Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefjurist til Ledelsessekretariatet

Vil du arbejde for topledelsen og tæt på de politiske beslutningsprocesser? Og er du en erfaren jurist og gerne med et solidt kendskab til kommunal forvaltning og styrelsesloven? Så har vi en spændende stilling i Ledelsessekretariatet!

Ledelsessekretariatet er topledelsens forlængede arm

Vi servicerer både byrådet, borgmesteren og direktionen i det daglige arbejde med at formidle og omsætte politiske beslutninger til konkrete initiativer og processer. Sammen med fagcentrene har vi ansvaret for, at byråd, borgmester og direktion har det bedst mulige grundlag af relevant viden at arbejde ud fra. Det er vores kerneopgave at understøtte topledelsen i det forberedende arbejde og bidrage til en professionel sagsgang, der sikrer kvalitet og koordinerede processer. I Ledelsessekretariatet kommer du helt ind i hjertekulen af organisationen men vil også få en stor berøringsflade ud i organisationens hjørner.

Vi søger chefjuristen med indsigt i kommunal forvaltning

Som chefjurist i Ledelsessekretariatet vil du indgå i et tværfagligt team, der understøtter topledelsen med koordinering, planlægning, juridisk analyse og rådgivning, kommunikation og konkret opgaveløsning. Du vil få en central koordinerende funktion i jurateamet, hvor du vil have det faglige ansvar i opgaveløsningen. Hovedfokus vil være på forvaltningsret og styrelsesloven men også opgaver inden for offentlighedsloven og persondataloven vil forekomme.

Som vores nye chefjurist skal du arbejde med:

 • rådgivning og vejledning af direktion og centerchefer
 • sagskoordinering i komplekse sager med stort fokus
 • forberedelse og afholdelse af valg
 • udviklingen af de juridiske kompetencer i organisationen.

Du vil referere til lederen af Ledelsessekretariatet.

Vi forestiller os, at du
 • Er cand.jur.
 • Har et godt kendskab til det kommunale område
 • Kan holde fokus og følge opgaven til dørs
 • Er løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt
 • Har faglig autoritet og går ind med et helhedssyn på opgaven
 • Har erfaring fra en politisk ledet organisation (kommune eller centraladministration).

Hos os kommer du med i et løsningsorienteret fællesskab

Vi gør det bedst ved at gøre det sammen. Det bedste grundlag for direktionen, byrådet og borgmesteren, er det grundlag, som får tænkt på tværs af fagligheder og snitflader. Det arbejder vi konstant på at leve op til i en hverdag med højt tempo og høj kompleksitet. Du vil få kolleger, der på hver deres felt er fagligt dygtige, og som med stor professionalisme og godt humør, gør arbejdsdagen lærerig og sjov.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med ansættelse snarest muligt og senest 1. maj 2018. Du bliver ansat som chefkonsulent efter overenskomsten for akademikere i kommuner.

Spørgsmål og ansøgningsfrist

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
 • sekretariatsleder Mette Bjarnt på telefon 23 65 24 15 eller metbj@slagelse.dk.

Frist

Ansøgningen med cv og eksamenspapirer skal være os i hænde senest
 • tirsdag den 6. marts 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her