Chauffør søges

Vi søger 1-2 nye chauffører til at indgå i vores team af medarbejdere.

Jobbet ved Dueholm-vf kræver stor fleksibilitet da der er kunder at betjene "dag og nat" selvfølgelig indenfor lovens rammer.

En stor del af vores hverdag går med kørsel med trækker / trailer og med vekselladsbiler 

Lønnen afregnes efter overenskomst mellem 3F / ATL

Vi foretrækker du bor i området omkring Fredericia Vestfyn da bilen kører ud herfra hver dag

Dueholm Vf er en ca. 50 år ung moderne transport virksomhed som beskæftiger 25 medarbejdere. Vi driver en blandet vognmandsforretning med alt indenfor flytteforretning, kran kørsel, affaldskørsel og godskørsel   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047634Phoenix-265975f812019-06-25T00:00:00Chauffør søges

Vi søger 1-2 nye chauffører til at indgå i vores team af medarbejdere.

Jobbet ved Dueholm-vf kræver stor fleksibilitet da der er kunder at betjene "dag og nat" selvfølgelig indenfor lovens rammer.

En stor del af vores hverdag går med kørsel med trækker / trailer og med vekselladsbiler 

Lønnen afregnes efter overenskomst mellem 3F / ATL

Vi foretrækker du bor i området omkring Fredericia Vestfyn da bilen kører ud herfra hver dag

Dueholm Vf er en ca. 50 år ung moderne transport virksomhed som beskæftiger 25 medarbejdere. Vi driver en blandet vognmandsforretning med alt indenfor flytteforretning, kran kørsel, affaldskørsel og godskørsel   

Vi søger 1-2 nye chauffører til at indgå i vores team af medarbejdere. Jobbet ved Dueholm-vf kræver stor fleksibilitet da der er kunder at betjene dag og nat selvfølgelig indenfor lovens rammer. En stor del af vores hverdag går med kørsel med trækker trailer og med vekselladsbiler Lønnen afregnes efter overenskomst mellem 3F ATL Vi foretrækker du bor i området omkring Fredericia Vestfyn da bilen kører ud herfra hver dag Dueholm Vf er en ca. 50 år ung moderne transport virksomhed som beskæftiger 25 medarbejdere. Vi driver en blandet vognmandsforretning med alt indenfor flytteforretning, kran kørsel, affaldskørsel og godskørsel11jobnet265975f8100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-16T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3551051DUEHOLM VOGNMANDSFORRETNING 1998 APS11Treldevej 1777000FredericiaDKDanmark0kim@dueholm-vf.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent782180JobNet5008205500820510021-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=265975f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=265975f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=265975f8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=265975f8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/3.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos DUEHOLM VOGNMANDSFORRETNING 1998 APS er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik362116432kim@dueholm-vf.dkkim@dueholm-vf.dkDKDanmarkDKDanmark330042555Chauffør afløser til aften natkørsel med trækker trailer søgesRobot Vi søger 1 chaufførafløser til aften natkørsel med trækker trailer hurtig opstart hvis muligt. ansøgning pr mail til hj@pljessen.dk

Vi søger 1 chaufførafløser til aften/natkørsel med trækker trailer

 hurtig opstart hvis muligt. 

ansøgning pr mail til hj@pljessen.dk

 

 

P. L. JESSEN ApSFredericia2019-06-15T00:00:002019-08-08T00:00:00
330044079Taxi-chauffør med jobgarantiRobot Vil du vores nye medarbejder. Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 1 stabile medarbejder til fuldtid job i Horsens området. Vi søger en aften nat og weekend chauffør, som kommer til at dele bil med vores medarbejder. Stillingen er til almindelig taxi kørsel. Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider. godt arbejdsmiljø med nye biler. Søde og hjælpsomme medarbejder. Vi har stor fokus på chaufførens velfærd og trivsel. Vi opdater vores chauffør med kursuser, nye systemer, nyhedsbreve. Lidt om dig. Du er vel soigneret God Hygiejne både i bilen og dig selv, da vi køre med mange syge mennesker. Smilende Kvalitetsbevidst Du skal kunne sætte ind i kundens behov og adfærd Positiv fremgangsmåde med alle slags kunder Du er stærk rent geografisk. Du kender taxi reglerne. Tale, skrive og forstå Dansk og engelsk. (Et krav) God til at bevare roen i alle slags situationer, og handle på en professionel måde. Er fleksibel, hvis der er sygemeldinger, eller taxaen skal på værksted. Du kan lide at køre med alle slags mennesker. ( Efter lovgivning må man ikke sende personligeoplysninger over mail eller sms, derfor medbring venligst nederstående oplysninger til samtalen). Kørekørt til B, 450 (taxi kørekort). D1 D Bus, ikke et krav. Kvalifikation bevis til personbefordring BAB 1,2,3 Førstehjælp bevis som er under 2 år gammel.

Vil du vores nye medarbejder.

Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 1 stabile medarbejder til fuldtid job i Horsens området. Vi søger en aften/ nat og weekend chauffør, som kommer til at dele bil med vores medarbejder. Stillingen er til almindelig taxi kørsel.

Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider.

godt arbejdsmiljø med nye biler.

Søde og hjælpsomme medarbejder.

Vi har stor fokus på chaufførens velfærd og trivsel.

Vi opdater vores chauffør med kursuser, nye systemer, nyhedsbreve.

Lidt om dig.

 • Du er vel soigneret
 • God Hygiejne både i bilen og dig selv, da vi køre med mange syge mennesker.
 • Smilende
 • Kvalitetsbevidst
 • Du skal kunne sætte ind i kundens behov og adfærd
 • Positiv fremgangsmåde med alle slags kunder
 • Du er stærk rent geografisk.
 • Du kender taxi reglerne.
 • Tale, skrive og forstå Dansk og engelsk. (Et krav)
 • God til at bevare roen i alle slags situationer, og handle på en professionel måde.
 • Er fleksibel, hvis der er sygemeldinger, eller taxaen skal på værksted.
 • Du kan lide at køre med alle slags mennesker.

 

( Efter lovgivning må man ikke sende personligeoplysninger over mail eller sms, derfor medbring venligst nederstående oplysninger til samtalen). 

 

 • Kørekørt til B, 450 (taxi kørekort). D1+D Bus, ikke et krav.
 • Kvalifikation bevis til personbefordring
 • BAB 1,2,3
 • Førstehjælp bevis som er under 2 år gammel.
Vognmand Sam DavidsenVejle2019-06-18T00:00:002019-08-09T00:00:00
330051842Chauffør med stort kørekortRobot For kunde i Vejen søger VKAREN.DK en chauffør med stort kørekort (C). Der er tale om et vikariat på 2 måneder som sommerafløser, men for denne rette kandidat kan vikariatet ende med en fastansættelse. Opstart d. 8 7-19. Jobbet: Du kører ud fra virksomhedens afdeling i Vejen. Du vil selvfølgelig få en god oplæring, inden du kører ud selvstændigt. Mødetid er enten kl. 6.00 eller 7.00, og længden af arbejdsdagen kan variere, så du skal være fleksibel med arbejdstiden. Der er tale om en stilling på 37 timer typisk fordelt på en 4-dages uge. Det er ikke muligt at afholde ferie i juli og august måned. Vi forventer: Du har erfaring som chauffør, og følgende er et krav: Du har kørekort C Du har EU kvalifikationsbevis Du har elektronisk førerbevis Du har en god fysik og godt humør Du taler, læser og forstår dansk Du kan fremvise en straffeattest Personlige kvalifikationer: Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du derfor serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Vi tilbyder: En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed. Løn og tillæg efter aftale. Din ansøgning: Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send en kort ansøgning samt CV allerede i dag til transport@vkaren.dk og mærk ansøgningen Chauffør Vejen . Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Carina Kruse på tlf. 70152011 alle hverdage mellem 9.00-16.00 Vi indkalder løbende til samtale. Samtaler vil finde sted på vores kontor i Fredericia.

For kunde i Vejen søger VKAREN.DK en chauffør med stort kørekort (C). Der er tale om et vikariat på 2 måneder som sommerafløser, men for denne rette kandidat kan vikariatet ende med en fastansættelse. Opstart d. 8/7-19.

Jobbet:

Du kører ud fra virksomhedens afdeling i Vejen. Du vil selvfølgelig få en god oplæring, inden du kører ud selvstændigt.

Mødetid er enten kl. 6.00 eller 7.00, og længden af arbejdsdagen kan variere, så du skal være fleksibel med arbejdstiden. Der er tale om en stilling på 37 timer typisk fordelt på en 4-dages uge.

Det er ikke muligt at afholde ferie i juli og august måned.

Vi forventer:

Du har erfaring som chauffør, og følgende er et krav:

 • Du har kørekort C
 • Du har EU kvalifikationsbevis
 • Du har elektronisk førerbevis
 • Du har en god fysik og godt humør
 • Du taler, læser og forstår dansk
 • Du kan fremvise en straffeattest

Personlige kvalifikationer:

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du derfor serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere.

Vi tilbyder:

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed.

Løn og tillæg efter aftale.

Din ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send en kort ansøgning samt CV allerede i dag til transport@vkaren.dk og mærk ansøgningen "Chauffør Vejen". Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Carina Kruse på tlf. 70152011 alle hverdage mellem 9.00-16.00 Vi indkalder løbende til samtale. Samtaler vil finde sted på vores kontor i Fredericia.

VKAREN.DK FredericiaVejen2019-07-01T00:00:002019-07-28T00:00:00
330053909Maimburg søger chaufførRobot Søger du nye og spændende udfordringer? - Start slut Taulov hver dag, eller ligge ud når behovet opstår. - Kørsel med trækker trailer. - Stykgods part fulload i DK - evt. tank kørsel hvis det har interesse. - ADR bevis en fordel. - Erfaring er påkrævet, da det ikke er ensartet arbejde. Vi forventer af dig: - Selvstændig og struktureret. - Præsentabel og mødestabil. - Kundeminded. - Teamplayer. Vi tilbyder til gengæld: - Gode kollegaer. - Udfordringer i hverdagen. - Personlig udvikling. - Løn efter gældende overenskomst (Transport- og logistikoverenskomst) - Pension. - Sundhedssikring. Kontakt Morten - tlf.: 40 80 81 88 eller send mail på transport@maimburg.dk.

Søger du nye og spændende udfordringer?

- Start/slut Taulov hver dag, eller ligge ud når behovet opstår. 

- Kørsel med trækker/trailer.

- Stykgods/part/fulload i DK - evt. tank kørsel hvis det har interesse. 

- ADR bevis en fordel. 

- Erfaring er påkrævet, da det ikke er ensartet arbejde. 

 

Vi forventer af dig: 

- Selvstændig og struktureret.

- Præsentabel og mødestabil. 

- Kundeminded.

- Teamplayer. 

 

Vi tilbyder til gengæld: 

- Gode kollegaer.

- Udfordringer i hverdagen. 

- Personlig udvikling. 

- Løn efter gældende overenskomst (Transport- og logistikoverenskomst)

- Pension. 

- Sundhedssikring. 

Kontakt Morten - tlf.: 40 80 81 88 eller send mail på transport@maimburg.dk.

MAIMBURG SERVICECENTER A/SFredericia2019-07-05T00:00:002019-08-27T00:00:00
330058234Taxi Chauffør Fredericia DagkørselRobot Hej Søger fuldtids dag chauffør til kørsel på universal bevilling i Fredericia. Start hurtigst muligt. Du SKAL være i besiddelse af relevante kvalifikationer, kørekort, chauffør kort, evt. Bab 1og2. Du SKAL have ren straffe og børne attest. Der følges overenskomst mellem 3F og ATAX. For den rette vil der være stor frihed under ansvar. Kun seriøse henvendelser og kun pr. mail.

Hej

Søger fuldtids dag chauffør til kørsel på universal bevilling i Fredericia.

Start hurtigst muligt.

Du SKAL være i besiddelse af relevante kvalifikationer,

kørekort, chauffør kort,

evt. Bab 1og2.

Du SKAL have ren straffe og børne attest.

Der følges overenskomst mellem 3F og ATAX.

For den rette vil der være stor frihed under ansvar.

Kun seriøse henvendelser og kun pr. mail.

Taxa Vognmand John VilladsenFredericia2019-07-11T00:00:002019-09-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chauffør afløser til aften natkørsel med trækker trailer søges

P. L. JESSEN ApS

Fredericia
Vi søger 1 chaufførafløser til aften natkørsel med trækker trailer hurtig opstart hvis muligt. ansøgning pr mail til hj@pljessen.dk
Indrykket:15. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Taxi-chauffør med jobgaranti

Vognmand Sam Davidsen

Vejle
Vil du vores nye medarbejder. Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 1 stabile medarbejder til fuldtid job i Horsens området. Vi søger en aften nat og weekend chauffør, som kommer til at dele bil med vores medarbejder. Stillingen er...
Indrykket:18. juni 2019
Udløbsdato:9. august 2019

Chauffør med stort kørekort

VKAREN.DK Fredericia

Vejen
For kunde i Vejen søger VKAREN.DK en chauffør med stort kørekort (C). Der er tale om et vikariat på 2 måneder som sommerafløser, men for denne rette kandidat kan vikariatet ende med en fastansættelse. Opstart d. 8 7-19. Jobbet: Du kører ud fra virks...
Indrykket:1. juli 2019
Udløbsdato:28. juli 2019

Maimburg søger chauffør

MAIMBURG SERVICECENTER A/S

Fredericia
Søger du nye og spændende udfordringer? - Start slut Taulov hver dag, eller ligge ud når behovet opstår. - Kørsel med trækker trailer. - Stykgods part fulload i DK - evt. tank kørsel hvis det har interesse. - ADR bevis en fordel. - Erfaring er påkræ...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:27. august 2019

Taxi Chauffør Fredericia Dagkørsel

Taxa Vognmand John Villadsen

Fredericia
Hej Søger fuldtids dag chauffør til kørsel på universal bevilling i Fredericia. Start hurtigst muligt. Du SKAL være i besiddelse af relevante kvalifikationer, kørekort, chauffør kort, evt. Bab 1og2. Du SKAL have ren straffe og børne attest. Der følg...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:3. september 2019