Chauffører søges

Chauffører til Ørslev Service 

Nobina Danmark er et datterselskab af Nobina AB, som er Nordens største busselskab, med ca. 3.500 busser og 7.900 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Nu søger vi buschauffører til vores trafikområde i Rønnede

 

Vi tilbyder:  

Vi søger buschauffører til deltids ansættelse til vores trafikområde i Rønnede. Stillingen indeholder kørsel på landruter hvor passagerene primært er skoleelever og handicappede.

Stillingen omfatter kørsel i områderne i Midtsjælland/ Sydsjælland, Et godt geografisk kendskab til dette område er et "must" til denne stilling.

Endvidere skal du kunne fremvise straffeattest.

 

Hos Ørslev får du en grundig førerintroduktion samt mulighed for videreudvikling af kompetencer. Vores arbejdskultur præges af vores stræben mod vores vision, ”Alle vil rejse med os”, og vores forretningside, ”Vi forenkler kundens daglige rejser”.  

Vi værdsætter en jævn alders- og kønsfordeling samt en etnisk og kulturel mangfoldighed, og vi ser gerne kvindelige ansøgere.  

 

Personlige egenskaber:

Du møder stressede situationer og miljøer med ro og tryghed. Du kører bus kunde - og miljøvenligt. Du er udadvendt og fleksibel - men først og fremmest kan du lide mennesker og ser det som din opgave altid at have tilfredse kunder. For at klare jobbet skal du beherske dansk i tale og på skrift.

  

Spørgsmål - stilles til driftsleder Michael Bøgvad på telefon:

61 63 42 11.

 Ansøgning sendes til:Michael.Bogvad@orslevservicetrafik.dk

 


Nobina koncernen er Nordens største aktør inden for persontrafik med bus. Virksomheden omfatter kontraktbaserede regionale rejser i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt interregional trafik i eget regi gennem Swebus. Nobina koncernen omsætter godt 7 milliarder kroner, driver 3.500 busser og er med godt 260 millioner rejser pr. år et af Nordeuropas ti største persontrafikselskaber. Find flere oplysninger på www.nobina.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.