Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefsekretær søges til Sekretariatet for Social, Job og Sundhed i Roskilde Kommune

Brænder du for sekretærrollen? Og har du lyst til, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, at være med til at få en travl hverdag til at gå op i en højere enhed for vores ledelse i Social, Job og Sundhed? Så har vi måske en spændende stilling til dig i Sekretariatet for Social, Job og Sundhed. 
Du bliver ansat i Sekretariatet for Social, Job og Sundhed, som har et bredt samarbejde med ledere og medarbejdere på fagområderne og på tværs af forvaltningsområderne. Sekretariatet løser en række forskelligartede opgaver og har bl.a. ansvaret for den politiske betjening, økonomistyring, analyser og tværgående projekter, presse og kommunikation, juridisk bistand, IT og digitalisering og øvrig understøttelse af direktørområdet. Vi indgår i et tæt samspil med de andre afdelinger og direktøren, og vi løser tværgående opgaver i direktørområdet og organisationen. 
Din daglige arbejdsplads vil være sammen med 40 dygtige kolleger, der har det godt sammen, og hvor der er rum til sparring og faglige diskussioner. Du vil indgå i et administrativt team af i alt 7 medarbejdere – herunder 3 chefsekretærer, hvor du vil blive chefsekretær for to af vores fagchefer. Endvidere vil du have andre serviceorienterede og administrative opgaver i kontoret. 
Du vil blive ansat i en stilling, hvor opgaverne er mange og forskellige, og hvor det er afgørende, at du med sikker hånd får løst dem effektivt og med høj kvalitet i samarbejde med de øvrige medarbejdere i sekretariatet. 

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Kalenderstyring for to fagchefer, herunder planlægning og koordinering af møder med interne og eksterne parter, bestilling af forplejning samt modtagelse af gæster mv.
  • Forberede og udsende dagsordener til møder, medvirke til planlægning af større workshops, seminarer og understøtte kollegaer i sekretariatet med løsning ved større logistiske projekter.
  • Klagehåndtering og borgersvar 
  • Diverse administrative opgaver som f.eks. fakturahåndtering, varetagelse af sekretariatets postkasse og personaleadministration.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant HK-uddannelse og gerne erfaring fra en lignende stilling. Du er god til at koordinere og skabe samspil og sammenhæng på tværs af afdelinger og faggrupper. Du har stærke kommunikative kompetencer og er god til at formidle på tværs af kolleger, ledere og medarbejdere i forskellige dele af organisationen. 

Dine kompetencer: 

  • Serviceminded, loyal og kvalitetsbevidst 
  • Samarbejdsorienteret og fleksibel
  • Ansvarsfuld, struktureret og robust
  • Selvstændig, stabil og let omgængelig
  • Praktisk anlagt, omhyggelig og med sans for detaljen
  • Trives med en omskiftelig hverdag 

Vi ser gerne, at du har flair for planlægning og koordinering, har gode skriftlige som mundtlige formidlingsevner og trives i et travlt miljø uden at miste overblik eller det gode humør. 
Du fungerer godt både selvstændigt og i samarbejde med andre og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Du formår at holde styr på detaljerne og har nemt ved at betjene diverse IT-systemer. 

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse den 1. marts 2021. Stillingen er på 37 timer ugentlig. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for ny løn. Roskilde Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Ansøgningsfrist til stillingen er ved udgangen af søndag den 17. januar 2021. 1. og 2. ansættelsesrunder forventes afholdt i hhv. uge 3 og 4. 

Mere info
Du kan læse mere om Roskilde Kommune på http://www.roskilde 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Camilla Tanghøj på tlf. 2027 3626 (tidsrummet kl. 9.00-10.00) eller på mail camillatan@roskilde.dk 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.