Cheføkonom til DA

Cheføkonom til DA 
Har du flair for tal og kommunikation? DA søger en leder til Arbejdsmarkedsanalyse, som med høj faglighed og personlig gennemslagskraft kan understøtte DA’s arbejde. 
Hvad skal du arbejde med 
Du skal lede og udvikle syv dedikerede økonomer og tre studentermedhjælpere, som sikrer det økonomisk-analytiske fundament på tværs af DA’s overenskomstmæssige og politiske virke.  
Som cheføkonom er du det faglige anker og har ansvaret for at skabe det økonomisk-analytiske grundlag, hvorpå DA agerer i den offentlige og faglige debat. 
Du får en selvstændig rolle som debattør og talsmand på økonomiske emner inden for det arbejdsmarkedspolitiske felt, ligesom du repræsenterer DA i eksterne udvalg m.v. 
Du skal sikre, at dit område arbejder strategisk med de langsigtede politiske dagsordener, og at medarbejderne løbende udvikler sig fagligt og personligt. 
Du kommer til at arbejde på tværs af alle DA’s områder, herunder i tæt samarbejde med de øvrige chefer for DA’s politiske områder. 
Om dig 

  • Du er cand.polit., cand.oecon. eller Lignende med flair for tal og analyse.r 
  • Du har politisk forståelse og engagement.
  • Du har gennemslagskraft og er god til at præsentere dine budskaber på skrift og i tale. 
  • Du kan forhandle, forene interesser og samarbejde bredt.
  • Du har ledelseserfaring og prioriterer ledelsesdimensionen højt. 
  • Du har erfaring med at lede processer og tilrettelægge udviklingsprojekter. 
  • Du er formentlig i dag ansat i centraladministrationen eller i en interesseorganisation. 
Mere om stillingen 
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Fini Beilin på tlf.: 3338 9351 eller cheføkonom Karina Ransby på tlf. 3338 9465.
Er du interesseret? 
Så send din ansøgning vedlagt cv og andre relevante bilag, så vi har den senest mandag den 26. februar 2018 kl. 10.00 via knappen ”ansøg” øverst på siden.           


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Proaktiv Afdelingsmanager til VACA - Mexicansk takeaway

VACA Valby Langgade

VACA er Åbnet i København! Aarhus og Aalborg har taget så godt imod VACA, at den næste by på landkortet der er kommet til at nyde godt af VACA er selvfølgelig hovedstaden. VACA er en mexicansk take away, som startede i hjertet af Århus, hvor VACA s ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Prodekan for forskning ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet

Fakultetsservice

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet er et af Europas største sundhedsvidenskabelige fakulteter. Det giver fakultetet et stærkt udgangspunkt i den stigende konkurrence om de største forskertalenter og om nationale og intern...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Leder til strategi og ledelse i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Strategi og Organisation

Vil du være med til at udvikle ledelse og styring, understøtte digitale organisationsforandringer og strategiimplementering i en politisk ledet organisation? Er du interesseret i kultur- og fritidsområdet, og ser du potentialer i området, som kan af...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Afdelingsleder til retssektion i Københavns Byret

Københavns Byret

København
Københavns Byret søger en dygtig afdelingsleder til en af vores 4 retssektioner Det er et spændende og alsidigt job med stort ledelsesansvar. Du bliver sammen med den administrerende dommer leder for sektionens kontormedarbejdere og studenter, og du...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Miljø- og Fødevareministeriet søger en afdelingschef

Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet

København
Vil du være med til at fremme et grønt Danmark og samtidig udvikle nogle af de erhverv, der skaber vækst og arbejdspladser? Og er du en analytisk knivskarp og erfaren leder med gode samarbejdsevner? Så kan det være dig, der skal have jobbet.Organise...