Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til udkørsel af primært træpiller søges til Verdos afdeling i næstved

Har du erfaring i kørsel med trækker/trailer og gerne medbringer-truck? Og vil du gerne arbejde med bæredygtig energi? Så har vi jobbet til dig!

Verdo er blandt Danmarks største virksomheder med over 550 medarbejdere og mere end 3 milliarder kr. i omsætning. Aktiviteterne spænder vidt fra el-, varme- og vandforsyning over til globale kommercielle aktiviteter, som i dag udgør halvdelen af vores forretning. De kommende år byder på fortsat stor forandring og vækst – som vil positionere VERDO som en anderledes og innovativ energikoncern.
Vi har travlt, og da vi ikke får mindre travlt fremover, søger vi en ny kollega, som kan være med til at styrke Verdo yderligere.

Jobbet
Den primære opgave er udkørsel af træpiller, til både private og engros kunder, hvor vi selv læsser af med medbringer-truck. Vi kører på hele Sjælland samt Lolland og Falster. I stille perioder kan der være andre ad hoc-opgaver.

Din profil og dine kvalifikationer

  • Arbejdet kræver selvstændighed og respekt for afdelingens samlede resultat.
  • Erfaring med kørsel af trækker trailer og gerne erfaring med kørsel af medbringer-truck.
  • Have lyst og interesse til at yde en god service over for vores kunder, du er vores ansigt ud af til.
  • Positiv og fleksibel holdning
  • Effektiv, engagement og tillid til samarbejdet
  • Gyldigt kørekort til C og CE, samt truckcertifikat.

Du tilbydes
Vi tilbyder et job med god plads til selvstændighed. Det er en fuldtidsstilling. Vi tilbyder kørsel i en nyere bil samt nyere medbringer-truck. Jobbet tager udgangspunkt fra Næstved hver dag, hvor bilen stå. Verdo har mange medarbejderfaciliteter så som sundhedsforsikring, frugtordning og fælles sociale aktiviteter.
Du ansættes under Transport-og Logostikoverenskomsten mellem ATL og 3F’s transportgruppe.

Sådan søger du
Har du lyst til at vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at kontakte Claus Ladegaard, mobil 20586292. Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfristen er 10. marts 2020. Klik ind på ansøg-knappen og send os et par skarpe ord om dig selv og vedhæft dit CV og andre relevante dokumenter.  Vi modtager ikke skriftlige ansøgninger pr post eller mail.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.