Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent med baggrund fra den finansielle sektor eller betalingsmarkedet

FinPro søger en ambitiøs, resultatorienteret og salgsdrevet chefkonsulent, der har lyst til at udfordre de normale standarder inden for den finansielle sektor eller betalingsmarkedet, præge sine egne arbejdsopgaver, og med mulighed for stor faglig og personlig udvikling, idet vi er en virksomhed i vækst.

Om FinPro
Den finansielle sektor og betalingsmarkedet er i disse år i fuld forandring og FinPro (Financial Procurement) har som uvildig finansiel rådgiver specialiseret sig i optimering af virksomhedernes finansielle produkter. 

Vi bidrager til at opnå ideelle individuelle løsninger og priser for den enkelte virksomhed ved de finansielle leverandører, i form af banker, betalingsaktører, leasingselskaber, factoringselskaber og realkreditinstitutter. Dette sker med afsæt i en dybdegående analyse og vurdering. 

Vi har bl.a. et strategisk samarbejde med Danmarks største pensions- og forsikringsmægler Willis Towers Watson og endvidere en professionel bestyrelse, hvorfor vi stræber efter at vækste yderligere de kommende år. Du kan læse mere om FinPro pa° www.finpro.dk

Vi har i dag en markedsledende position på det danske marked med masser af potentiale for yderlig vækst.

Stillingen
Som chefkonsulent hos FinPro vil du få muligheden for at blive en del af en virksomhed, som er i vækst, hvor du vil få stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og opleve, at dine indsatser giver synlige resultater. 
Du vil blive en del af et team, som er yderst ambitiøst, som drives af udvikling og forandring til fordel for vores kunder. Du vil opleve store frihedsgrader og arbejde med support fra analytikerne, der assisterer på dine cases. Desuden vil der være masser af sparring internt i FinPro, hvilket vi vægter meget højt.

Dine arbejdsopgaver
Som chefkonsulent vil dine primære arbejdsopgaver bestå af følgende:

  • Være akkvisitiv overfor nye kundeemner i form af mellemstore og store virksomheder
  • Uvildig rådgivning inden for finansielle produkter eller betalingsløsninger  
  • Ansvarlig for hele rådgivningsprocessen, som bl.a. kan indeholde en analyse, faglig vurdering af kundens finansielle løsninger og produkter, et udbud samt konkrete anbefalinger 
  • Dialog og forhandling med bankerne samt betalingsaktører.

Dine kompetencer
Vi søger en ekstrovert person, der har arbejdet og rådgivet mellemstore virksomheder i +5 år i f.eks. en bank eller ved en betalingsaktør. Dertil har du gerne en finansiel uddannelse.
Det er essentielt, at du er selvmotiverende og arbejder selvstændigt og struktureret, idet du får ansvaret for din egen dagligdag, selvom vi naturligvis tilføjer de bedst mulige rammer hertil.

Hvorfor FinPro?
I FinPro har vi en uformel omgangstone og du vil blive en del af en virksomhed, som er i vækst og har bevist, at der er et marked for uvildig rådgivning til mellemstore og store virksomheder. Arbejdsmiljøet er dynamisk og med høj faglighed. 

Din dagligdag vil være afvekslende, udfordrende og lærerig. Dette vil medvirke til, at du hurtigt udvikler dine faglige kompetencer. Vi er meget resultatorienteret og ønsker at virksomhedens succes skal komme alle i FinPro til gode. 

Vi holder til centralt i København med kontorer ved søerne.

Ansøgning
Send venligst snarest muligt - og senest den 5. november 2020 din ansøgning med CV via knappen "Send ansøgning".
Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Partner Thomas Høgh Jensen på tlf.nr.
60602792 eller Partner Benjamin Feldman på tlf.nr. 60609149. Vi afholder løbende samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.