CHAUFFØRER TIL FOG LOGISTIK, Johannes Fog A/S | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Johannes Fog A/S

CHAUFFØRER TIL FOG LOGISTIK

Johannes Fog A/S

Til vores logistikafdelinger i Ølstykke, Herlev og Helsinge, søger vi lige nu erfarne, stabile og ansvarsbevidste chauffører til udkørsel af byggematerialer.

Du bliver en del af et team, som betjener håndværkere, virksomheder og private kunder – hovedsageligt på Sjælland. Vores daglige omgangstone er fri og uformel. Vi sætter en stor ære i at levere de rigtige varer til det rigtige sted til tiden. Vores kunder skal opleve det som let at handle hos os og vi arbejder fokuseret og målrettet på alle logistikopgaver- store som små. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Du har stort kørekort, hængerkort, og krancertifikat D eller E, og har du truckkort og kendskab til håndtering af byggematerialer er det en fordel – men ikke et krav.

Som person er du frisk, du har gode samarbejdsevner, du engagerer dig og du har en positiv indstilling og et godt humør. Din alder er ikke afgørende.

Vi tilbyder løn ifølge overenskomst, pensionsordning, arbejdstøj og en favorabel personalekøbsordning.

Send din ansøgning via linket i dette opslag. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du vil høre mere om de ledige stillinger, er du meget velkommen til at ringe til Planlægningschef Kim Pedersen på tlf. 22 76 36 68. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

JOHANNES FOG
Johannes Fog A/S blev grundlagt d. 1. september 1920.
Koncernen har i dag forretninger i Lyngby, Farum, Fredensborg, Helsinge, Herlev, Hørsholm, Kvistgård, Vordingborg og Ølstykke.
Vi er en af Sjællands største udbydere indenfor trælast- og byggemarkeds-produkter både til det professionelle og det private marked med ca. 450 med-arbejdere og en omsætning på 1,2 mia. kr. Kvalitet og service er nøgleordene i vores virksomhed.

 


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
19-01-2016
Udløbsdato
18-03-2016
Job-ID
329579353
Jobbets adresse

Johannes Fog A/S

Firskovvej 20

2800Kongens Lyngby

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden