Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef til VeVe bistro på Nørrebro

We are  a modern vegetarian bistro, VeVe bistro, which is sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We make fresh and high quality vegetarian food based on global cuisines in our restaurant. We make top quality and delicious vegetarian food to deliver good dining experience to our guests/customers daily.  

Who you are: - Have minimum 1 years experience as a chef  - Have a big passion in vegetarian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person.

What we offer: Good salary - International and family style working environment - Good staffs food every day


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329727466Phoenix-c17eaccb12017-12-15T11:01:17.187Chef til VeVe bistro på Nørrebro

We are  a modern vegetarian bistro, VeVe bistro, which is sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We make fresh and high quality vegetarian food based on global cuisines in our restaurant. We make top quality and delicious vegetarian food to deliver good dining experience to our guests/customers daily.  

Who you are: - Have minimum 1 years experience as a chef  - Have a big passion in vegetarian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person.

What we offer: Good salary - International and family style working environment - Good staffs food every day

2018-02-09T02:00:35.050 We are a modern vegetarian bistro, VeVe bistro, which is sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We make fresh and high quality vegetarian food based on global cuisines in our restaurant. We make top quality and delicious vegetarian food to deliver good dining experience to our guests customers daily. Who you are: - Have minimum 1 years experience as a chef - Have a big passion in vegetarian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person. What we offer: Good salary - International and family style working environment - Good staffs food every day11Jobnetc17eaccb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-08T00:00:000011http://www.vevebistro.dk/0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3050311burgerbunnørrebro11Fælledvej 92200København NDKDanmarkORS/blank.png155.6891332012.55976070
eat@vevebistro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent501065JobNet47146441000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c17eaccbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c17eaccbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c17eaccb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c17eaccb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration351735072Lertchai Treetawatchaiwongeat@vevebistro.dkDKDanmarkDKDanmark329928563Kok til Sputnik VanløseBasic Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation. Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen. I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og eller psykisk sårbarhed. Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen. Om os Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk Din profil Vi forventer, at du er… Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer. Selvstændig jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset. Rummelig og pædagogisk i din tilgang både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet. Ordensmenneske køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at rydde op efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet. Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans. Søg jobbet Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12. Ansættelse pr. 1. april 2019. Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde. Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90. Se mere på vores ansøgersite: https: skolensputnik.brandero.com

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år.

Om jobbet
Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation.

Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen.

I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og/eller psykisk sårbarhed.

Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen.

Om os
Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk

Din profil
Vi forventer, at du er…

  • Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer.
  • Selvstændig; jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset.
  • Rummelig og pædagogisk i din tilgang; både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet.
  • Ordensmenneske; køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at ’rydde op’ efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet.

Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans.

Søg jobbet
Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12.
Ansættelse pr. 1. april 2019.

Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde.

Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90.

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.brandero.com

ORS/Small/b20a9c1c_logo.pngSkolen Sputnik2018-12-17T11:00:31.2602019-02-14T00:00:00
329899361Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender). En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Om dig: Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler dansk og eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Kontakt os Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk Skriv Kok til Aamanns Deli Take Away i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli take away (Aamanns Deli Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Om arbejdspladsen

Adam Aamann åbnede Aamanns Deli & Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød.

 

Vi tilbyder:

  • Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender).
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 

Om dig:

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler dansk og/eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Kontakt os

Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen.  

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk

Skriv 'Kok til Aamanns Deli & Take Away' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. 

I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli & take away (Aamanns Deli & Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Aamanns ApSKøbenhavn2018-10-22T00:00:002018-12-17T00:00:00
329914012Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wantedRobot Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. English Version--------- Do you want to be a part of the Sachi Sushi team? We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard. We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. We are looking forward to having you.

 

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi?

Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard.

Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

English Version---------

 

Do you want to be a part of the Sachi Sushi team?

We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard.

We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

We are looking forward to having you. 

 

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
329911244Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kokRobot Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør. Du skal kunne tale og forstå dansk.

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok.

Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

Mocca & more ApSFrederiksberg2018-11-13T00:00:002019-01-07T00:00:00
329910570KokRobot Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har  erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Restaurant La Fiesta MaxicanaFrederiksberg2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Sputnik Vanløse

Skolen Sputnik

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb,...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på Østerbro

Aamanns ApS

København
Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider f...
Indrykket:22. oktober 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wanted

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok

Mocca & more ApS

Frederiksberg
Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt h...
Indrykket:13. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019

Kok

Restaurant La Fiesta Maxicana

Frederiksberg
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019