Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent i arbejdsmiljø med erfaring fra bygge- og anlægsbranchen

Vil du være med til at styrke arbejdsmiljøet i Banedanmarks anlægsprojekter og understøtte arbejdsmiljøkoordineringen?

Banedanmark er en af Danmarks største bygherrer og vi projekterer og gennemfører en række meget store projekter samtidig med at vi drifter og vedligeholder jernbanen.

Du bliver en del af den centrale HR Arbejdsmiljøsektion der består af otte medarbejdere der arbejder med overordnede arbejdsmiljøtiltag og understøtter Divisionerne og arbejdsmiljøorganisationen i Banedanmark. Din arbejdsplads er på vores kontor København, men opgaver løses også ude i sporet og på byggepladser.

Arbejdsmiljøsektionen understøtter bredt arbejdsmiljøarbejdet i Banedanmark med opfølgning på ulykker, APV, rapportering, processer, hjælpeværktøjer mm.

Intern audit, arbejdsmiljøkoordinering og arbejdsmiljødata
Du vil primært arbejde med Banedanmarks ansvar for arbejdsmiljø som bygherre hvilket bl.a. indebærer udvikling af metodevejledninger, rapportering og værktøjer i samarbejde med vores projektafdelinger. Udvikling, systematisering og brug af arbejdsmiljødata til forebyggelse af ulykker ifm. vores entreprenører er en prioriteret opgave.

Du skal også fungere som lead auditor i forbindelse med arbejdsmiljøaudit på vores bygge- og anlægsprojekter. Det gælder både for planlægningen, gennemførelsen og rapporteringen af såvel arbejdsmiljøaudit på et overordnet niveau som specifikt i forhold til de enkelte projekter.

Erfaring med arbejdsmiljø, auditering og bygge-/anlægsbranchen
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Muligvis har du suppleret med anden relevant faglig kompetence fra gennemførelse af kurser vedrørende arbejdsmiljø, fysisk arbejdsmiljø, byggepladser, ulykkesanalyse og -forebyggelse mm.

Uddannelse som lead auditor i ISO 45001/OHSAS 18001, erfaring med undervisning og arbejdsmiljøkoordinering som bygherre vil være et plus. Du har meget gerne erfaring med styring af underleverandører og/eller entreprenører.

Vi forventer, at du har analytiske evner, er kvalitetsbevidst, kan arbejde med både konkrete arbejdsmiljøopgaver og med strategisk arbejdsmiljøarbejde. Du er god til at samarbejde og kommunikere med kolleger på alle niveauer i en stor organisation samt med eksterne samarbejdspartnere og myndigheder.

Løn
Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt Arbejdsmiljøchef Uffe Halldorsson.

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.