Gem job

Chaufførmedhjælper til 2-mands møbel leveringer på lastbil

Søger omgående chaufførmedhjælpere til møbel leveringer.Der er tale om møbel leveringer til privat og erhverv, både indbæring og kantstens leveringer. Krav:Fysisk stærkMødestabilSkal kunne arbejde i team da lastbilen er 2-mands betjent.Vi tilbyder:Fast arbejde med løn efter aftaleStort set fast lastbilGode kollegaerDiverse kurser på sigtFleksibel med fridage og ferierFrihed under ansvar, man står selv i samarbejde med sin chauffør at få dagen til at forløbe sig så flydende som mulig.Frihed hver weekend, medmindre man ønsker at arbejde nogle lørdage.Der er tale om 2 fuldtids stillinger og måske en deltids stilling, så tøv ikke med at søg!


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.