Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chaufførafløser til Meldgaard Transport A/S

Er du vores kommende chaufførafløser med mulighed for fastansættelse?

Meldgaard Transport A/S er grundstenen bag Meldgaard Gruppen. I dag varetager vi hovedsagligt tømning af containere, transport af løst gods til større byggerier og entreprenøropgaver.

Vi søger en chaufførafløser med mulighed fastansættelse på sigt, som vil være fast afløser på vores entreprenør/tipbiler i Meldgaard Transport A/S. Bilerne kører med sand, grus, jord m.m.

Erfaring med tipkørsel og som chauffør i det hele taget er påkrævet. Du skal være i besiddelse af chaufførbevis og kørekort CE. Du har lyst til at afløse på de forskellige biler, og er fleksibel mht. arbejdstider.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Rasmus Jespersen på tlf. 20 33 72 42 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 20. april 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.