Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til containerkørsel

Meldgaard Transport A/S søger chauffør til containerkørsel med udkørsel fra Aabenraa

I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Jobbet Der er tale om kørsel med 4 akslet forvogn med anhænger, udkørsel fra Aabenraa. Samtidig skal du afløse på vores kranbiler og være en del af vinterberedskabet. Løn efter gældende overenskomst.

Om dig

Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, krancertifikat D, førerkort samt EU kvalifikationsbevis (chaufførbevis). Erfaring fra branchen er en fordel.

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der brug for, at du er meget fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat samt en positiv og god kollega.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje. 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Amalie Brandenhoff Hammeleff, telefon 74 33 73 77 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 1. maj 2018. Tiltrædelse snarest muligt.

Søg stilling:

http://job.meldgaard.com/job/chauffoer-til-containerkoersel-aabenraa/ ..

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com Meldgaard i dag: I alt 580 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne

er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her