Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til madlevering

Pizzaland søger en chauffør med start hurtigst muligt.

Du vil skulle levere mad til vores kunder i Aalborg. Det er ikke et et krav at du har erfaring, men det vil være en fordel.

Det er et krav at du har kørekort B (kørekort til personbil). Derudover skal du være stabil, pligtopfyldende og arbejdssom.

Stillingen vil som udgangspunkt være på deltid, cirka 20 timer om ugen. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde, samt arbejde på helligdage.

Skriftlig ansøgning til sener-tas@hotmail.com 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329820363Phoenix-1b2f041412018-05-28T00:00:00Chauffør til madlevering

Pizzaland søger en chauffør med start hurtigst muligt.

Du vil skulle levere mad til vores kunder i Aalborg. Det er ikke et et krav at du har erfaring, men det vil være en fordel.

Det er et krav at du har kørekort B (kørekort til personbil). Derudover skal du være stabil, pligtopfyldende og arbejdssom.

Stillingen vil som udgangspunkt være på deltid, cirka 20 timer om ugen. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde, samt arbejde på helligdage.

Skriftlig ansøgning til sener-tas@hotmail.com 

2018-07-24T00:50:25.253 Pizzaland søger en chauffør med start hurtigst muligt. Du vil skulle levere mad til vores kunder i Aalborg. Det er ikke et et krav at du har erfaring, men det vil være en fordel. Det er et krav at du har kørekort B (kørekort til personbil). Derudover skal du være stabil, pligtopfyldende og arbejdssom. Stillingen vil som udgangspunkt være på deltid, cirka 20 timer om ugen. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde, samt arbejde på helligdage. Skriftlig ansøgning til sener-tas@hotmail.com11Jobnet1b2f0414100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-23T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3270877Pizzaland v/Sener Tas11Færøgade 459000AalborgDKDanmark0
sener-tas@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent578911JobNet48304701000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b2f0414https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b2f0414https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b2f0414&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b2f0414&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/2.jpgØnsker du et spændende job som Chauffør? Hos Pizzaland v/Sener Tas tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008031Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik355280273Firat Badilisener-tas@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329928223Føtex i Aalborg-ChaufførRobot Har du lyst til at arbejde som chauffør hos Føtex i Aalborg, så er det måske lige dig, vi har brug for. Mødetiden er fra kl. 5.00-10.00, 2-3 gange om ugen og hver anden weekend. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ansøgning sendes via ansøgningsskema på: http: www.klapjob.dk for-dig-der-soeger-et-klapjob ansoegningsskema-til-klapjob Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan være: Kørselsopgaver Pakke bilen Andre forefaldende opgaver Du skal være: Motiveret for at arbejde i de tidlige morgentimer Være god til at tage imod arbejdsopgaver Være god til at lytte og hjælpe Mødestabil Stillingen som medarbejder hos Føtex, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Denne stilling er slået op i samarbejde med KLAPjob og Føtex, og vil derfor blive besat i samarbejde med KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som chauffør hos Føtex i Aalborg, så er det måske lige dig, vi har brug for. Mødetiden er fra kl. 5.00-10.00, 2-3 gange om ugen og hver anden weekend.

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Ansøgning sendes via ansøgningsskema på: http://www.klapjob.dk/for-dig-der-soeger-et-klapjob/ansoegningsskema-til-klapjob/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension.

Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser

 

Arbejdsopgaverne kan være:

 • Kørselsopgaver
 • Pakke bilen
 • Andre forefaldende opgaver

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde i de tidlige morgentimer
 • Være god til at tage imod arbejdsopgaver
 • Være god til at lytte og hjælpe
 • Mødestabil

 

Stillingen som medarbejder hos Føtex, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Denne stilling er slået op i samarbejde med KLAPjob og Føtex, og vil derfor blive besat i samarbejde med KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobAalborg2019-01-16T00:00:002019-02-12T00:00:00
329923834Dygtige og stabile chauffører søges til SKIVE Køletransport A/SRobot Vil du med på holdet og være en del af en ambitiøs og succesfuld transportvirksomhed i vækst? Skive Køletransport er kundernes foretrukne samarbejdspartner til distribution, fragt og øvrigt blandet kørsel. Det betyder, at vi har travlt og har brug for dig, som en del af vores team af dygtige chauffører. Det er vigtigt for os, at du: Har min. 3-4 års erfaring i kørsel med sættevogn anhænger og evt. med køl frost Har kørekort til CE (stor lastbil med stort påhængskøretøj), truckcertifikat, og gerne uddannet chauffør. Er fleksibel og klar på en travl hverdag og sætter en ære i at give kunderne en god service Stortrives med at arbejde selvstændigt og kan løse opgaverne i fællesskab, når det er påkrævet Er mødestabil og overholder aftaler og tidspunkter Positiv og imødekommende Forstår og taler flydende dansk. Hvad tilbyder vi? Inden første arbejdsdag vil du få en grundig introduktion til virksomheden, arbejdsprocesser mm. En fastlagt arbejdsplan med 4 arbejdsdage om ugen, hvor du bliver en del af et team på 3 chauffører, som deler 2 lastbiler. Eller en 5 dags arbejdsplan med arbejdsdage fra mandag til fredag og enkelte weekender. Skive Køletransport er en virksomhed i vækst med en uformel kultur, gode kolleger, som hjælper hinanden i hverdagen. Du vil blive en del af en aktiv personaleforening, med flere årlige arrangementer. Til hverdag vil du køre i nyere biler, have adgang til chaufførstuen, løn og pension efter overenskomst, arbejdstøj mm. Generelt Du vil typisk overnatte i bilen og weekendarbejde vil forekomme. OBS: Ved ansættelse som chauffør hos Skive Køletransport A S skal straffeattest fremvises. Arbejdssted Hobro eller Vejle Ansøgning Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning snarest muligt til job@skivekoeletransport.dk mrk. Chauffør eller kontakt Pernille Nobert Knudsen på telefon 4657 7713

 

Vil du med på holdet og være en del af en ambitiøs og succesfuld transportvirksomhed i vækst?

 

Skive Køletransport er kundernes foretrukne samarbejdspartner til distribution, fragt og øvrigt blandet kørsel. Det betyder, at vi har travlt og har brug for dig, som en del af vores team af dygtige chauffører.

 

Det er vigtigt for os, at du: 

 • Har min. 3-4 års erfaring i kørsel med sættevogn/anhænger og evt. med køl/frost
 • Har kørekort til CE (stor lastbil med stort påhængskøretøj), truckcertifikat, og gerne uddannet chauffør.
 • Er fleksibel og klar på en travl hverdag og sætter en ære i at give kunderne en god service  
 • Stortrives med at arbejde selvstændigt og kan løse opgaverne i fællesskab, når det er påkrævet 
 • Er mødestabil og overholder aftaler og tidspunkter 
 • Positiv og imødekommende
 • Forstår og taler flydende dansk. 

 

Hvad tilbyder vi? 

Inden første arbejdsdag vil du få en grundig introduktion til virksomheden, arbejdsprocesser mm.

En fastlagt arbejdsplan med 4 arbejdsdage om ugen, hvor du bliver en del af et team på 3 chauffører, som deler 2 lastbiler. Eller en 5 dags arbejdsplan med arbejdsdage fra mandag til fredag og enkelte weekender.

Skive Køletransport er en virksomhed i vækst med en uformel kultur, gode kolleger, som hjælper hinanden i hverdagen. Du vil blive en del af en aktiv personaleforening, med flere årlige arrangementer. Til hverdag vil du køre i nyere biler, have adgang til chaufførstuen, løn og pension efter overenskomst, arbejdstøj mm.

 

Generelt  

Du vil typisk overnatte i bilen og weekendarbejde vil forekomme. 

OBS: Ved ansættelse som chauffør hos Skive Køletransport A/S skal straffeattest fremvises.  

 

Arbejdssted  

Hobro eller Vejle   

 

Ansøgning  

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning snarest muligt til job@skivekoeletransport.dk mrk. ’Chauffør’ eller kontakt Pernille Nobert Knudsen på telefon 4657 7713 

SKIVE KØLETRANSPORT A/SHobro2018-12-06T00:00:002019-01-27T00:00:00
329936622TaxichaufførerRobot Skagen Taxa søger chauffører snarest til fast kørsel. Relevante beviser kræves. Der må påregnes skiftende arbejdstider. Kontakt Hamed Al-Mousawi på 71469103 eller hamedmousaw@live.dk

Skagen Taxa søger chauffører snarest til fast kørsel.

Relevante beviser kræves.

Der må påregnes skiftende arbejdstider.

Kontakt Hamed Al-Mousawi på 71469103 eller hamedmousaw@live.dk

Hamed Al-MousawiFrederikshavn2019-01-04T00:00:002019-02-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Føtex i Aalborg-Chauffør

KLAPjob

Aalborg
Har du lyst til at arbejde som chauffør hos Føtex i Aalborg, så er det måske lige dig, vi har brug for. Mødetiden er fra kl. 5.00-10.00, 2-3 gange om ugen og hver anden weekend. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kon...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:12. februar 2019

Dygtige og stabile chauffører søges til SKIVE Køletransport A/S

SKIVE KØLETRANSPORT A/S

Hobro
Vil du med på holdet og være en del af en ambitiøs og succesfuld transportvirksomhed i vækst? Skive Køletransport er kundernes foretrukne samarbejdspartner til distribution, fragt og øvrigt blandet kørsel. Det betyder, at vi har travlt og har brug f...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:27. januar 2019

Taxichauffører

Hamed Al-Mousawi

Frederikshavn
Skagen Taxa søger chauffører snarest til fast kørsel. Relevante beviser kræves. Der må påregnes skiftende arbejdstider. Kontakt Hamed Al-Mousawi på 71469103 eller hamedmousaw@live.dk
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:3. februar 2019