Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til kranleveringer med forvogn - hænger

Chauffør til kranleveringer med forvogn – hænger

Elsker du at arbejde med kran? Og forstår du vigtigheden i professionel håndtering af krankvalifikationer på højt plan, hvor levering af byggematerialer til byggepladser er hverdag? Så skal du søge jobbet! 

Der er sjældent to arbejdsdage der er ens hos os, det er derfor vigtigt at du er god til at begå dig blandt vore kunder, og at du kan udvise professionalisme - også i pressede situationer. Da du er vores ansigt udadtil, skal du være præsentabel, høflig, velsoigneret og velformuleret. Dine kendetegn er en udadvendt personlighed, du har et fysisk drive og engagement samt erfaring med kundeservice.

Vi har følgende krav til vore kommende medarbejder:

Erfaring indenfor transportbranchen. Du er fleksibel og pålidelig. Du yder service i topklasse til vores kunder. Du taler og forstår dansk mundtligt såvel som skriftligt.

Kategori C kørekort, gerne med CE. Gyldig kran D certifikatGyldig truck certifikat vil være et plus men ingen kravGyldig ADR bevis vil være et plus, men ingen krav Gyldigt EU kvalifikationsbevis. Gyldigt førerkort. Straffeattest skal vises.

Det vil variere meget hvor mange timers arbejde der er tale om ugentligt, dog minimum 37 timer.  

Løn efter overenskomst. Ønsker du yderligere informationer om den ledige stilling, er du velkommen til at sende en mail via job@universaltransport.dk. Din ansøgning sendes skriftligt vedlagt billede, CV og eventuelle udtalelser via job@universaltransport.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her