Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Børn og Forebyggelse

Chef for Børn og Forebyggelse til Horsens Kommune

I Horsens vil man løfte i flok og politisk er det besluttet at samle indsatserne omkring kommunens børn og unge under det samme direktørområde. En ny organisering betyder derfor at den nyoprettede stilling som chef for Børn og Forebyggelse er ledig.

Du bliver som chef ansvarlig for en bred vifte af tilbud på både special- og almenområdet. Sundhedsplejen, tandplejen, familieområdet, PPR og et tværgående konsulentteam bliver den nye chefs ledelsesopgave, og du får dermed en central placering og mulighed for at sætte et markant ledelsesmæssigt aftryk i de kommunale indsatser på områderne.

Du bliver en del af en velfungerende chefgruppe på direktørområdet Uddannelse og Arbejdsmarked. Du forventes at byde proaktivt ind i chefsamarbejdet og være med til at skabe og initiere de tværgående løsninger i hele organisationen. Det tværgående samarbejde er afgørende og netop derfor bliver positionen i særlig grad central.

Du bliver chef for en række engagerede og dygtige afdelingsledere og medarbejdere, der kompetent leverer høj kvalitet til børnenes og familiernes fordel.

Du skal etablere et nyt chefområde, vise lederskab og sikre at udviklingen og den fortsatte daglige drift går hånd i hånd. Du skal sikre samarbejdet på tværs i eget chefområde og i den samlede kommunale kontekst og er ansvarlig for at rammerne og vilkårene for både ledere og medarbejdere er optimale.

Du skal komme med en væsentlig ledelseserfaring og indsigt i en eller flere af chefområdets fagligheder. Du kan samle og udvikle og brænder for at gøre en forskel – helt derude hvor tingene sker.

Du kan læse meget mere i Job- og Personprofilen, der kan læses her. Du er ligeledes velkommen til at kontakte chefkonsulent Jesper Lund Madsen, Genitor, pa° telefon 2289 8525, mail jlm@genitor.dk, eller direktør Tanja Nyborg, Uddannelse og Arbejdsmarked, pa° telefon 2461 4033.

Ansøgningsfristen er den 14. januar.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.