Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Myndighed og Social Service - Egedal Kommune

Chef til socialområdet – som kan og vil gøre en forskel for borgerne.

I Egedal vil vi være verdensmestre i hverdagen. Byrådet har en vision for kommunens fremtidige udvikling. Visionen handler om, at borgere og erhvervsliv skal have den bedst tænkelige hverdag med udgangspunkt i fællesskaber: Egedal – hverdag og fællesskab i bevægelse.

Kommunens ambition er at yde god offentlig service med fokus på den enkelte borger og familie. Alle gør deres ypperste for at skabe en værdifuld hverdag for dem, som har behov for særlig støtte. Vi er ambitiøse på faglige metoder og tør godt afprøve nye metoder. På socialområdet har vi for flere år siden indført Tæt på Tværs (Sverigesmodellen). Vi har også oprettet en tværgående enhed – 1 Plan, der støtter borgeren i forhold til både social- og arbejdsmarkedsområdet.

Vil du også være verdensmester i hverdagen? Brænder du for at gøre en forskel for - og sammen med borgerne? Har du naturligt fokus på samling og retning? Kan du prioritere og kommunikere? Så skal du søge stillingen som chef for Myndighed og Social Service i Egedal Kommune.

Som centerchef bidrager du aktivt til det tværfaglige samarbejde og en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen - alle centre i Egedal er indbyrdes afhængige. Du sætter en ære i at vide, hvad der rør sig, du kender din organisation og interesserer dig for den. Du er også helt tæt på kommunens borgere, fordi du er nysgerrig på, hvordan vi som kommune skaber det bedste hverdagsliv set fra borgerens perspektiv. Uden at miste fokus på økonomi- og budgetstyring. Du er en visionær, udadvendt og synlig chef og en ligefrem kommunikator, der skaber gejst og engagement omkring dig.

Læs mere om Egedal Kommune på egedalkommune.dk. I en job- og personprofil uddybes forventningerne til centerchefen.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Velfærdsdirektør, Søren Trier Høisgaard, Egedal Kommune på tlf. 7259 8000, eller partner i Genitor Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.

Ansøgningsfristen er den 26. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.