Chauffør til kørsel med kran.

Vi søger en chauffør til kørsel med kranbil i Meldgaard Transport A/S, udkørsel fra Kolding

Har du erfaring med kørsel af kranbil?

I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Jobbet

Der er tale om kørsel med forvogn med anhænger samt frontmonteret 24 t/m kran, udkørsel fra Kolding.

Det er et afvekslende job med forskellige opgaver såsom tømninger af nedgravede affaldsbeholdere, grabning af diverse materialer, container kørsel etc.

Om dig:

Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort, krancertifikat D 25 tonsmeter samt EU kvalifikationsbevis (chaufførbevis). Erfaring med kørsel med kranbil er nødvendigt.

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er meget fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat samt en positiv og god kollega.

 

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstoneer åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Amalie Brandenhoff Hammeleff på tlf. 7433 7377 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 30. april 2018, tiltrædelse snarest. Der vil løbende blive afholdt samtaler til stillingen.

Søg stilling:

http://job.meldgaard.com/job/chauffoer-til-koersel-med-kranbil/ ..

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com .Meldgaard i dag: I alt 580 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Chauffør til containerkørsel

MELDGAARD TRANSPORT A/S

Meldgaard Transport A S søger chauffør til containerkørsel med udkørsel fra Aabenraa I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Chauffør til komprimatorbil

MELDGAARD TRANSPORT A/S

Meldgaard Transport A S søger chauffør til komprimatorbil i Silkeborg Viborg I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres f...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Chaufførafløser

MELDGAARD TRANSPORT A/S

Meldgaard Transport A S søger chaufførafløser til containerkørsel i weekender, udkørsel fra Sønderborg.Har du erfaring med kørsel af container med kroghejs? I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sorteri...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

Nat chauffør søges

Kisser's Kurer Kørsel

Der køres fra kolding og der skal leveres pakker og paller... Kendskab til pakkekørsel er en fordel... Turen er over viborg års thisted thy og mors.. Arbejdstid fra kl 18.30 til alt er kørt ud.. Uden erfaring som chauffør er alt henvendelse unødvend...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:19. juni 2018

LKW Fahrer suchen/ Driver / Chauffør

SULA

Haderslev
Wir suchen eine Fahrer da wom Padborg ausfahren könnte. Im Lkw wom Montag bis Freitag. Mansmal gegen die woche nach hause zu fahren. Muss erfahrung als lkw Fahrer haben. We are looking for truckdriver. You live in the truck during the week. Start an...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018