Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til autotransport

For kunde i Trekantområdet søger VKAREN.DK en chauffør til transport af biler.

Jobbet:

Du kører ud fra afdelingen lokalt i Trekantområdet, hvorfra du skal transportere biler rundt i Danmark. Der er mulighed for oplæring, inden du kører ud selvstændigt.

Jobbet er med opstart hurtigst muligt. Der er som udgangspunkt tale om et try & hire forløb med efterfølgende fastansættelse for den rette.

Vi forventer:

Du har flere års erfaring som chauffør, og det er et krav, at du har følgende:

  • Flere års erfaring med autotransport
  • Stort kørekort C og CE
  • EU kvalifikationsbevis
  • Elektronisk førerbevis
  • God fysik og godt humør

Personlige kvalifikationer:

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du derfor serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr.

Vi tilbyder:

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed.

Løn og tillæg efter nærmere aftale.

Din ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning samt CV allerede i dag til transport@vkaren.dk og mærk ansøgningen "Chauffør til autotransport". Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70152010 alle hverdage mellem 09-16. Vi indkalder løbende til samtale.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her