Chauffør søges til rutekørsel Fuldtid & Deltid

Vi søger en engageret og serviceminded chauffør til kørsel med liftbil.

Du skal være mødestabil, udadvendt, ansvarsbevidst og sætte kundeservice højt samt være klar til en travl hverdag. Du skal være indforstået med, at det er et fysisk arbejde der kræver, at du kan tage fat.

Vi vægter højt, at du forstår at bevare overblikket i en hektisk hverdag og formår at yde en tilfredsstillende kundeservice.  

Vi ser gerne, at du bor maksimalt 15 minutter fra Ålborg S og gerne egen bil. Samtidig ser vi gerne, at du har kenskab til brug af palleløfter samt kørsel med liftbil og at du har erfaring eller en baggrund fra branchen. Dog vil der være en oplæringsperiode så vi sikrer os, at du får de bedste forudsætninger for at bestride jobbet til perfektion.

Vi forventer at din fysik er i orden og at du kan lide at arbejde mange timer og nyder livet på landevejene og samtidig sikrer at kunderne får en suveræn oplevelse.

Vi har ikke de store krav til din uddannelsesmæssige baggrund men det er et krav, at du har kategori B kørekort, samt behersker flydende dansk og gerne engelsk, (dette er dog ikke et krav.) 

Vi tilbyder til gengæld et spændende og varierende job i en virksomhed i rivende udvikling, med friske og søde kollegaer, hvor vi vægter sammenholdet højt og hvor medarbejderne inddrages i udviklingen.

Din arbejdsdag vil være mandag-fredag, og visse weekender med udkørsel fra Ålborg. Det må forventes at arbejdstiderne kan variere. Kørslen foregår i 2 mands betjent liftbil. Ansættelse vil ske snarest mulig.

 

Kan du se dig selv i ovenstående hører vi gerne fra dig. Vi gør opmærksom på, at al henvendelse vedr. jobansøgning skal ske via vores mail.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Taxichauffør søges HASTER

VOGNMAND BENT KRISTENSEN

Taxichauffør, søges. Med udkørsel fra Vejle Du skal kunne tale og forstå dansk. Kontakt Bent Kristensen på tlf.: 22 22 22 66 Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks da annoncen vil blive lukket så snart den rette medarbejder er funde.
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Grundet travlhed søges chauffør til kørsel med kranbil

ALFRED NIELSEN A/S

Chauffør til kørsel med kranbil hos Alfred Nielsen A SHar du erfaring med kørsel af ovenstående? Jobbet: Der er tale om kørsel med kranbil - kran E, med udkørsel fra Glostrup Om dig:Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort, samt E...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Grundet travlhed søges chauffør til kørsel med maskinstransport/fejeblad

ALFRED NIELSEN A/S

Chauffør til kørsel med kranbil hos Alfred Nielsen A SHar du erfaring med kørsel af ovenstående? Jobbet: Der er tale om kørsel med fejeblad maskintransport, med udkørsel fra Glostrup Om dig:Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:3. april 2018

Taxichauffører til daghold søger

VOGNMAND BENT KRISTENSEN

2 taxichauffører søges til daghold Opstart - hurtigst muligt Kørsel fra Vejle. Du skal kunne tale og forstå dansk. Kontakt Vognmand Bente Kristensen på tlf. 22 22 22 66
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kranchauffør til lastbilmonteret kran søges

Visti Christensen Vognmandsforretning P/S

Kranchauffør søges Er det dig vi søger ? Vi søger en kranchauffør til varig ansættelse til indenrigs kørsel. Kørslen forgår hovedsageligt til byggeindustrien byggepladser med forvogn kærre med påmonteret 22 tm kran med rækkevide på 24 meter. Kørslen...