Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til kørsel af levende svin i ind og udland

Er du serviceminded chauffør og har du lyst til at arbejde med transport af dyr? Så har vi måske en fast stilling til dig med tiltrædelse snarest muligt.

Jobbet består primært af:

 • Transport af avlsdyr i ind og udland med topmoderne vognpark.
 • Læsning og aflæsning samt vask af vogn

 

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har erfaring med dyretransport.
 • Har det godt med fysisk arbejde
 • Arbejder struktureret og kan holde styr på papirerne
 • Er ansvarsbevidst og selvstændig.

Krav til ansøger

 • Du har kørekort kat. C + E
 • Du har EU-kvalifikations uddannelse. (gerne med dyretransport)
 • Du har kompetencebevis for dyretransport

Uden ovenstående kurser/beviser er al henvendelse unødvendig!

Ansøgning snarest muligt.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Læs mere om jobbet på vores hjemmeside.

http://www.breedersofdenmark.dk/information-jobs/jobs.html


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330027997Phoenix-a7251e0c12019-05-21T00:00:00Chauffør til kørsel af levende svin i ind og udland

Er du serviceminded chauffør og har du lyst til at arbejde med transport af dyr? Så har vi måske en fast stilling til dig med tiltrædelse snarest muligt.

Jobbet består primært af:

 • Transport af avlsdyr i ind og udland med topmoderne vognpark.
 • Læsning og aflæsning samt vask af vogn

 

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har erfaring med dyretransport.
 • Har det godt med fysisk arbejde
 • Arbejder struktureret og kan holde styr på papirerne
 • Er ansvarsbevidst og selvstændig.

Krav til ansøger

 • Du har kørekort kat. C + E
 • Du har EU-kvalifikations uddannelse. (gerne med dyretransport)
 • Du har kompetencebevis for dyretransport

Uden ovenstående kurser/beviser er al henvendelse unødvendig!

Ansøgning snarest muligt.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Læs mere om jobbet på vores hjemmeside.

http://www.breedersofdenmark.dk/information-jobs/jobs.html

2019-07-17T00:50:50.833 Er du serviceminded chauffør og har du lyst til at arbejde med transport af dyr? Så har vi måske en fast stilling til dig med tiltrædelse snarest muligt. Jobbet består primært af: Transport af avlsdyr i ind og udland med topmoderne vognpark. Læsning og aflæsning samt vask af vogn Vi lægger vægt på, at du: Har erfaring med dyretransport. Har det godt med fysisk arbejde Arbejder struktureret og kan holde styr på papirerne Er ansvarsbevidst og selvstændig. Krav til ansøger Du har kørekort kat. C E Du har EU-kvalifikations uddannelse. (gerne med dyretransport) Du har kompetencebevis for dyretransport Uden ovenstående kurser beviser er al henvendelse unødvendig! Ansøgning snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. Læs mere om jobbet på vores hjemmeside. http: www.breedersofdenmark.dk information-jobs jobs.html11jobneta7251e0c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-16T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandHaderslev3530918BREEDERS OF DENMARK A/S11Søndergård Alle 22A6500VojensDKDanmark0hr@breeders.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent764393JobNet4992360499236010021-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a7251e0chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a7251e0chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a7251e0c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a7251e0c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonChauffør til kørsel af levende svin i ind og udland1Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik361844520Anders Have Andersenhr@breeders.dkDKDanmarkDKDanmark330127429Chauffør DK/SverigeBasic Du får fast bil.You always drive same truck. Start stop Padborg Kørsel er DK DK og DK Sverige... I sommerhalvåret kører vi også Norge.You wil be driving in Denmark, Sweden and Norway Du er stabil, præsentabel og omgængelig chauffør.You are sober, stabil, representing the company in a good way. Du ligger ude hele ugen.You will be sleeping in the truck during the week. Det er et selvstændigt job, hvor du som oftest har direkte kontakt med vores kunde.You will mostly be working by yourself, and have direct contact go our customer. Jeg vil helst have din ansøgning på EMAIL, så kontakter JEG DIG hvis du lyder som vores nye medarbejder på holdet :-)I want your to contact us by email, and if you look like a person for us, we will contact you.

Du får fast bil.
You always drive same truck.

Start/stop Padborg

Kørsel er DK/DK og DK/Sverige... I sommerhalvåret kører vi også Norge.
You wil be driving in Denmark, Sweden and Norway

Du er  stabil, præsentabel og omgængelig chauffør.
You are sober, stabil, representing the company in a good way.

Du ligger ude hele ugen.
You will be sleeping in the truck during the week.

Det er et selvstændigt job, hvor du som oftest har direkte kontakt med vores kunde.
You will mostly be working by yourself, and have direct contact go our customer.

Jeg vil helst have din ansøgning på EMAIL, så kontakter JEG DIG hvis du lyder som vores nye medarbejder på holdet :-)
I want your to contact us by email, and if you look like a person for us, we will contact you.

 

 

SULAChristiansfeld2019-12-11T00:00:002020-01-13T00:00:00
330128193Fleksjob chauffør søges til virksomhedRobot Vil du have et fleksibelt job, hvor vi kombinere dine skånebehov med arbejdet og tager udgangspunkt i dig som fleksjobber. Vi søger en chauffør til trækker trailer (C CE kørekort) til afhentnig af pakker hos vores kunder i Esbjerg og omegen hvor man derefter køre til Kolding for at tømme og retur til Esbjerg. Som udgangspunkt er stillingen tiltænk som en 4-5 times arbejdsdag 3-4 x i ugen men designes i samarbejde med dig som medarbejder. Om dig: Hold spilder Mødestabil Serviceminded og præsentabel Fleksjobber Når vi finder den rette kandidat invistere vi alt hvad det kræver i dig da vi sigter på et langt samarbejde og forhold for at give den bedste arbejdsplads. Samtaler holdes løbende. Om os: Vi er lille virksomhed med 8 medarbejder hvor vi vægter en god humor og fællesskab højt samt deltagelse i vores sociale arrangementer. Vi løfter i flok og hjælper hinanden og er meget opmærksom på at balancen mellem privat liv og arbejde skal gå hånd i hånd for det fungere.

Vil du have et fleksibelt job, hvor vi kombinere dine skånebehov med arbejdet og tager udgangspunkt i dig som fleksjobber.

Vi søger en chauffør til trækker trailer (C+CE kørekort) til afhentnig af pakker hos vores kunder i Esbjerg og omegen hvor man derefter køre til Kolding for at tømme og retur til Esbjerg.

Som udgangspunkt er stillingen tiltænk som en 4-5 times arbejdsdag 3-4 x i ugen men designes i samarbejde med dig som medarbejder. 

Om dig:

 • Hold spilder
 • Mødestabil 
 • Serviceminded og præsentabel 
 • Fleksjobber

Når vi finder den rette kandidat invistere vi alt hvad det kræver i dig da vi sigter på et langt samarbejde og forhold for at give den bedste arbejdsplads. 

Samtaler holdes løbende. 

Om os:

Vi er lille virksomhed med 8 medarbejder hvor vi vægter en god humor og fællesskab højt samt deltagelse i vores sociale arrangementer. Vi løfter i flok og hjælper hinanden og er meget opmærksom på at balancen mellem privat liv og arbejde skal gå hånd i hånd for det fungere.

 

PHL ApSEsbjerg V2019-12-12T00:00:002020-01-14T00:00:00
330117022Chauffør søges til distributionskørselRobot VH Kolding søger erfaren chauffør til distributionskørsel med tiltrædelse snarest muligt. Du skal have kørekort kat. B samt Chaufførbevis til varebil. Gerne truckcertifikat, men ikke et krav. Du skal være morgenfrisk, mødestabil, have en god geografisk sans, samt mestre dansk på samtaleniveau. Gerne bosat i Fredericia eller omegn. Uden erfaring er al henvendelse unødvendig.Samtaler vil blive afholdt løbende.

VH Kolding søger erfaren chauffør til distributionskørsel med tiltrædelse snarest muligt. 

Du skal have kørekort kat. B samt Chaufførbevis til varebil. Gerne truckcertifikat, men ikke et krav. Du skal være morgenfrisk, mødestabil, have en god geografisk sans, samt mestre dansk på samtaleniveau.
Gerne bosat i Fredericia eller omegn.

Uden erfaring er al henvendelse unødvendig.
Samtaler vil blive afholdt løbende.

VH Kolding ApSKolding2019-11-04T00:00:002019-12-26T00:00:00
330132560SafeNcare søger 1 chauffør til fuldtidsstilling i Århus omegn til Flexkørsel hurtigst muligt.Robot Vi søger en dygtigt chauffør til Flexkørsel i Århus omegn hurtigst muligt til en store liftbil med trappetjener. Betingelser for henvendelse:Chaufførkort KvalifikationsbevisBAB1, BAB2, BAB3Gyldigt førstehjælpbevisDu skal kunne fremvise straffeattest og børneattest. Vi forventer at du har erfaring med flex trafik kørsel, Men ikke et krav. Vi forventer at du er: Mødestabil Ansvarsbevidst Serviceminded Positiv og glad Loyal og fleksibel og kan forstå og læse dansk Alle henvendelser skal ske på mail: bk@safencare.dkEller mobil nr: 45 28 40 36 66

Vi søger en dygtigt chauffør til Flexkørsel i Århus omegn hurtigst muligt til en store liftbil med trappetjener.

 

Betingelser for henvendelse:
Chaufførkort/Kvalifikationsbevis
BAB1, BAB2, BAB3
Gyldigt førstehjælpbevis
Du skal kunne fremvise straffeattest og børneattest.


Vi forventer at du har erfaring med flex trafik kørsel, Men ikke et krav.


Vi forventer at du er:

 • Mødestabil
 • Ansvarsbevidst
 • Serviceminded
 • Positiv og glad
 • Loyal og fleksibel og kan forstå og læse dansk

Alle henvendelser skal ske på mail: bk@safencare.dk
Eller mobil nr: +45 28 40 36 66

 

 

SAFENCARE ApSKolding2019-11-29T00:00:002020-01-22T00:00:00
330131594Erfarne chauffører til distributionskørsel i TrekantområdetRobot Jobbet: Brænder du for en varieret hverdag, hvor du kombinerer tiden på landevejen med masser af kundekontakt? VKAREN.DK søger for større transportvirksomhed i Trekantområdet 3 erfarne chauffører, da virksomheden har travlt i flere afdelinger i det jyske. Der er som udgangspunkt tale om vikariater på ca. 2 måneder, men for de rette personer kan vikariaterne blive længerevarende og endda resultere i fast arbejde. Du får en alsidig hverdag og et frit og uafhængigt job, og da virksomheden har flere afdelinger, har du også mulighed for at køre ud fra flere forskellige adresser. Dette kan med fordel koordineres ud fra din bopæl, så du dermed kan være mere fleksibel i forhold til mødetider. Der er udelukkende tale om distributionskørsel, og du kan have op til 20 stop på en dag, hvor du servicerer virksomhedens kunder og leverandører og læsser og losser bilen med forskelligt gods. Arbejdstiden kan variere. Som regel møder du ind kl. 6.00-8.00 og er færdig i løbet af eftermiddagen. Dog kører du naturligvis altid, til du er færdig, men du er hjemme igen hver dag. Vi forventer: Det er et krav, at du har stort kørekort C, hænger kort og EU kvalifikationsbevis og elektronisk førerkort samt ADR-bevis. Vi forventer, at du er en rutineret chauffør med en del års erhvervserfaring. Du har gerne truckcertifikat og er vant til selv at læsse og losse din bil. Som chauffør trives du bedst med distributionskørsel, og du er i god fysisk form, der gør, at du uden problemer klarer de mange ture ud og ind af bilen i løbet af dagen. Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest. Din person: Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr, og du har god forståelse for håndteringen af farligt stykgods. Vi tilbyder: En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed og med mulighed for en fleksibel arbejdsuge. Din ansøgning: Kan du opfylde ovenstående punkter, og er du interesseret i et længerevarende vikariat som chauffør, glæder vi os til at høre fra dig. Send dit cv og en kort ansøgning til transport@vkaren.dk, mrk. Erfarne chauffører . Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Malene Markvardsen på tlf. 93402012 alle hverdage mellem 9.00-16.00.

Jobbet:

Brænder du for en varieret hverdag, hvor du kombinerer tiden på landevejen med masser af kundekontakt?

VKAREN.DK søger for større transportvirksomhed i Trekantområdet 3 erfarne chauffører, da virksomheden har travlt i flere afdelinger i det jyske. Der er som udgangspunkt tale om vikariater på ca. 2 måneder, men for de rette personer kan vikariaterne blive længerevarende og endda resultere i fast arbejde.

Du får en alsidig hverdag og et frit og uafhængigt job, og da virksomheden har flere afdelinger, har du også mulighed for at køre ud fra flere forskellige adresser. Dette kan med fordel koordineres ud fra din bopæl, så du dermed kan være mere fleksibel i forhold til mødetider.

Der er udelukkende tale om distributionskørsel, og du kan have op til 20 stop på en dag, hvor du servicerer virksomhedens kunder og leverandører og læsser og losser bilen med forskelligt gods.

Arbejdstiden kan variere. Som regel møder du ind kl. 6.00-8.00 og er færdig i løbet af eftermiddagen. Dog kører du naturligvis altid, til du er færdig, men du er hjemme igen hver dag.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har stort kørekort C, hænger kort og EU kvalifikationsbevis og elektronisk førerkort samt ADR-bevis. Vi forventer, at du er en rutineret chauffør med en del års erhvervserfaring. Du har gerne truckcertifikat og er vant til selv at læsse og losse din bil. Som chauffør trives du bedst med distributionskørsel, og du er i god fysisk form, der gør, at du uden problemer klarer de mange ture ud og ind af bilen i løbet af dagen.

Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest.

Din person:

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr, og du har god forståelse for håndteringen af farligt stykgods.

Vi tilbyder:

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed og med mulighed for en fleksibel arbejdsuge.

Din ansøgning:

Kan du opfylde ovenstående punkter, og er du interesseret i et længerevarende vikariat som chauffør, glæder vi os til at høre fra dig. Send dit cv og en kort ansøgning til transport@vkaren.dk, mrk. ”Erfarne chauffører”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Malene Markvardsen på tlf. 93402012 alle hverdage mellem 9.00-16.00.

VKAREN.DK FredericiaKolding2019-11-27T00:00:002020-01-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chauffør DK/Sverige

SULA

Christiansfeld
Du får fast bil.You always drive same truck. Start stop Padborg Kørsel er DK DK og DK Sverige... I sommerhalvåret kører vi også Norge.You wil be driving in Denmark, Sweden and Norway Du er stabil, præsentabel og omgængelig chauffør.You are sober, st...
Indrykket:11. december 2019
Udløbsdato:13. januar 2020

Fleksjob chauffør søges til virksomhed

PHL ApS

Esbjerg V
Vil du have et fleksibelt job, hvor vi kombinere dine skånebehov med arbejdet og tager udgangspunkt i dig som fleksjobber. Vi søger en chauffør til trækker trailer (C CE kørekort) til afhentnig af pakker hos vores kunder i Esbjerg og omegen hvor man...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:14. januar 2020

Chauffør søges til distributionskørsel

VH Kolding ApS

Kolding
VH Kolding søger erfaren chauffør til distributionskørsel med tiltrædelse snarest muligt. Du skal have kørekort kat. B samt Chaufførbevis til varebil. Gerne truckcertifikat, men ikke et krav. Du skal være morgenfrisk, mødestabil, have en god geograf...
Indrykket:4. november 2019
Udløbsdato:26. december 2019

SafeNcare søger 1 chauffør til fuldtidsstilling i Århus omegn til Flexkørsel hurtigst muligt.

SAFENCARE ApS

Kolding
Vi søger en dygtigt chauffør til Flexkørsel i Århus omegn hurtigst muligt til en store liftbil med trappetjener. Betingelser for henvendelse:Chaufførkort KvalifikationsbevisBAB1, BAB2, BAB3Gyldigt førstehjælpbevisDu skal kunne fremvise straffeattest...
Indrykket:29. november 2019
Udløbsdato:22. januar 2020

Erfarne chauffører til distributionskørsel i Trekantområdet

VKAREN.DK Fredericia

Kolding
Jobbet: Brænder du for en varieret hverdag, hvor du kombinerer tiden på landevejen med masser af kundekontakt? VKAREN.DK søger for større transportvirksomhed i Trekantområdet 3 erfarne chauffører, da virksomheden har travlt i flere afdelinger i det ...
Indrykket:27. november 2019
Udløbsdato:21. januar 2020