Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til madudbringning SØGES


Grundet travlhed søger vi en chauffør til madudbringning.

Da der er en del løft, er det vigtigt man er fysisk stabil.

Man skal modtage bestillinger og det er derfor et krav at man kan tale, skrive og læse dansk.


Løn efter kvalifikationer.

Arbejdstid:
10 timer - mandag til fredag

Mødetid: kl. 10.00 - 12.00

Ansættelse pr.:
Hurtigst muligt

Ansøgning til os skal kun ske skriftelig på mail:
vejle@denflyvendetallerken.dk

 

Bemærkninger til annoncen

Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks, da annoncen vil blive lukket så snart den rette medarbejder er fundet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329814653Phoenix-800bd2cf12018-05-17T00:00:00Chauffør til madudbringning SØGES


Grundet travlhed søger vi en chauffør til madudbringning.

Da der er en del løft, er det vigtigt man er fysisk stabil.

Man skal modtage bestillinger og det er derfor et krav at man kan tale, skrive og læse dansk.


Løn efter kvalifikationer.

Arbejdstid:
10 timer - mandag til fredag

Mødetid: kl. 10.00 - 12.00

Ansættelse pr.:
Hurtigst muligt

Ansøgning til os skal kun ske skriftelig på mail:
vejle@denflyvendetallerken.dk

 

Bemærkninger til annoncen

Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks, da annoncen vil blive lukket så snart den rette medarbejder er fundet.

2018-07-13T00:50:50.360 Grundet travlhed søger vi en chauffør til madudbringning. Da der er en del løft, er det vigtigt man er fysisk stabil. Man skal modtage bestillinger og det er derfor et krav at man kan tale, skrive og læse dansk. Løn efter kvalifikationer.Arbejdstid:10 timer - mandag til fredag Mødetid: kl. 10.00 - 12.00Ansættelse pr.:Hurtigst muligtAnsøgning til os skal kun ske skriftelig på mail:vejle@denflyvendetallerken.dk Bemærkninger til annoncen Se bort fra ansøgningsfristen og søg straks, da annoncen vil blive lukket så snart den rette medarbejder er fundet.11Jobnet800bd2cf100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-12T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3260654Kokkens Kantine / Kokkens Kagehus / Den flyvende tallerken Ved Jørn Korsgaard11Dofovej 27100VejleDKDanmark0
vejle@denflyvendetallerken.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent573807JobNet48259761000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=800bd2cfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=800bd2cfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=800bd2cf&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=800bd2cf&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/1.jpgEr Transport og logistik noget for dig? Søg jobbet som Chauffør i dag.12007971Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik355049848Jørn Korsgaardvejle@denflyvendetallerken.dkDKDanmarkDKDanmark330030405Rutinerede og selvstændige chauffører med stort kørekort og EU førerbevis søgesBasic Er du udadvendt og serviceminded, og trives du med et selvstændigt job på landevejen? Har du CE kørekort og Kran D eller E? Så har du her mulighed for fastansættelse Vi søger en rutineret og selvstændig chauffør med stort kørekort og EU førerbevis. Faglige kvalifikationer: Du har praktisk erfaring som chauffør Du har stort kørekort CE samt EU førerbevis Du har gerne erfaring med kørsel af sættevogn, samt kran D eller E, men ikke et ultimativt krav Om dig: Du er mødestabil og trives med at arbejde selvstændigt Du er stærk til planlægning og koordinering Du er serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere Du har en udpræget god stedsans Du er omhyggelig og forstår at passe på både biler og gods Du bliver ansat hos JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Opret dit cv på www.jks.dk cv, så kontakter vi dig med henblik på en eventuel samtale. Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte JKS i Horsens på tlf. 76 275 750Er du udadvendt og serviceminded, og trives du med et selvstændigt job på landevejen? Har du CE kørekort og Kran D eller E? Så har du her mulighed for fastansættelse
Vi søger en rutineret og selvstændig chauffør med stort kørekort og EU førerbevis.

Faglige kvalifikationer:
 • Du har praktisk erfaring som chauffør
 • Du har stort kørekort CE samt EU førerbevis
 • Du har gerne erfaring med kørsel af sættevogn, samt kran D eller E, men ikke et ultimativt krav

 • Om dig:
 • Du er mødestabil og trives med at arbejde selvstændigt
 • Du er stærk til planlægning og koordinering
 • Du er serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere
 • Du har en udpræget god stedsans
 • Du er omhyggelig og forstår at passe på både biler og gods

 • Du bliver ansat hos JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Opret dit cv på www.jks.dk/cv, så kontakter vi dig med henblik på en eventuel samtale.    
   
  Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.    
   
  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte JKS i Horsens på tlf. 76 275 750


  ORS/Small/aab155a8_logo.pngJKS A/SHorsens2019-05-23T17:01:38.0972019-05-29T00:00:00
  330004213Taxichauffør til afløsning på lægevagt søgesRobot Vi søger 1 til 2 afløsere, til at køre taxi og lægevagt. Ved lægevagtskørsel er der tale om en fast dagsløn, og når der er tale om taxikørsel, er der tale om ren provision. Her køres der både alm. taxikørsel, samt køres der for Flextrafik. Afløsningen vil primært foregå i Weekenderne, men på dagvagt. Firmaet har overenskomst med Ka Det faglige Hus, og derfor aflænnes der efter denne overenskomst. For at komme i betragtning, skal følgende kunne fremvises: Straffeattest Børneattest BaB(1-3) Taxi kvalifikations bevis. Chaufførkort Førekort Enten have erhvervskort til taxi, eller det nye taxikursus. Du vil komme ind i et lille firma, hvor der lægges stor vægt på selvstændighed, kammeratskab, og højt humør. Vi samarbejder med Dantaxi 4X48 og køre på de nye universal tilladelser, og har derfor mulighed for at køre i hele området fra Vejle til Horsens. Vi har dog flest faste kunder i Hedensted. Så er du efterløner, eller flexjobber, eller bare har lyst til at lave en ekstra skilling, så skynd dig at søge.

  Vi søger 1 til 2 afløsere, til at køre taxi og lægevagt. 

  Ved lægevagtskørsel er der tale om en fast dagsløn, og når der er tale om taxikørsel, er der tale om ren provision. Her køres der både alm. taxikørsel, samt køres der for Flextrafik.

  Afløsningen vil primært foregå i Weekenderne, men på dagvagt.

  Firmaet har overenskomst med Ka/Det faglige Hus, og derfor aflænnes der efter denne overenskomst.

   

  For at komme i betragtning, skal følgende kunne fremvises:

  Straffeattest

  Børneattest

  BaB(1-3)

  Taxi kvalifikations bevis.

  Chaufførkort/Førekort

  Enten have erhvervskort til taxi, eller det nye taxikursus.

   

  Du vil komme ind i et lille firma, hvor der lægges stor vægt på selvstændighed, kammeratskab, og højt humør. Vi samarbejder med Dantaxi 4X48 og køre på de nye universal tilladelser, og har derfor mulighed for at køre i hele området fra Vejle til Horsens. Vi har dog flest faste kunder i Hedensted.

  Så er du efterløner, eller flexjobber, eller bare har lyst til at lave en ekstra skilling, så skynd dig at søge.

  Hoegs-Biler ApSHedensted2019-04-09T00:00:002019-06-04T00:00:00
  330009787Taxi-chauffør med jobgarantiRobot Vil du vores nye medarbejder. Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 3 stabile medarbejder til fuldtid job i Aalborg området fra den 1 juli 2019. Springer afløser til sygdom og ferie, vil vi meget gerne have nogen flere af. Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider. godt arbejdsmiljø med nye biler. Søde og hjælpsomme medarbejder. Vi har stor fokus på chaufførens velfærd og trivsel. Vi opdater vores chauffør med kursuser, nye systemer, nyhedsbreve. Lidt om dig. Du er vel soigneret God Hygiejne både i bilen og dig selv, da vi køre med mange syge mennesker. Smilende Kvalitetsbevidst Du skal kunne sætte ind i kundens behov og adfærd Positiv fremgangsmåde med alle slags kunder Du er stærk rent geografisk. Du kender taxi og Nt regler. Tale, skrive og forstå Dansk og engelsk. (Et krav) God til at bevare roen i alle slags situationer, og handle på en professionel måde. Er fleksibel, hvis der er sygemeldinger, eller taxaen skal på værksted. Du kan lide at køre med speciale børn, handicappede og meget syge mennesker. ( Efter lovgivning må man ikke sende personligeoplysninger over mail eller sms, derfor medbring venligst nederstående oplysninger til samtalen). Kørekørt til B, 450 (taxi kørekort). D1 D Bus, ikke et krav. Kvalifikation bevis til personbefordring BAB 1,2,3 Førstehjælp bevis som er under 2 år gammel.

  Vil du vores nye medarbejder.

  Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 3 stabile medarbejder til fuldtid job i Aalborg området fra den 1 juli 2019. Springer/afløser til sygdom og ferie, vil vi meget gerne have nogen flere af. 

  Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider.

  godt arbejdsmiljø med nye biler.

  Søde og hjælpsomme medarbejder.

  Vi har stor fokus på chaufførens velfærd og trivsel.

  Vi opdater vores chauffør med kursuser, nye systemer, nyhedsbreve.

  Lidt om dig.

  • Du er vel soigneret
  • God Hygiejne både i bilen og dig selv, da vi køre med mange syge mennesker.
  • Smilende
  • Kvalitetsbevidst
  • Du skal kunne sætte ind i kundens behov og adfærd
  • Positiv fremgangsmåde med alle slags kunder
  • Du er stærk rent geografisk.
  • Du kender taxi og Nt regler.
  • Tale, skrive og forstå Dansk og engelsk. (Et krav)
  • God til at bevare roen i alle slags situationer, og handle på en professionel måde.
  • Er fleksibel, hvis der er sygemeldinger, eller taxaen skal på værksted.
  • Du kan lide at køre med speciale børn, handicappede og meget syge mennesker.

   

  ( Efter lovgivning må man ikke sende personligeoplysninger over mail eller sms, derfor medbring venligst nederstående oplysninger til samtalen). 

   

  • Kørekørt til B, 450 (taxi kørekort). D1+D Bus, ikke et krav.
  • Kvalifikation bevis til personbefordring
  • BAB 1,2,3
  • Førstehjælp bevis som er under 2 år gammel.
  Vognmand Sam DavidsenVejle2019-04-23T00:00:002019-05-31T00:00:00
  330008388Taxichauffør søgesRobot Taxichauffør søges til taxikørsel med universal tilladelse. Primært fra Billund lufthavn

  Taxichauffør søges til taxikørsel med universal tilladelse. Primært fra Billund lufthavn

  OVES TAXI V/OVE JENSENGive2019-04-16T00:00:002019-06-11T00:00:00
  330019480Taxi-chauffør til weekend og afløser søgesRobot Vil du være vores nye medarbejder. Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 3 stabile medarbejder som afløser weekend chauffør i Randers, Århus og Holstebro området, Ansættelse hurtigst muligt. Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider. godt arbejdsmiljø med nye biler. Søde og hjælpsomme medarbejder. Vi har stor fokus på chaufførens velfærd og trivsel. Vi opdater vores chauffør med kursuser, nye systemer, nyhedsbreve. Lidt om dig. Du er vel soigneret God Hygiejne både i bilen og dig selv, da vi køre med mange syge mennesker. Smilende Kvalitetsbevidst Du skal kunne sætte ind i kundens behov og adfærd Positiv fremgangsmåde med alle slags kunder Du er stærk rent geografisk. Du kender taxi og Nt regler. Tale, skrive og forstå Dansk og engelsk. (Et krav) God til at bevare roen i alle slags situationer, og handle på en professionel måde. Er fleksibel, hvis der er sygemeldinger, eller taxaen skal på værksted. Du kan lide at køre med speciale børn, handicappede og meget syge mennesker. ( Efter lovgivning må man ikke sende personligeoplysninger over mail eller sms, derfor medbring venligst nederstående oplysninger til samtalen). Kørekørt til B, 450 (taxi kørekort). D1 D Bus, ikke et krav. Kvalifikation bevis til personbefordring BAB 1,2,3 Førstehjælp bevis som er under 2 år gammel.

  Vil du være vores nye medarbejder.

  Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 3 stabile medarbejder som afløser/weekend chauffør i Randers, Århus og Holstebro området, Ansættelse hurtigst muligt. 

  Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider.

  godt arbejdsmiljø med nye biler.

  Søde og hjælpsomme medarbejder.

  Vi har stor fokus på chaufførens velfærd og trivsel.

  Vi opdater vores chauffør med kursuser, nye systemer, nyhedsbreve.

  Lidt om dig.

  • Du er vel soigneret
  • God Hygiejne både i bilen og dig selv, da vi køre med mange syge mennesker.
  • Smilende
  • Kvalitetsbevidst
  • Du skal kunne sætte ind i kundens behov og adfærd
  • Positiv fremgangsmåde med alle slags kunder
  • Du er stærk rent geografisk.
  • Du kender taxi og Nt regler.
  • Tale, skrive og forstå Dansk og engelsk. (Et krav)
  • God til at bevare roen i alle slags situationer, og handle på en professionel måde.
  • Er fleksibel, hvis der er sygemeldinger, eller taxaen skal på værksted.
  • Du kan lide at køre med speciale børn, handicappede og meget syge mennesker.

   

  ( Efter lovgivning må man ikke sende personligeoplysninger over mail eller sms, derfor medbring venligst nederstående oplysninger til samtalen). 

   

  • Kørekørt til B, 450 (taxi kørekort). D1+D Bus, ikke et krav.
  • Kvalifikation bevis til personbefordring
  • BAB 1,2,3
  • Førstehjælp bevis som er under 2 år gammel.
  Vognmand Sam DavidsenVejle2019-05-08T00:00:002019-06-01T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Rutinerede og selvstændige chauffører med stort kørekort og EU førerbevis søges

  JKS A/S

  Horsens
  Er du udadvendt og serviceminded, og trives du med et selvstændigt job på landevejen? Har du CE kørekort og Kran D eller E? Så har du her mulighed for fastansættelse Vi søger en rutineret og selvstændig chauffør med stort kørekort og EU førerbevis. ...
  Indrykket:23. maj 2019
  Udløbsdato:29. maj 2019

  Taxichauffør til afløsning på lægevagt søges

  Hoegs-Biler ApS

  Hedensted
  Vi søger 1 til 2 afløsere, til at køre taxi og lægevagt. Ved lægevagtskørsel er der tale om en fast dagsløn, og når der er tale om taxikørsel, er der tale om ren provision. Her køres der både alm. taxikørsel, samt køres der for Flextrafik. Afløsning...
  Indrykket:9. april 2019
  Udløbsdato:4. juni 2019

  Taxi-chauffør med jobgaranti

  Vognmand Sam Davidsen

  Vejle
  Vil du vores nye medarbejder. Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 3 stabile medarbejder til fuldtid job i Aalborg området fra den 1 juli 2019. Springer afløser til sygdom og ferie, vil vi meget gerne have nogen flere af. Vi kan t...
  Indrykket:23. april 2019
  Udløbsdato:31. maj 2019

  Taxichauffør søges

  OVES TAXI V/OVE JENSEN

  Give
  Taxichauffør søges til taxikørsel med universal tilladelse. Primært fra Billund lufthavn
  Indrykket:16. april 2019
  Udløbsdato:11. juni 2019

  Taxi-chauffør til weekend og afløser søges

  Vognmand Sam Davidsen

  Vejle
  Vil du være vores nye medarbejder. Vi er i gang med at udvide vores virksomhed. Vi mangler 3 stabile medarbejder som afløser weekend chauffør i Randers, Århus og Holstebro området, Ansættelse hurtigst muligt. Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider. g...
  Indrykket:8. maj 2019
  Udløbsdato:1. juni 2019