Chefkonsulent til psykiatriområdet i Sundhedsstyrelsens Enhed for Planlægning

Vil du være med til at arbejde med vores ambition om at skabe øget lighed og kvalitet på psykiatriområdet? Så er du måske vores nye kollega.

Om os
Enhed for Planlægning varetager en række centrale opgaver i forhold til sundhedsvæsenet. Vi beskæftiger os med sundhedsplanlægning i hele sundhedsvæsenet, både i forhold til borgernære sundhedstilbud og sygehusvæsenet. Vi har fokus på kvalitet og sammenhæng på tværs af sektorer og faggrupper. Vi har et tæt samarbejde med Sundheds- og Ældreministeriet og en række andre aktører, fx KL, Danske Regioner, patientforeninger og faglige selskaber.

Enhedens sektion for borgernære sundhedstilbud og psykiatri varetager opgaver inden for psykiatri og vedrørende det nære sundhedsvæsen eksempelvis i forhold til kronisk sygdom, rehabilitering og ældre medicinske patienter. Dine opgaver er specifikt inden for psykiatriområdet.

På psykiatriområdet har vi en ambition om at øge lighed og kvalitet i indsatsen til mennesker med psykiske lidelser og skabe større sammenhæng i forløb på tværs af sektorer. Vi har fokus på udvikling af området og følger via monitorering fx anvendelse af tvang i psykiatrien. Derudover varetager vi administration af en række satspuljer inden for psykiatrien. Vi samarbejder med en række aktører på sundhedsområdet om udviklingen af psykiatrien, både i formelle organer, herunder Sundhedsstyrelsens Task Force for psykiatriområdet og Udvalg for psykiatri, og dels løbende og mere uformelt.

Vi rådgiver myndigheder, regioner samt kommuner, og er i tæt dialog med patientorganisationer og øvrige aktører i sundhedsvæsenet.

Dit arbejde
Dine primære arbejdsopgaver:
• projektledelse fx i forbindelse med større projekter og udviklingsopgaver inden for enhedens opgaveportefølje, særligt inden for psykiatri
• repræsentation af enheden og Sundhedsstyrelsen internt og udadtil
• sparring med kolleger og ledelse
• sekretariatsbetjening af udvalg og arbejdsgrupper
• løbende rådgivning af Sundheds- og Ældreministeriet, myndigheder mv.

Opgaverne omfatter også kortfristede ad hoc opgaver og rådgivning samt mere langsigtede udviklingsopgaver, faglige arbejdsgruppeprocesser og puljeadministration.
Din uddannelse og erfaring
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., eller lign.

Derudover har du:
• flere års relevant erhvervserfaring med specialviden inden for psykiatri-området, gerne fra en kommune og/eller region
• erfaring med opgaver i relation til enhedens opgaveportefølje
• erfaring fra politisk styrede organisationer og offentlig forvaltning
• en analytisk tilgang til opgaverne og stærke formidlingskompetencer skriftligt såvel som mundtligt
• et netværk og kendskab til relevante aktører på området

Dine personlige kvalifikationer
Vi lægger desuden vægt på, at du trives i et travlt og tværfagligt miljø, er udadvendt, og er god til at skabe relationer. Du skal kunne arbejde selvstændigt med mange bolde i luften, og være god til at koordinere og formidle klare budskaber.

Vi tilbyder
Et spændende job med afvekslende og udfordrende opgaver, selvstændigt ansvar og stor mulighed for at sætte fingeraftryk på sundhedsvæsenets udvikling. Du vil arbejde sammen med dygtige kolleger i et dynamisk tværfagligt samarbejdsmiljø med blandt andet samfunds- og sundhedsfaglig baggrund, kontorfunktionærer m.fl. Du får rig mulighed for at udvikle dig og lære nyt. Vores arbejdsklima er energisk, positivt, anerkendende, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Om ansættelsen
Ansættelse sker som chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Der er tale om en fuldtidsstilling med ansættelse snarest muligt.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at sende en mail til sektionsleder Kirsten Hansen på kiha@sst.dk og bede om at blive ringet op.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20-21.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Struktureret og detaljestærk akademiker til intern styring

Digitaliseringsstyrelsen

Kan du skabe overblik over fremdrift i mål og milepæle? Er du skarp til at synliggøre udfordringer og mulige løsninger? Og har du mod på tværgående porteføljestyring i et stort kontor? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

QuickImport søger akademisk medarbejder

QuickImport København NV

København
Er du vores nye kollega? QuickImport.dk er en online konsulentvirksomhed, der siden 2012 har rådgivet mange tusinde danskere i køb af bil i udlandet. Vi har tilladelse af SKAT til at beregne registreringsafgifter og opkræve betalinger på vegne af SK...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Projektmedarbejder til afsluttende implementering af nye intranetsider

Det Juridiske Fakultet

To måneders projektstilling på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet til at færdiggøre implementering af universitetets nye koncept for intranettet målrettet studerende. Stillingen Stillingen er placeret i Uddannelsesservice i Team Studi...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Nordafrikansk-arabiskkyndig medarbejder

Analysesektoren

Behersker du nordafrikansk-arabisk på højt niveau? Ønsker du at arbejde med international politik, sikkerheds- og forsvarspolitik samt samfundsforhold i de for sproget relevante lande, og har du gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigti...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Sommerfuldmægtige til Udlændinge- og Integrationsministeriet

Departementet

København
Vil du arbejde for et ministerium, som konstant er i fokus? Er du jurastuderende eller økonomistuderende? Udlændinge- og Integrationsministeriet søger sommerfuldmægtige til ansættelse i 6-8 uger i perioden 1. juli 31. august 2018, den gennemsnitslig...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018