Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffører til vintertjeneste søges!

Vi søger mødestabile og dygtige medarbejdere/afløserer til vores vintertjeneste 2018. Du skal være opmærksom på, at det kun er tilkaldevagter og at du kan tilkaldes på alle tider af døgnet, alt efter vejret.

Du skal bo i nærheden af Ølstykke (max 30 km. væk), da du ved udkald kun må have ca 45 min. til job.

Du har kørekort B og måske også C (Lastbil), som kun vil være et plus, da vi kører på stier og ruter med Holdere, Mercedes Sprinter, traktorer med fejeblad/skraber og Man 6,5 ton.

Det er et krav, at du har erfaring med vintertjeneste eller lign. og har lidt erfaring med maskiner, da man kører alene rundt. Du vil dog være tilknyttet en kontaktperson.

Vi tilbyder rigtig god løn. Uden den forventede erfaring, vil ansøgningen ikke blive besvaret.

Vil du høre mere om jobbet, så ring til John 23396074.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329754647Phoenix-99d351b312018-02-05T11:01:11Chauffører til vintertjeneste søges!

Vi søger mødestabile og dygtige medarbejdere/afløserer til vores vintertjeneste 2018. Du skal være opmærksom på, at det kun er tilkaldevagter og at du kan tilkaldes på alle tider af døgnet, alt efter vejret.

Du skal bo i nærheden af Ølstykke (max 30 km. væk), da du ved udkald kun må have ca 45 min. til job.

Du har kørekort B og måske også C (Lastbil), som kun vil være et plus, da vi kører på stier og ruter med Holdere, Mercedes Sprinter, traktorer med fejeblad/skraber og Man 6,5 ton.

Det er et krav, at du har erfaring med vintertjeneste eller lign. og har lidt erfaring med maskiner, da man kører alene rundt. Du vil dog være tilknyttet en kontaktperson.

Vi tilbyder rigtig god løn. Uden den forventede erfaring, vil ansøgningen ikke blive besvaret.

Vil du høre mere om jobbet, så ring til John 23396074.

 

2018-03-22T10:58:43.670 Vi søger mødestabile og dygtige medarbejdere afløserer til vores vintertjeneste 2018. Du skal være opmærksom på, at det kun er tilkaldevagter og at du kan tilkaldes på alle tider af døgnet, alt efter vejret. Du skal bo i nærheden af Ølstykke (max 30 km. væk), da du ved udkald kun må have ca 45 min. til job. Du har kørekort B og måske også C (Lastbil), som kun vil være et plus, da vi kører på stier og ruter med Holdere, Mercedes Sprinter, traktorer med fejeblad skraber og Man 6,5 ton. Det er et krav, at du har erfaring med vintertjeneste eller lign. og har lidt erfaring med maskiner, da man kører alene rundt. Du vil dog være tilknyttet en kontaktperson. Vi tilbyder rigtig god løn. Uden den forventede erfaring, vil ansøgningen ikke blive besvaret. Vil du høre mere om jobbet, så ring til John 23396074.11Jobnet99d351b3100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-02T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFrederikssundEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedal3100524HOLST GRUPPEN ApS11Lyshøjvej 8A3650ØlstykkeDKDanmark155.7663522012.14141920
info@holst-gruppen.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset520151JobNet47612241000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=99d351b3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=99d351b3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=99d351b3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=99d351b3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/3.jpgEr du en fagligt stærk Chauffør?12008001Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik352828591John Holstinfo@holst-gruppen.dkDKDanmarkDKDanmark329941999Fast kranchauffør søges til spændende stilling hos Johannes FogBasic Hos Johannes Fog mener vi, at umage betaler sig, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse! Vi søger lige nu en dygtig, mødestabil og serviceminded chauffør, som har kørekort til kategori B, C, CE, førerkort, gyldigt EU kvalifikationsbevis, kran D certifikat, Tachografkort, samt truckkort og gerne ADR bevis. Som chauffør, med base i vores forretning i Ølstykke, bliver du en del af et team som kører materialer til byggepladser, til professionelle kunder og til private adresser. Dine primære arbejdsopgaver vil være: Kørsel i vores Fog-lastvogn med 26 TM kranPluk og pakning af varer til kørselLæsning losning af byggematerialer med kran hos vores kunderKundebetjening på byggeplads leveringsstedPasning og pleje af køretøj Som chauffør vil du fungere som ambassadør for Fog du får en afgørende rolle i samarbejdet med vores kunder. Vi søger chauffør til en fuldtidsstilling. Du får en løn der afspejler dine kvalifikationer, pensionsordning, favorabel personalekøbsordning, firma sommerhus samt andre personalegoder. Lyder det som noget for dig? Så send venligst din ansøgning via linket i dette opslag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Planlægningschef Bo Lauritsen på tlf.: 21 63 98 15. Vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på vores ansøgersite: https: johannesfog.brandero.com

Hos Johannes Fog mener vi, at umage betaler sig, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse!

Vi søger lige nu en dygtig, mødestabil og serviceminded chauffør, som har kørekort til kategori B, C, CE, førerkort, gyldigt EU kvalifikationsbevis, kran D certifikat, Tachografkort, samt truckkort og gerne ADR bevis.

Som chauffør, med base i vores forretning i Ølstykke, bliver du en del af et team som kører materialer til byggepladser, til professionelle kunder og til private adresser.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kørsel i vores Fog-lastvogn med 26 TM kran
 • Pluk og pakning af varer til kørsel
 • Læsning/losning af byggematerialer med kran hos vores kunder
 • Kundebetjening på byggeplads/leveringssted
 • Pasning og pleje af køretøj

Som chauffør vil du fungere som ambassadør for Fog – du får en afgørende rolle i samarbejdet med vores kunder.

Vi søger chauffør til en fuldtidsstilling. Du får en løn der afspejler dine kvalifikationer, pensionsordning, favorabel personalekøbsordning, firma sommerhus samt andre personalegoder.

Lyder det som noget for dig? Så send venligst din ansøgning via linket i dette opslag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Planlægningschef  Bo Lauritsen på tlf.: 21 63 98 15. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.brandero.com

ORS/Small/0bbf84db_logo.pngJohannes FogØlstykke2019-01-14T15:00:45.8102019-02-17T00:00:00
329931826Chauffør til feje-/sugemaskine søges - SjællandRobot FORSTAS A S afdeling på Sjælland søger en erfaren fejechauffør til at køre feje- sugemaskine. Du kommer til at arbejde i en landsdækkende virksomhed, som har fokus på værdiskabende processer, udpræget selvstændighed i arbejdet og en meget kort vej fra beslutning til handling. Vi værdsætter åbenhed, dialog og samarbejde. Din primære opgave Fører af feje- sugemaskine Dine kvalifikationer Du har erfaring som fører af feje- sugemaskine Du har en professionel og engageret tilgang til opgaverne Du er udadvendt, serviceorienteret og kvalitetsbevidst Du er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt Du har minimum C kørekort Du har gerne gyldigt Vejen som arbejdsplads kursus FORSTAS tilbyder Stor indflydelse på egen dag, med frihed under ansvar En fast stilling med løn efter kompetencer erfaring, pensionsordning og sundhedsforsikring Gode kollegaer i et afslappet og godt fagligt stærkt arbejdsmiljø Tiltrædelse Snarest muligt efter aftale vi venter gerne på den rette kandidat. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtale løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Stillingen vil blive besat når den rette person er fundet. Ansøgning og kontakt: Skriftlige ansøgninger vedlagt CV sendes til: Anne Green på ags@forstas.dk med teksten Ansøgning Fejechauffør i emne feltet. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Anne Green på mobil 6131 8092. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

FORSTAS A/S afdeling på Sjælland søger en erfaren fejechauffør til at køre feje-/sugemaskine.

Du kommer til at arbejde i en landsdækkende virksomhed, som har fokus på værdiskabende processer, udpræget selvstændighed i arbejdet og en meget kort vej fra beslutning til handling. Vi værdsætter åbenhed, dialog og samarbejde.

Din primære opgave

 • Fører af feje-/sugemaskine

Dine kvalifikationer

 • Du har erfaring som fører af feje-/sugemaskine
 • Du har en professionel og engageret tilgang til opgaverne
 • Du er udadvendt, serviceorienteret og kvalitetsbevidst
 • Du er mødestabil, og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
 • Du har minimum C kørekort
 • Du har gerne gyldigt ”Vejen som arbejdsplads” kursus

FORSTAS tilbyder

 • Stor indflydelse på egen dag, med frihed under ansvar
 • En fast stilling med løn efter kompetencer/erfaring, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Gode kollegaer i et afslappet og godt fagligt stærkt arbejdsmiljø

Tiltrædelse

Snarest muligt efter aftale – vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi læser ansøgninger og inviterer til samtale løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Stillingen vil blive besat når den rette person er fundet.

Ansøgning og kontakt:

Skriftlige ansøgninger vedlagt CV sendes til: Anne Green på ags@forstas.dk med teksten ”Ansøgning – Fejechauffør” i emne feltet.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Anne Green på mobil 6131 8092.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Forstas A/SStenløse2018-12-20T00:00:002019-02-14T00:00:00
329923366Chauffør søgesRobot Vi søger en ny kollega til at føre en 18 pallers forvogn til blandet godskørsel. Vi lægger vægt på langvarigt samarbejde, godt kollegaskab, frihed under ansvar. Du får din egen bil og dit eget værktøj til at løse de tildelte opgaver med. Der er primært tale om pallekørsel. Lyder det interessant så ring til Lone på 2727 0503 eller 2727 0527

Vi søger en ny kollega til at føre en 18 pallers forvogn til blandet godskørsel.

 

Vi lægger vægt på langvarigt samarbejde, godt kollegaskab, frihed under ansvar.

 

Du får din egen bil og dit eget værktøj til at løse de tildelte opgaver med.

Der er primært tale om pallekørsel.

 

Lyder det interessant så ring til Lone på 2727 0503 eller 2727 0527

BLH Flytning 6 Transport ApSTaastrup2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329939523Fuldtidschauffører til kørsel med lastbil til Logistik og ForsyningRobot Logistik og Forsyning søger rutinerede, pålidelige og servicemindede chauffører til kørsel med lastbil mellem regionens hospitaler. Den regionale transportafdeling, under Enhed for Logistik og Forsyning, har været i rivende udvikling de seneste år. Vi søger derfor et antal erfarne lastbilchauffører, som kan være med til at opbygge en professionel transportafdeling. Om stillingen Dine primære arbejdsopgaver vil være: daglig distributionskørsel af varer mm. i rullebure, på paller og som løse pakker, fortrinsvis til regionens hospitaler afhentning og aflæsning af varer afvikling af dagens opgaver, som modtages elektronisk på en smartphone diverse flytteopgaver Om dig Det er et krav, at du har kørekort C og CE, førerkort, EU-bevis samt erfaring som lastbilchauffør. Hertil forventer vi, at du kan formulere dig både skriftligt og mundtligt på korrekt dansk. Vi lægger vægt på, at du: er udadvendt, positiv og hjælpsom udviser engagement i henhold til arbejdsopgaverne er servicemindet og imødekommende leverer en høj service til personalet på de afdelinger, der besøges dagligt er åben og tillidsfuld i din kommunikation Du skal desuden kunne arbejde både selvstændigt og i teams. Vi tilbyder Hos os får du en spændende stilling i en enhed under opbygning. Du vil få en stor grad af selvstændighed i opgaveløsningen, interessante og udviklende arbejdsopgaver samt et godt arbejdsklima i et travlt miljø. Om os Enhed for Logistik og Forsyning er en koncernfunktion, der understøtter logistik på tværs i Region Hovedstaden. Enheden består af ca. 185 medarbejdere, som er fordelt på regionens centrallager, en transportafdeling, et genbrug- og donationslager, en supportfunktion samt regional logistikudvikling. Logistik og Forsyning servicerer og samarbejder med hospitaler og psykiatri samt med de praktiserende læger i Region Hovedstaden med afhentning af prøver og levering af varer. Derudover kører vi prøver til laboratorier. Transporterne udføres i lastbiler med lift. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge og vil ligge mandag til fredag i tidsrummet mellem kl. 05.00 og kl.18.00. Der kan forekomme kørsel i weekender og på helligdage. Logistik og Forsyning er en del af Center for Ejendomme og er fysisk placeret på Fabriksparken 22, 2600 Glostrup. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henholdt til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Henrik Thomsen på tlf. 21 20 06 81. Ansøgningsprocedure Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem. Ansøgningsfristen er fredag den 25. januar 2019.Logistik og Forsyning søger rutinerede, pålidelige og servicemindede chauffører til kørsel med lastbil mellem regionens hospitaler.

Den regionale transportafdeling, under Enhed for Logistik og Forsyning, har været i rivende udvikling de seneste år.
Vi søger derfor et antal erfarne lastbilchauffører, som kan være med til at opbygge en professionel transportafdeling.

Om stillingen
Dine primære arbejdsopgaver vil være:
 • daglig distributionskørsel af varer mm. i rullebure, på paller og som løse pakker, fortrinsvis til regionens hospitaler
 • afhentning og aflæsning af varer
 • afvikling af dagens opgaver, som modtages elektronisk på en smartphone
 • diverse flytteopgaver
Om dig
Det er et krav, at du har kørekort C og CE, førerkort, EU-bevis samt erfaring som lastbilchauffør.

Hertil forventer vi, at du kan formulere dig både skriftligt og mundtligt på korrekt dansk.

Vi lægger vægt på, at du:

 • er udadvendt, positiv og hjælpsom
 • udviser engagement i henhold til arbejdsopgaverne
 • er servicemindet og imødekommende
 • leverer en høj service til personalet på de afdelinger, der besøges dagligt
 • er åben og tillidsfuld i din kommunikation
Du skal desuden kunne arbejde både selvstændigt og i teams.

Vi tilbyder
Hos os får du en spændende stilling i en enhed under opbygning. Du vil få en stor grad af selvstændighed i opgaveløsningen, interessante og udviklende arbejdsopgaver samt et godt arbejdsklima i et travlt miljø.

Om os
Enhed for Logistik og Forsyning er en koncernfunktion, der understøtter logistik på tværs i Region Hovedstaden. Enheden består af ca. 185 medarbejdere, som er fordelt på regionens centrallager, en transportafdeling, et genbrug- og donationslager, en supportfunktion samt regional logistikudvikling.

Logistik og Forsyning servicerer og samarbejder med hospitaler og psykiatri samt med de praktiserende læger i Region Hovedstaden med afhentning af prøver og levering af varer. Derudover kører vi prøver til laboratorier.

Transporterne udføres i lastbiler med lift.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge og vil ligge mandag til fredag i tidsrummet mellem kl. 05.00 og kl.18.00.
Der kan forekomme kørsel i weekender og på helligdage.

Logistik og Forsyning er en del af Center for Ejendomme og er fysisk placeret på Fabriksparken 22, 2600 Glostrup.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henholdt til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Henrik Thomsen på tlf. 21 20 06 81.


Ansøgningsprocedure
Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er fredag den 25. januar 2019.
Region HovedstadenHillerød2019-01-10T00:00:002019-01-25T00:00:00
329945991Distributionskørsel - Chauffør * KurerRobot Kære ansøger. Vi søger nye kollegaer til kurerkørsel på Sjælland fra København. Vi søger en til at besætte en stillingen som chauffør med en arbejdsuge med 4 arbejdsdage af omkring 30-40 timer Arbejdstiderne ligger i tidsrummet 07.00 - 17.00, med en relativ fast vagtplan for mødetider. Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og samtidigt indgå i et team, hvor du skal kunne samarbejde med dine kollegaer således vi sammen får opgaverne løst. Det forventes derudover, at du er mødestabil og serviceminded overfor vores kunder og det er en fordel, hvis du: Er fleksibel i forhold til arbejdstider Har god stedssans Er i god fysisk form Har en god ordenssans Har en positiv indstilling til arbejdet Det er et krav, at du kan fremvise gyldigt kørekort og straffeattest. Du skal kunne læse, skrive, tale dansk flydende og kunne tale og forstå Engelsk. Er du vores nye kollega så skriv venligst pr. mail på info@saclogistics.dk Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Kære ansøger.

 

Vi søger nye kollegaer til kurerkørsel på Sjælland fra København.  

Vi søger en til at besætte en stillingen som chauffør med en arbejdsuge med 4 arbejdsdage af omkring 30-40 timer – Arbejdstiderne ligger i tidsrummet 07.00 - 17.00, med en relativ fast vagtplan for mødetider.


Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og samtidigt indgå i et team, hvor du skal kunne samarbejde med dine kollegaer således vi sammen får opgaverne løst. Det forventes derudover, at du er mødestabil og serviceminded overfor vores kunder og det er en fordel, hvis du:

• Er fleksibel i forhold til arbejdstider

• Har god stedssans

• Er i god fysisk form

• Har en god ordenssans

• Har en positiv indstilling til arbejdet


Det er et krav, at du kan fremvise gyldigt kørekort og straffeattest. Du skal kunne læse, skrive, tale dansk flydende og kunne tale og forstå Engelsk.

Er du vores nye kollega så skriv venligst pr. mail på info@saclogistics.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

SAC Logistics ApSIshøj2019-01-21T00:00:002019-01-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Fast kranchauffør søges til spændende stilling hos Johannes Fog

Johannes Fog

Ølstykke
Hos Johannes Fog mener vi, at umage betaler sig, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse! Vi søger lige nu en dygtig, mødestabil og serviceminded chauffør, som har kørekort til kategori B, C, CE, førerkort, gyldigt EU kvalifika...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:17. februar 2019

Chauffør til feje-/sugemaskine søges - Sjælland

Forstas A/S

Stenløse
FORSTAS A S afdeling på Sjælland søger en erfaren fejechauffør til at køre feje- sugemaskine. Du kommer til at arbejde i en landsdækkende virksomhed, som har fokus på værdiskabende processer, udpræget selvstændighed i arbejdet og en meget kort vej f...
Indrykket:20. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Chauffør søges

BLH Flytning 6 Transport ApS

Taastrup
Vi søger en ny kollega til at føre en 18 pallers forvogn til blandet godskørsel. Vi lægger vægt på langvarigt samarbejde, godt kollegaskab, frihed under ansvar. Du får din egen bil og dit eget værktøj til at løse de tildelte opgaver med. Der er prim...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Fuldtidschauffører til kørsel med lastbil til Logistik og Forsyning

Region Hovedstaden

Hillerød
Logistik og Forsyning søger rutinerede, pålidelige og servicemindede chauffører til kørsel med lastbil mellem regionens hospitaler. Den regionale transportafdeling, under Enhed for Logistik og Forsyning, har været i rivende udvikling de seneste år. ...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:25. januar 2019

Distributionskørsel - Chauffør * Kurer

SAC Logistics ApS

Ishøj
Kære ansøger. Vi søger nye kollegaer til kurerkørsel på Sjælland fra København. Vi søger en til at besætte en stillingen som chauffør med en arbejdsuge med 4 arbejdsdage af omkring 30-40 timer Arbejdstiderne ligger i tidsrummet 07.00 - 17.00, med en...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019