Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til kørsel med kran.

Vi søger en chauffør til kørsel med kranbil i Meldgaard Transport A/S, udkørsel fra Kolding

Har du erfaring med kørsel af kranbil?

I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Jobbet

Der er tale om kørsel med forvogn med anhænger samt frontmonteret 24 t/m kran, udkørsel fra Kolding.

Det er et afvekslende job med forskellige opgaver såsom tømninger af nedgravede affaldsbeholdere, grabning af diverse materialer, container kørsel etc.

Om dig:

Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort, krancertifikat D 25 tonsmeter samt EU kvalifikationsbevis (chaufførbevis). Erfaring med kørsel med kranbil er nødvendigt.

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er meget fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat samt en positiv og god kollega.

 

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstoneer åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Amalie Brandenhoff Hammeleff på tlf. 7433 7377 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 30. april 2018, tiltrædelse snarest. Der vil løbende blive afholdt samtaler til stillingen.

Søg stilling:

http://job.meldgaard.com/job/chauffoer-til-koersel-med-kranbil/ ..

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com .Meldgaard i dag: I alt 580 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her