Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent for it- projektledere, Region Syddanmark

Har du lyst til og mod på at være chefkonsulent for cirka 40 travle it-projektledere i Regional IT med stærke faglige profiler? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter.

Funktionsområdet for Projektledelse i Regional IT er et velfungerende hold, der leverer projektledelse til Region Syddanmarks mange it-projekter, hvoraf de fleste er både store og komplekse. Som den ene af to chefkonsulenter er din centrale opgave at sørge for, at teamet fungerer i det daglige, og at projektlederne er fagligt klædt på til at sikre at projekterne leveres inden for de aftalte rammer. Du skal sammen med funktionschefen og den nuværende chefkonsulent bidrage til fortsat udvikling af området og I skal udgøre et fælles og solidt lederteam, som medarbejderne kan gå til.

Du er således ansvarlig for at styre porteføljen af opgaver, herunder håndtering af ressourceanmodninger, vedligeholdelse og rapportering af kapacitetsoverblik, samt kommunikation med opgavestillere. Du er endvidere ansvarlig for, at bemandingen af projekter sker i tæt samarbejde med øvrige chefkonsulenter og er ansvarlig for at facilitere eventuel koordinering mellem bidragsydere til projektet.

Du vil ligeledes indgå i den samlede ledergruppe i Regional IT, og derigennem bidrage til udvikling af funktionsområdet.

Øvrige opgaver

  • Som chefkonsulent skal du sammen med funktionschefen og den anden chefkonsulent: Sikre at gruppen fungerer som et team og du igangsætter nødvendige tiltag for at forbedre trivsel og samarbejde.
  • Sikre afholdelse af teammøder og tavlemøder med fokus på den faglige udvikling af gruppen. 
  • Være synlig og tilgængelig for medarbejderne, fungerer som sparringspartner og giver feedback.
  • Sikre koordinering med resten af Regional IT.
  • Bidrage til ansættelses- og introduktionsforløb. 
  • Bidrage til medarbejderudvikling og trivsel.

Din profil

Du er holdspiller og bidrager til samarbejdet internt i funktionsområdet samt i afdelingen for Implementering. Din opgave bliver at understøtte ledelsen af et team, som har en stærk faglighed til fælles, og som har vidt forskellige profiler. Det er helt afgørende, at du kan lytte dig til kernen af komplekse problemstillinger og understøtte medarbejderne og ledelsen i at træffe de rigtige beslutninger. Du har en positiv tilgang til samarbejde og evner at motivere med udgangspunkt i empati og forståelse for det faglige fællesskab, som du bliver en del af.

Du har solid erfaring med gennemførsel af større it-projekter i en kompleks, politisk organisation. Du har tidligere arbejdet med teamledelse, og du står på et solidt fagligt fundament, der hurtigt kan give dig et godt greb om vores felt og de begreber, vi anvender.

Derudover har du:

  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for it.
  • Stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner. 
  • Evnen til at skabe overblik over, beskrive og formidle komplekse problemstillinger.
  • Indsigt i egen ledelsesstil og ønsket om at gøre en forskel for medarbejderne.


Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 24.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 280 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene. 

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug for at forbedre hverdagen for regionens medarbejdere til gavn for borgerne. 

Vi bestræber os altid på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Din ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er 25.02.2021, og første samtalerunde forventes afholdt 09.03.2021, og anden runde i 16.03.2021. Kandidater der går videre til 2. samtalerunde vil deltage i test.

Yderligere information

Du får arbejdssted i Kolding, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen og i nogle tilfælde også til øvrige regioner.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Caroline Thrane på telefon 24 61 51 72.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – og senest 01.05.2021. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.