Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent med gode koordineringsevner til SydPOL i Region Syddanmark

 • Vil du være med helt i front og skabe endnu mere velfungerende klinikker, som forbedrer patientbehandlingen i hele Region Syddanmark og på sigt resten af landet? Og har du lyst til at være en del af en meget erfaren og kreativ faggruppe, der arbejder med en spændende ny udviklingskultur?

”Stillingen er en unik mulighed for at sætte sit præg på udviklingen af praksissektoren, som sikrer borgerne et endnu bedre patientforløb og ikke mindst et endnu bedre sundhedsvæsen,” fortæller SydPOL-konsulent i dit nye team SydPOL Lars Johansen.

Velkommen til team SydPOL  
Vores navn “SydPOL” er ganske enkelt en sammentrækning af det, vi er og gør: Vi dækker hele Region Syddanmark, og vores kernearbejdsområder er Praksis, Organisation, Læring og ledelse. Vi er et dedikeret team af 9 praktiserende læger og 1 koordinator, der yder konsulentbistand og faciliterer udviklingsprocesser i lægepraksisser i hele Region Syddanmark. På den måde hjælper vi med at opnå bedre ledelse, arbejdsmiljø og samarbejde – og helt generelt en bedre hverdag med større arbejdsglæde.

SydPOL er en del af SydKIP, som er vores organisation for kvalitetsudvikling i praksissektoren. SydKIP er matrixorganiseret, og du vil som koordinator for SydPOL være en integreret del af denne matrix. Du kan læse mere om SydPol via dette link: Vi udvikler almen praksis

Stå i spidsen af SydPOL

Som chefkonsulent får du – gennem et korps af dygtige lægefaglige konsulenter – overordnet ansvar for at koordinere de indsatser, der skaber veldrevne lægeklinikker. På den måde opnår patienterne i sidste instans at få en endnu bedre behandling. Mere konkret betyder det, at du:

 • er daglig koordinator i SydPOL
 • sikrer organisations- og ledelsesudvikling ude i klinikkerne
 • tager ansvar for kompetenceudvikling af vores samlede korps af lægefaglige konsulenter, så vi uddanner, fastholder og motiverer dem
 • er en aktiv, engageret og lydhør deltager i vores matrixorganisation
 • har fingeren på pulsen ift. regionens kompetenceudvikling af ledende læger
 • fungerer som bindeled til det endnu større SydKIP.

 

Spil en nøglerolle
Stillingen er en unik mulighed for at sætte sit præg på udviklingen af praksissektoren, som sikrer borgerne et bedre patientforløb samt ikke mindst et endnu bedre sundhedsvæsen. Derudover er du med til, at vi udbreder os i hele landet med en systemisk og visionær tankegang.

 

Erfaren kollega med visioner og hands-on erfaring

 • Du har højst sandsynligt en baggrund på kandidatniveau med flere års relevant erhvervserfaring – gerne inden for sundhedsvæsenet. Det kan være, at du er erhvervspsykolog, systemisk uddannet konsulent eller lignende. Det kan være, at du i dag arbejder som proceskonsulent, udviklingskonsulent eller tilsvarende.
 • Du har god erfaring inden for procesledelse, og du har gennemført udviklingsprocesser, ligesom du måske endda også har erfaring med lederudvikling.
 • Det er en klar fordel, hvis du er vant til at udvikle specialister og andre personer med høj faglighed.
 • Vi lægger vægt på, at du kan arbejde udviklingsorienteret, herunder at kommunikere og forklare mål og strategier.

 

Som person skal du kunne navigere i et konsulentkorps af meget dygtige lægefaglige konsulenter, ligesom du skal være i stand til at påvirke omkring 400 klinikker til at gå i samme retning. Ydermere skal du kunne indgå i en matrixorganisation med forskellige dagsordener og skabe refleksion, der gør, at vi bevæger os mod samme mål.

 

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Finn Sørensen på telefon 2920 1357 eller mail finn.soerensen@rsyd.dk og lægefaglig leder Lars G. Johansen på telefon 2028 7649 eller mail Lars.Gehlert.Johansen@rsyd.dk.

 

Vilkår

Dit arbejdssted er Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle. Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer ugentligt). Der må i forbindelse med stillingen påregnes en del rejseaktivitet i den syddanske region, som kræver, at du er i besiddelse af et gyldigt kørekort. Løn og ansættelsesvilkår er i forhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.


Din ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 17. januar 2021. Forud for en eventuel første samtalerunde vil vi indkalde udvalgte ansøgere til en online case, der gennemføres den 21. januar. Vi forventer herefter at afholde første samtalerunde den 28. januar 2021 og en eventuel anden samtalerunde den 10. februar 2021. Mellem samtalerne vil du blive bedt om at gennemføre en test.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.