Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent til Produktion, Forskning og Innivation (PFI), Regionshuset i Sorø


Vi søger en erfaren medarbejder, der har erfaring med program- og projektledelse inden for data- og analyse, innovation og forskningsunderstøttelse - og som kan samarbejde med ledere og kolleger i PFI og eksternt.

Om os

Produktion, Forskning og Innovation (PFI) er et tværgående center med 65 medarbejdere. Centeret har skabt en stærk og dynamisk organisation og med udgangspunkt i data arbejder vi med styring, forbedringsarbejde, innovation og forskning på sundhedsområdet.

Stillingen

Som chefkonsulent vil du komme til at lede projekter og programmer inden for hele PFIs opgaveområde. Du vil i et tværgående samarbejde skulle bidrage til den samlede porteføljestyring, herunder opfølgning og afrapportering af projekter. Du kommer til at indgå i tæt dialog med både medarbejder og ledere i PFI, i regionshuset og på sygehusene.

Dine kvalifikationer

PFI lægger vægt på, at medarbejderne har faglig kompetence, har stærke samarbejdsevner og er resultatskabende. Herudover lægger vi vægt på

 • Relevant erfaring fra region, sygehus
 • Interesse for sundhedsvæsenets dagsordener og problemstillinger
 • Certificeret projektlederuddannelse f.eks. Prince2
 • Flair for at opbygge relationer og samarbejde i en større organisation
 • Gode faciliteringsevner

 • Alt efter erfaring og kompetencer vil du blive ansat som enten specialkonsulent eller chefkonsulent.

  Vi tilbyder

  Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og enheden er præget af et højt niveau af videndeling og engagement.

  Vi har konstant fokus på den gode præstation og at udvikle os, og vi tror på, at de bedste løsninger findes, når der er plads til både job og familie.

  Yderligere oplysninger

  For yderligere oplysninger kontakt venligst: PFI-direktør, Mahad Huniche , 51 20 01 87.

  Om Region Sjælland
  Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 18 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her