Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef- eller specialkonsulent til at bringe data til gavn

Chef- eller specialkonsulent til at bringe data til gavnHvis du er en datanørd, der er optaget af øge trivslen blandt studerende og som kan trives med at indgå i et tæt samarbejde med bl.a. Studenterrådgivningens dygtige rådgivere, har du mulighed for at give et markant bidrag i denne nyoprettede stilling.

Studenterrådgivningen hjælper hvert år mange tusinde studerende til et bedre studieliv. I vores kliniske praksis kan vi påvise høje effekter i indsatsen for at vende studerendes mistrivsel til studietrivsel. I vores forebyggende indsats, der dels hviler på vores kliniske erfaringer og dels relevante internationale socialpsykologiske forskningsresultater, samarbejder vi med uddannelsesinstitutioner og gør os løbende perspektivrige erfaringer med at styrke studietrivsel og øge læring.

Gennem vores indsatser har Studenterrådgivningen en privilegeret adgang til data om hvad der især forårsager mistrivsel og hvad der især er hjælpsomt for at opnå studietrivsel blandt studerende. Men vi formår ikke i tilstrækkelig grad at bringe den data vores indsats genererer til gavn. Det er derfor Studenterrådgivningens ambition at bearbejde vores datagrundlag bedre så det kan omsættes i ny viden der gavner vores rådgivere og de videregående uddannelser.Du vil blive central i arbejdet med at forløse potentialet og bringe vores data til gavn, og bidrager til at forbedre både Studenterrådgivningens kliniske og forebyggende arbejde, og bidrager til at kvalificere de indsatser uddannelsesinstitutioner og politiske beslutningstagere sætter i gang for at forbedre trivsel og læring på studierne og – mere generelt – for at forbedre unges mentale helbred.

For at lykkes med opgaven har du ikke blot et kvalificeret blik på hvordan den data SRG har eller kan få adgang til, kan anvendes til at øge trivsel og læring blandt studerende. Du har også erfaring med at indgå i tæt samarbejde med medarbejdere, der med stor faglig stolthed og en anseelig grad af passion, varetager den direkte kontakt til vores studerende. Du er derfor i stand til at møde SRGs rådgivere samt undervisere, studievejledere og uddannelsesledere ved de videregående uddannelser, i øjenhøjde og med respekt – men også med uærbødighed og idet du konstruktivt udfordrer vanetænkning og ansporer til sammen at efterstræbe forbedringer.Du bliver del af en landsdækkende organisation, der forankrer en enestående specialistviden om studerende i mistrivsel i et professionelt fællesskab. og som samtidig ønsker at hjælpe endnu flere studerende i hele landet, endnu bedre. Direkte i den kliniske indsats og indirekte ved at støtte uddannelsesinstitutioner i deres arbejde med at fremme studietrivsel og –engagement. Du får, med reference til direktøren, en bred berøringsflade til rådgivere, ledere og sekretariat.Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer at du finder arbejdsglæde i at arbejde for at studerende finder trivsel og læring i deres studieliv i en organisation, hvor vi er ambitiøse på vores studerendes vegne, hvor vi stiller høje krav til hinanden og er stolte over det, vi sammen udretter. Endvidere forventer vi at du:

  • Har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau
  • Kan dokumentere en stærk faglighed ift. indsamling og bearbejdning af kvalitative og/(eller) kvantitative data. Hvis din faglighed på enten kvalitativ eller kvantitativ metode er utilstrækkelig, skal du være indstillet på at deltage i relevant opkvalificering
  • Har gode erfaringer med hvordan kvantitative data (ex. henvendelsesstatistikker) kan kobles til kvalitative datakilder (ex. journalnotater)
  • Har gode erfaringer med, sammen med dygtige praktikere, at omstrukturere dataindsamlingen så praktikerne finder det meningsfuldt samtidig med at data har en udsagnskraft, der rækker ud over den enkelte praktikers indsats
  • Kan dokumentere erfaring med projektledelse af udviklingsprojekter og procesledelse af udviklingsforløb
  • Trives med mange forskellige samarbejdsrelationer og at du gerne påtager dig de rejseforpligtelser, der knytter sig til en organisation, der dækker hele landet
  • Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra arbejde med videregående uddannelser og/eller trivselsdagsordenen


Søg stillingen

Stillingen søges via vores elektroniske rekrutteringssystem senest mandag den 18. januar kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 25 januar 2021.

Ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster og organisationsaftaler. Stillingen er på fuld tid. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. marts 2021. Studenterrådgivningen er ikke lønførende.Arbejdsstedet er enten Emil Holms Kanal 14, 4. sal, 2300 København S eller Ryesgade 23, 1 sal, 8000 Aarhus C. Er du interesseret i at vide mere om Studenterrådgivningen så besøg vores hjemmeside www.srg.dk. Vil du vide mere om stillingen kan du ringe til direktør Thomas Braun på tlf. 2073 4219.Studenterrådgivningen ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.