CG Jensen søger tre byggepladsassistenter

Jobbet

Som byggepladsassistent bliver du tilknyttet vores kontor i Glostrup, men du vil have din dagligdag på byggepladserne. Du vil typisk være tilknyttet 1 byggeplads.

Dine opgaver vil være mangeartede, herunder vil du komme til at arbejde med:


håndtering af kvalitetssikring
søgning af oplysninger om ledninger
kontrol af fakturaer
indkøb til kontorerne på pladsen
ad hoc administrative opgaver


Vi forventer, at du


har minimum 3 års erfaring fra lignende rolle
bliver motiveret af at hjælpe dine kollegaer og øvrige samarbejdspartnere
har en god evne til at skabe overblik og sætte ting i struktur
gerne har kendskab til at arbejde i et økonomisystem
bringer godt humør til den daglige opgaveløsning og samarbejde
er en erfaren bruger af office-pakken
bidrager til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø


Vi kan tilbyde dig


en uhøjtidelig, men fagligt stærk organisation med ”højt til loftet”
et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af holdet og livet på byggepladsen
ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling
en handlekraftig organisation, hvor vi har brudt siloerne ned mellem vores fagdivisioner. Vi vil ganske enkelt være byggebranchens bedste til internt og eksternt samarbejde

Om CG Jensen
CG Jensen er en danskejet, landsdækkende bygge- og anlægsentreprenør. Vi bygger broer og bydele, havne og hoteller, P-huse og populære byrum. I stål, beton og træ. Vi renoverer og vedligeholder også Danmarks broer, bygværker og havne.

Vi hjælper bygherren igennem alle faser – fra den første byggemodning til den færdige bydel – i alle entrepriseformer og i enhver krog af Danmark.

CG Jensen har en af landets største egenproduktioner, hvilket betyder, at vi udfører størstedelen af jobbene med eget materiel og egne folk; en kvalitet der i vores øjne kendetegner en rigtig entreprenør – og som giver os mulighed for at optimere samarbejdet både indadtil og udadtil. En værdi, vi gerne vil give videre til fremtidens ingeniører.

Hos CG Jensen vil du komme til at arbejde sammen med nogle af de bedste i branchen: Vores ansatte er ganske enkelt danmarksmestre i internt samarbejde og optimeringsprocesser - måske fordi vi har brudt siloerne mellem vores fagdivisioner ned. I hvert fald er de med til at gøre CG Jensen til byggebranchens topscorer i indtjening.

 

 
Sådan ansøger du

Du er velkommen til at kontakte divisionschef Christian Levinsen på 27 87 35 36 for yderligere oplysninger om stillingen.

Du kan sende os din ansøgning på info@cgjensen.dk eller til cl@cgjensen.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Daglig leder - Lager og Distributionscenter

Smartcykler ApS - Glostrup

Leder du efter en jobmulighed med mange ansvarsområder tidligt i din karriere? Har du et par års erfaring i montagearbejde, lager og ledelse? Så er der her er en mulighed for at tage det næste skridt i din karriere og blive en del af en hurtigtvokse...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

AFDELINGSLEDER SØGES!

Mega Flex A/S

For stor landsdækkende kunde, søger vi en kompetent og engageret afdelingsleder I Aarhus, som kan sikre en effektiv drift og udvikling af afdelingen. Med reference til regionschefen vil du få ledelsesansvaret for et team af yderst engagerede medarbe...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Fødevarestyrelsen søger sektionsleder til Indkøb og Betalinger, Glostrup

Fødevarestyrelsen

Brøndby
Om stillingen Sektionslederen får ansvaret for at koordinere og prioritere opgaverne i Indkøbs- og Betalingsteamet med henblik på at styrelsen dels opnår sit besparelsesmål på området, dels sørger for at det skal være enkelt og effektivt at købe ind...