Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent til Rudersdal Kommune

Jnr. 148609

Vil du bruge dit talent for projektledelse, planlægning og økonomistyring i en attraktiv stilling hos Rudersdal Kommune på rådhuset i Holte?

 

Til Område Økonomi i Rudersdal Kommune søger vi en chefkonsulent, som skal stå for re-implementeringen af kommunens ERP-system (KMD OPUS).

Et velfungerende ERP-system er en grundpille for at indfri ambitionerne i kommunens nyligt formulerede styringsbillede, som rummer ambitiøse målsætninger for alle aspekter i stabil og effektfuld økonomi- og ressourcestyring.

Med afsæt i kommunens værdier om tillid og at lykkes i fællesskab er der i hele forvaltningen stor opbakning til projektet, og der er nedsat en bredt forankret implementeringsorganisation, som du skal være med til at lede i mål.

Du bliver omdrejningspunktet for oversættelsen af Rudersdal Kommunes økonomivisioner til tekniske løsninger og får ansvaret for, at dette implementeres i kommunens processer og organisation som helhed.

Herefter vil du indgå i driftsorganisationen i Område Økonomi, hvor du ligeledes vil få en central rolle i den tværgående økonomistyring.

Den dybe systemindsigt, samt brede kendskab til organisationen, du opnår gennem ERP-projektet, kombineret med din teoretiske- og praktiske erfaring og kvalifikationer med økonomistyring, gør dig til et naturligt anker i alle store tværgående processer i kommunens økonomiske årshjul.

Som projektleder og i din driftsrolle bliver dine ansvarsområder bl.a. at:

  • Planlægge og gennemføre (re)implementering af økonomisystem
  • Være bindeled mellem det interne projekt og leverandør (KMD)
  • Omsætte kommunens økonomistyringsbehov til systemløsninger
  • Agere bindeled til ledergruppen
  • Være i tæt dialog med direktionen og det politiske niveau

Med din centrale placering og koordinerende opgaver kan stillingen være et skridt på vejen til at indfri dine eventuelle ledelsesambitioner.

Du tilbydes gode ansættelsesvilkår i et godt arbejdsmiljø på rådhuset i Holte, hvor fokus på trivsel og det gode arbejdsmiljø og prioriterer også det sociale sammenhold. Der er store faglige og personlige uddannelses- og udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

Din profil

Som person er du struktureret og god til at få ting til at ske. Du udviser naturlig gennemslagskraft, og ved at den effektive økonomistyring skabes gennem tillid, professionalisme og i tæt samarbejde mellem stabe og forretningen. Du besidder stærke samarbejdsevner, kan begå dig på alle niveauer og i flere faglige miljøer, og motiveres af ansvar og medbestemmelse i din hverdag

Du har dertil:

En god forståelse for økonomi og økonomistyring, samt erfaring fra en central funktion i en kommune eller anden driftsorganisation.

En relevant videregående uddannelse, samt flere års erfaring som projektleder.

I kommunen er de ambitiøse og energiske, og tonen er uhøjtidelig, så medbring gerne en god portion humor.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fastansættelse som chefkonsulent. Lønnen fastlægges ud fra kompetencer og gældende overenskomst. Da stillingen er til besættelse snarest muligt, behandles ansøgningerne løbende. Vi opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Moment varetager den indledende rekrutteringsproces, og det er derfor vigtigt, at du ansøger jobbet gennem Moment. Der vil efterfølgende være samtaler med Rudersdal Kommune.

Har du spørgsmål, eller ønsker du materiale vedrørende ERP-projektet og kommunens nye styringsbillede, er du velkommen til at henvende dig til rekrutteringskonsulent Ida-Marie Gøtzsche Brusen på telefon 70201835. Du kan også kontakte Økonomichef, Peter Lassen, 72682030.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.