Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef til voksenområdet i Københavns Kommunes Socialforvaltning

Genopslag

Chef for 400 medarbejdere, et budget på over 700 mio. kr. og ansvar for at sikre et højtkvalificeret socialfagligt tilbud til udsatte borgere i København.

Vil du være med til at stå i spidsen for voksenområdet i landets største socialforvaltning?

Vi vil sikre gode, meningsfyldte og værdige liv for borgere med sociale og psykiske udfordringer i København. Det kræver høj kvalitet i sagsbehandling og socialfaglige indsatser, tillidsfuld dialog med borgerne og en veldrevet organisation.

Vi tilbyder
Hvis du trives med et stort ledelsesansvar for en borgerrettet organisation, hvor du kan påvirke og udvikle rammerne for brede socialfaglige indsatser, så er det her en meget attraktiv stilling. Vi tilbyder et spændende job med stor kompleksitet. Du får gode muligheder for at sætte nye dagsordener og ansvar for at sikre effektiv drift på et stort forvaltningsområde.

Borgercenter Voksne har både myndigheds- og udføreansvar for voksne borgere med sociale og psykiske problemstillinger. Borgercentret har samtidig ansvar for stof- og alkoholbehandling samt den sociale hjemmepleje i Københavns Kommune. Borgercenter Voksne er et af forvaltningens tre borgercentre og har et årligt budget på knap 2,2 mia. kr., hvoraf du får direkte budgetansvar for ca. 730 mio. kr. og ca. 400 medarbejdere.

I tæt samspil med vicedirektøren og de to øvrige borgercenterchefer, har du ansvar for at drive og udvikle området for borgere med sociale og psykiske udfordringer i København. Du får en vigtig rolle i den langsigtede, strategiske udvikling af indsatserne på området. I samarbejde med direktionen lægger borgercenterledelsen den faglige og økonomiske bæredygtige strategi på tværs af borgercenterets funktioner.

Du bliver en del af en spændende og levende arbejdsplads med højt ambitionsniveau og dygtige og engagerede medarbejdere. Du og den øvrige ledelse af borgercentret har en faglig kompetent stab og kan trække på mange faglige ressourcer.

Vi forventer
Du har tung ledelseserfaring fra et større driftsområde i en politisk styret organisation og solid erfaring med ledelse af myndighedsarbejdet på et af de store velfærdsområder. Du har desuden flere års erfaring med ledelse af ledere og kan dokumentere gode resultater både i forhold til kvalitet og effektivitet i borgerrettede aktiviteter. Du skal gerne kunne dokumentere konkrete, succesfulde forandringsprojekter.

Du udøver et visionært, udviklende og overbevisende lederskab med tydelig retning samt sikrer medindflydelse og engagement i organisationen.

Kernen i borgercentrets eksistensberettigelse er at skabe sammenhængende og udviklende indsatser med fokus på den enkelte borgers ressourcer og ønsker. For at få succes i stillingen skal du derfor også bidrage til at sikre tæt sammenhæng mellem myndigheds- og udføreområderne i borgercenteret.

Du skal videreudvikle en effektiv myndighedsindsats, hvor borgeren oplever høj faglighed, kvalitet og service i kontakten med os. Kvaliteten i løsningerne skal være stabil og sikker, inddragelsen af relevante aktører skal være tæt, og resultaterne skal stå mål med de politisk fastlagte krav.

Vi forventer, at du har naturlig autoritet, er motiverende, tillidsvækkende og kan samarbejde på alle niveauer. Du er beslutningsstærk og operativ og motiveres af at udvikle og implementere forandringer i praksis.

Socialforvaltningen har, i lighed med de andre forvaltninger i København, sat en tillidsdagsorden, som fokuserer på at styrke arbejdsfællesskabet, sikre afbureaukratisering og udvikle forvaltningens ydelser sammen med borgerne.

Du har en relevant videregående uddannelse og har gerne efteruddannet dig inden for ledelse, strategi og organisation.

Mere information
Du finder yderligere oplysninger om organisering, indsatser og ansvarsområder i Borgercenter Voksne på www.kk.dk/bcv. Yderligere oplysninger om Socialforvaltningen finder du på www.kk.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mikkel Boje på 2157 9197 eller vicedirektør Anders Møller Jakobsen på 2912 7681.

Stillingen er til besættelse senest den 1. oktober 2020. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Søg via nedenstående link senest søndag den 9. august 2020 
Vi forventer at afholde første og anden samtalerunde henholdsvis den 18. august 2020 og den 25. august 2020. Som led i ansættelsesforløbet afholder Mercuri Urval test mellem første og anden samtalerunde.   


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.