og Decoy.
Virksomheden blev etableret i 1976 og beskæftiger i dag  ca. 80 medarbejdere, heraf knapt 70 på hovedkontoret i Greve.

Seeland International A/S har salgsrepræsentation i 16 lande i Europa samt Canada og Rusland. Virksomhedens brands forhandles i mere end 2.300 butikker og afsættes i mere end 40 lande.
80% af virksomhedens omsætning hentes i udlandet.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Administrerende direktør til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

København
Vil du lede Københavns Kommunes indsats for at styrke beskæftigelses- og integrationsindsatsen? Skaffe job og integrere? Lede en stor og kompetent medarbejdergruppe? Og agere strategisk medspiller for et politisk niveau? Som administrerende direktør...
Indrykket:19. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Ressourcedirektør til NEXT

NEXT

København
NEXT søger en ressourcedirektør, som kan stå i spidsen for en fremtidssikring af hele NEXT administrative og driftsmæssige organisation. Ressourcedirektøren skal lede skolens stabs- og støttefunktioner (pt. driftsudvikling, studieadministration, øko...
Indrykket:19. juli 2018
Udløbsdato:23. august 2018

Client Director

LINKFIRE ApS

København
Linkfire is looking for a strategic, data and tech-driven Client Director to lead a new software product in the Big Data space. If you have a strong commercial mindset and the ability to create a network within the music and entertainment industry -...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Direktør med forandringskraft og udsyn til Statsforvaltningen

Børne- og Socialministeriet

København
Direktør med forandringskraft og udsyn til Statsforvaltningen Børne- og Socialministeriet søger en strategisk topchef, som vil stå i spidsen for at oprette et nyt Familieretshus, herunder implementere nødvendige forandringsprocesser i tæt dialog med...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Koncerndatadirektør i Justitsministeriet

Justisministeriet

København
En ny stilling som koncerndatadirektør i Justitsministeriets departement er ledig til besættelse snarest muligt. Koncerndatadirektøren får et stort, tværgående ansvar for data, it og digitalisering i Justitsministeriets koncern og skal lede en ny en...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:3. august 2018