Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til komprimatorbil

Meldgaard Transport A/S søger chauffør til komprimatorbil i Silkeborg/Viborg

I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Jobbet Arbejdet er som chauffør på en enmandsbetjent bil, der kører i fast rute. Arbejdsområdet er i og omkring Silkeborg/Viborg. 

Du kommer til at arbejde selvstændigt og i tæt kontakt med kunderne. Der er tale om en fastansættelse på fuld tid.

Om dig

Du skal være i besiddelse af kørekort C, førerkort samt EU kvalifikationsbevis (chaufførbevis). Erfaring fra branchen er en fordel. 

Vigtigt er, at du har en positiv tilgang til tingene samt er i besiddelse af et højt service gen.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje. 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Tina Kornbeck, telefon 74 33 73 72 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 2. maj 2018. Der vil løbende blive afholdt samtaler til stillingen, tiltrædelse snarest muligt.

Søg stilling:

http://job.meldgaard.com/job/chauffoer-komprimatorbil-silkeborg-viborg/ ..

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com Meldgaard i dag: I alt 580 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne

er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her