Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cheføkonom til DA

Cheføkonom til DA 
Har du flair for tal og kommunikation? DA søger en leder til Arbejdsmarkedsanalyse, som med høj faglighed og personlig gennemslagskraft kan understøtte DA’s arbejde. 
Hvad skal du arbejde med 
Du skal lede og udvikle syv dedikerede økonomer og tre studentermedhjælpere, som sikrer det økonomisk-analytiske fundament på tværs af DA’s overenskomstmæssige og politiske virke.  
Som cheføkonom er du det faglige anker og har ansvaret for at skabe det økonomisk-analytiske grundlag, hvorpå DA agerer i den offentlige og faglige debat. 
Du får en selvstændig rolle som debattør og talsmand på økonomiske emner inden for det arbejdsmarkedspolitiske felt, ligesom du repræsenterer DA i eksterne udvalg m.v. 
Du skal sikre, at dit område arbejder strategisk med de langsigtede politiske dagsordener, og at medarbejderne løbende udvikler sig fagligt og personligt. 
Du kommer til at arbejde på tværs af alle DA’s områder, herunder i tæt samarbejde med de øvrige chefer for DA’s politiske områder. 
Om dig 

  • Du er cand.polit., cand.oecon. eller Lignende med flair for tal og analyse.r 
  • Du har politisk forståelse og engagement.
  • Du har gennemslagskraft og er god til at præsentere dine budskaber på skrift og i tale. 
  • Du kan forhandle, forene interesser og samarbejde bredt.
  • Du har ledelseserfaring og prioriterer ledelsesdimensionen højt. 
  • Du har erfaring med at lede processer og tilrettelægge udviklingsprojekter. 
  • Du er formentlig i dag ansat i centraladministrationen eller i en interesseorganisation. 
Mere om stillingen 
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Fini Beilin på tlf.: 3338 9351 eller cheføkonom Karina Ransby på tlf. 3338 9465.
Er du interesseret? 
Så send din ansøgning vedlagt cv og andre relevante bilag, så vi har den senest mandag den 26. februar 2018 kl. 10.00 via knappen ”ansøg” øverst på siden.           


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her