Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør søges !

 

BHS Logistics søger chauffør til kranvogn.

Du skal være kvik, mødestabil, fleksibel, skrive og tale flydende dansk.

Her er ordnede forhold med overenskomst, pension og sundhedsforsikring.

Ansættelse så hurtigt som muligt.

Er dette noget for dig, så ring straks til vores afdelingschef Jim Sommer på tlf. 2922 2316 eller skriv til jso@bhslogistics.dk.

Vi er over 25 chauffører i afdelingen og sætter en ære i vores arbejde samt at tilfredsstille kunderne.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329793089Phoenix-b8c2240a12018-04-13T00:00:00Chauffør søges !

 

BHS Logistics søger chauffør til kranvogn.

Du skal være kvik, mødestabil, fleksibel, skrive og tale flydende dansk.

Her er ordnede forhold med overenskomst, pension og sundhedsforsikring.

Ansættelse så hurtigt som muligt.

Er dette noget for dig, så ring straks til vores afdelingschef Jim Sommer på tlf. 2922 2316 eller skriv til jso@bhslogistics.dk.

Vi er over 25 chauffører i afdelingen og sætter en ære i vores arbejde samt at tilfredsstille kunderne.

2018-06-08T00:50:38.190 BHS Logistics søger chauffør til kranvogn. Du skal være kvik, mødestabil, fleksibel, skrive og tale flydende dansk. Her er ordnede forhold med overenskomst, pension og sundhedsforsikring. Ansættelse så hurtigt som muligt. Er dette noget for dig, så ring straks til vores afdelingschef Jim Sommer på tlf. 2922 2316 eller skriv til jso@bhslogistics.dk. Vi er over 25 chauffører i afdelingen og sætter en ære i vores arbejde samt at tilfredsstille kunderne.11Jobnetb8c2240a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-07T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerBornholmBornholm3215007BHS Logistics A/S11Vesthavnsvej 43700RønneDKDanmark0
jso@bhslogistics.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent554642JobNet48082961000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8c2240ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8c2240ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8c2240a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8c2240a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/9.jpgHos BHS Logistics A/S søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik354346044Jim Sommerjso@bhslogistics.dkDKDanmarkDKDanmark329964407Victor Vask søger sommerchaufførRobot Virksomheden: Victor Vask er et industrielt vaskeri med 70 års historie på Bornholm. Vi har produktion og kontorer i Rønne, og servicerer kunder over hele øen, med store sæsonvariationer og særligt pres på om sommeren. Vi har en stab af dygtige, erfarne medarbejdere. Stillingen: Vi søger en chauffør til tøjdistribution på Bornholm i vores højsæson. Chaufførerne står for afhentning og levering af vasketøj hos vores mange kunder på hele øen, er vores ansigt udadtil og har kontakt med vores kunders medarbejere. Du kommer til at referere til produktionschefen. Kvalifikationerne: Vores vognstørrelser kræver stort lasbilkørekort (C) og lovpligtig EU-efteruddannelse. Du skal kunne lide en afvekslende arbejdsdag, med kontakt til produktionen, administrationen og kunderne. Du må gerne have industriel erfaring, men det er ikke et krav. Du skal kunne arbejde selvstændigt og må gerne føle det naturligt at tage ansvar og tage fat, når der er behov for det. Personen: Generelt foretrækker vi rolige, ansvarsbevidste og selvstændige medarbejdere. Ansættelsen: Stilling er en fuldtidsstilling, tidsbegrænset fra maj til september, med mulighed for genansættelse. Lønnen forhandles individuelt. Er du interesseret? Så send din ansøgning til os, enten på adressen: Sandemandsvej 5, 3700 Rønne, att. Steen Søgaard, eller på emailadressen: sts@victorvask.dk, så vi har den senest søndag den 10. marts 2019. Har du spørgsmål eller ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Steen på email eller på tlf. 56 95 00 09.

 

Virksomheden:

Victor Vask er et industrielt vaskeri med 70 års historie på Bornholm. Vi har produktion og kontorer i Rønne, og servicerer kunder over hele øen, med store sæsonvariationer og særligt pres på om sommeren.

Vi har en stab af dygtige, erfarne medarbejdere.

Stillingen:

Vi søger en chauffør til tøjdistribution på Bornholm i vores højsæson.

Chaufførerne står for afhentning og levering af vasketøj hos vores mange kunder på hele øen, er vores ansigt udadtil og har kontakt med vores kunders medarbejere.

Du kommer til at referere til produktionschefen.

Kvalifikationerne:

Vores vognstørrelser kræver stort lasbilkørekort (C) og lovpligtig EU-efteruddannelse.

Du skal kunne lide en afvekslende arbejdsdag, med kontakt til produktionen, administrationen og kunderne.

Du må gerne have industriel erfaring, men det er ikke et krav.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og må gerne føle det naturligt at tage ansvar og tage fat, når der er behov for det.

Personen:

Generelt foretrækker vi rolige, ansvarsbevidste og selvstændige medarbejdere.

Ansættelsen:

Stilling er en fuldtidsstilling, tidsbegrænset fra maj til september, med mulighed for genansættelse.

Lønnen forhandles individuelt.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning til os, enten på adressen: Sandemandsvej 5, 3700 Rønne, att. Steen Søgaard, eller på emailadressen: sts@victorvask.dk, så vi har den senest søndag den 10. marts 2019.

Har du spørgsmål eller ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Steen på email eller på tlf. 56 95 00 09.

 

VICTOR-VASK A/SRønne2019-02-21T00:00:002019-03-10T00:00:00
329961357CHAUFFØRELEVRobot Søges til Bornholm Har du en lastbilchauffør gemt i maven? Elsker du store køretøjer, og vil du uddanne dig selv med branchens bedste lastbilchauffør-uddannelse? Er du pligtopfyldende, fokuseret og klar på en udfordring? Så er vil klar til at tage DIG ind i vores virksomhed, og klæde dig på, som vores nye chauffør! Lidt om uddannelsen: Uddannelsen som godschauffør tager ca 3-3,5 år - afhængig af dit udgangspunkt, hvoraf der er ca. 47 uges skoleophold fordelt over flere perioder, afhængig af hvad du har af uddannelse i forvejen. Din fremtid: Du kommer til at arbejde indenfor distributionskørsel og trækker trailer, og vi er sørger for, at du får den bedste oplæring - og sikrer dig, at du kan opnå dine ønsker og drømme inden for branchen. Du skal have stor interesse for faget og være serviceminded overfor kunder og kollegaer. Du skal være fleksibel med arbejdstider, da arbejdstiderne og dagligdagen ofte er variabel afhænig af opgaverne for dagen. Vores krav til dig: • Du skal være fyldt 18 år • Du skal have minimum 9 års skolegang • Vi ser meget gerne at du allerede har kørekort B • Du skal tale flydende dansk Vi tilbyder dig en hverdag i et stærkt team, hvor der både er tid og plads til grundig oplæring med også til ansvarsfulde opgaver, som du får tildelt, når vi sammen er enige om, at du er klar til det. Du skal kunne lide at have travlt, da der altid er fart på i dagligdagen. Arbejdsmiljøet er præget af, at vi er seriøse og ansvarsfulde samtidig med, at vi har det sjovt og tonen er meget munter. Her er ordnede forhold med pension, sundhedssikring og sundhedsforsikring i henhold til diverse regler og love. Har vi vakt din interesse? Så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Dette gør du ved at klikke på linket nederst på denne side. Vi glæder os til at høre fra dig!

Søges til Bornholm

Har du en lastbilchauffør gemt i maven? Elsker du store køretøjer, og vil du uddanne dig selv med branchens bedste lastbilchauffør-uddannelse?

Er du pligtopfyldende, fokuseret og klar på en udfordring? Så er vil klar til at tage DIG ind i vores virksomhed, og klæde dig på, som vores nye chauffør!

Lidt om uddannelsen:

Uddannelsen som godschauffør tager ca 3-3,5 år - afhængig af dit udgangspunkt, hvoraf der er ca. 47 uges skoleophold fordelt over flere perioder, afhængig af hvad du har af uddannelse i forvejen.

Din fremtid:

Du kommer til at arbejde indenfor distributionskørsel og trækker/trailer, og vi er sørger for, at du får den bedste oplæring - og sikrer dig, at du kan opnå dine ønsker og drømme inden for branchen.
Du skal have stor interesse for faget og være serviceminded overfor kunder og kollegaer. Du skal være
fleksibel med arbejdstider, da arbejdstiderne og dagligdagen ofte er variabel afhænig af opgaverne for dagen.


Vores krav til dig:
• Du skal være fyldt 18 år
• Du skal have minimum 9 års skolegang
• Vi ser meget gerne at du allerede har kørekort B
• Du skal tale flydende dansk

Vi tilbyder dig en hverdag i et stærkt team, hvor der både er tid og plads til grundig oplæring med også til ansvarsfulde opgaver, som du får tildelt, når vi sammen er enige om, at du er klar til det.
Du skal kunne lide at have travlt, da der altid er fart på i dagligdagen. Arbejdsmiljøet er præget af, at vi er seriøse og ansvarsfulde samtidig med, at vi har det sjovt og tonen er meget munter. Her er ordnede forhold med pension, sundhedssikring og sundhedsforsikring i henhold til diverse regler og love.

Har vi vakt din interesse? Så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Dette gør du ved at klikke på linket nederst på denne side.
Vi glæder os til at høre fra dig!

BHS Logistics A/SRønne2019-02-15T00:00:002019-03-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Victor Vask søger sommerchauffør

VICTOR-VASK A/S

Rønne
Virksomheden: Victor Vask er et industrielt vaskeri med 70 års historie på Bornholm. Vi har produktion og kontorer i Rønne, og servicerer kunder over hele øen, med store sæsonvariationer og særligt pres på om sommeren. Vi har en stab af dygtige, erf...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:10. marts 2019

CHAUFFØRELEV

BHS Logistics A/S

Rønne
Søges til Bornholm Har du en lastbilchauffør gemt i maven? Elsker du store køretøjer, og vil du uddanne dig selv med branchens bedste lastbilchauffør-uddannelse? Er du pligtopfyldende, fokuseret og klar på en udfordring? Så er vil klar til at tage D...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019