Chauffør/Køkkenmedhjælper

Har du kørekort, og kan du stå tidligt op om morgenen? Så er det dig, vi mangler!

 

På Mercantec søger vi en chauffør/køkkenmedhjælper til vores kantineteam og bageri.

For at sikre, at hverdagen fungerer bedst muligt i vores kantiner, har vi brug for en kollega, som kan møde ind i vores bageri om morgenen, pakke brødet i henhold til de bestillinger de enkelte kantiner har sendt og derefter køre brødet fra bageriet og ud til kantinerne.

At dagens brød bliver leveret rettidigt fra bageriet til kantinerne hver morgen, er utroligt vigtigt for driften af kantinen og for vore medarbejderes og elevers trivsel. Der er derfor mange, som er afhængige af at dette fungerer.

Ud over dagens brød fra bageriet, er det også af og til aktuelt at fragte øvrige varer rundt mellem kantinerne, fx hvis der er store arrangementer, eller det kan være nødvendigt at hjælpe til i kantinerne i spidsbelastningsperioder.

Lidt om dig

Vi søger en person, som er meget mødestabil og som har lyst til at møde på arbejde tidligt om morgenen. Du har naturligvis kørekort (kategori B), og så har du en fleksibel tilgang til arbejdsopgaverne. Du giver gerne en hånd med diverse opgaver i kantinerne, når der er ekstra travlt.

Det er ikke en forudsætning, at du har specifikke kompetencer inden for køkken- og kantineområdet, men det er nødvendigt, at du taler og forstår dansk på et rimeligt niveau. Du skal være indstillet på, at arbejdet kan være fysisk hårdt, da det er store mængder brød og varer, der skal transporteres mellem kantinerne.

Arbejdstid, løn mv

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på ca. 1 år. Arbejdstiden er 15 - 20 timer om ugen i tidsrummet ca. 05:30 – 09:30 mandag til fredag. Bageri og kantiner er lukket i skolernes ferieperioder.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for køkkenmedhjælpere i Staten.

Arbejdsstedet er i Viborg.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kantineleder Dan Laursen på telefon 2178 9807 eller kantinekoordinator Majbritt Adelsten på telefon 2365 8685.

Ansøgningsfristen er den 21. december 2017. Vi afholder samtaler løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Køkkenassistent til Kisa Kiosk og Grill

Kisa Kiosk og Grill

Vi søger en ny kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstid: Det er tale om en stilling på 20- 25 timer. Arbejdstiden er eftermiddag og aften samt hver anden weekend. Arbejdsopgaver består af: Bagning af pizza Tilberede grillmad Ekspedition a...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

The Diner søger medarbejder til køkkenet

THE DINER FIFTY-NINE ApS

Hedensted
The Diner søger medarbejder til køkkenetDu skal være smilende, god til kundeservice. Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider, samt være indstillet på at arbejdet foregår som teamwork. Have gå på mod, være fleksibel. Arbejde aften, weekende...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:26. januar 2018

Køkkenmedhjælpere søges til Highway 51 Diner Vejle

Highway 51 ApS

Favrskov
Har du lyst til at arbejde med amerikanske specialiteter i et attraktivt arbejdsmiljø og med gode kollegaer ved din side? Så er det måske dig vi søger. I anledningen af åbningen af Highway 51 Diner Vejle i foråret 2018, søger vi nemlig køkkenpersona...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. januar 2018

Køkkenmedhjælper/opvasker

Den Jydske Håndværkerskole

Favrskov
Vi søger en selvstændig og serviceminded person til at indgå i vores team.Den jydske Haandværkerskole er en stor kostskole, hvor eleverne hver dag spiser i skolens to bistroer. Skolen har egen restaurant med plads til 100 personer, hvor der serveres...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Kopi af Kopi af Kopi af Køkkenpersonale til Cafe Toscana

CAFE TOSCANA Randers ApS

Randers
CAFE TOSCANA Cafe Toscana ligger i centrum af Randers Vi køber kun de bedste råvarer der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet. Vi søger personer der kan tilberede spændende retter med kvalitetsprodukter. Du arbejder hurtigt, er ser...