Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for nyt Innovationscenter, Københavns Universitet

Er du en stærk forretningsudvikler, fundraiser og facilitator med blik for udvikling?

KU søger en dynamisk chef, der vil gå forrest i en styrkelse af KU’s innovations- og entreprenørskabskapacitet og i skabelsen af et attraktivt samlingspunkt for både studerende, undervisere, forskere og eksterne partnere.

Kloden står med store udfordringer og Innovationscentrets hovedfokus vil være at bidrage til at udvikle bæredygtige lokale, nationale og globale løsninger. Centret skal udnytte og understøtte KU’s store tværfaglige potentiale for at forstå og løse udfordringerne innovativt og fra helt nye vinkler.

Som innovationscentrets chef vil du sikre fundraising og opbakning til at udbygge et velfungerende innovationsøkosystem af internationalt format.

Du bliver en del af en fremsynet og dedikeret organisation, der hele vejen rundt er bundet sammen af en fælles ambition om at skabe aktiviteter og events, der stimulerer, inspirerer og muliggør personlige møder og vidensudveksling, både mellem studerende og forskere, mellem universitet, erhvervsliv og venturekapital, og på tværs af discipliner, hvor innovation og entreprenørskab ofte opstår.

Du har allerede været involveret i innovations- og entreprenørskabsøkosystemer, og du har dokumenteret erfaring med innovations- og entreprenørskabsrelateret forretningsudvikling, fundraising, undervisning, events mv. Du er desuden en inspirator, har fremragende samarbejdsevner, og du evner at navigere i komplekse organisationer.

Læs den fulde jobprofil her: https://genitor.emply.net/GetFile.aspx?id=a567a3c2-db34-4492-bfb7-2186b1539e63. Her er stillingen samt de ønskede kvalifikationer og kompetencer nærmere beskrevet.

Ansøgningsfristen udløber den 5. maj 2021. Forventet tiltrædelse er den 1. juli 2021.

Rekrutteringsforløbet varetages af Genitor. Ansøgning og CV bilagt relevant dokumentation bedes femsendt via www.jobportal.ku.dk (Klik på SØG STILLINGEN nederst i opslaget)

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, med indplacering som chefkonsulent uden ledelsesansvar. Der kan forhandles tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Kim Brinckmann, på telefon 2913 2610/e-mail kim.brinckmann@adm.ku.dk eller associeret partner i Genitor Sebastian Volkers på telefon 3141 1334/e-mail sv@genitor.dk

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.