Chefsekretær til Udenrigsområdet

Statsministeriet søger en chefsekretær til Udenrigsområdet med tiltrædelse 1. marts 2018 eller snarest derefter. Udenrigsområdet varetager ministeriets udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske opgaver og beskæftiger ca. 14 medarbejdere.
 
Chefsekretæren yder sekretærbistand til områdets chef og øvrige medarbejdere, herunder planlægning og forberedelse af møder og andre arrangementer, kalenderføring, telefonpasning, ministerekspeditioner, rejsebestilling og –afregning samt visumansøgninger. Chefsekretæren yder endvidere i mindre grad bistand til administrationschefen samt den juridiske chef.
 
Kvalifikationer 
Kontoruddannelse eller anden relevant uddannelse er en forudsætning. Endvidere vil erfaring fra lignende stilling i et ministerium være en fordel. Der lægges vægt på, at du har gode sprogkundskaber, særligt engelsk i skrift og tale, at du er struktureret, serviceorienteret og har stærke samarbejdsevner.
 
Statsministeriet er en travl og spændende arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø. Du må være parat til at være fleksibel og have mange bolde i luften på én gang – uden at miste dit gode humør. Til gengæld tilbyder vi en hverdag med afvekslende opgaver og engagerede kolleger.
 
Ansættelsesvilkår 
Aflønning i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg, afhængigt af dine kvalifikationer, i forbindelse med ansættelsen. Lejlighedsvist overarbejde må påregnes. Det er en betingelse for ansættelse i Statsministeriet, at du kan sikkerhedsgodkendes. Ansættelsesområdet er Statsministeriet.
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til departementsråd og leder af Udenrigsområdet Michael Starbæk Christensen eller administrationschef Hanne Lyngesen på tlf. 33 92 33 00.
 
Ansøgningsfrist 
Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.
 
Hvis du er interesseret i stillingen, skal vi modtage din ansøgning med relevante bilag senest fredag den 23. februar 2018 kl. 12.00. Stillingen søges elektronisk via Statsministeriets hjemmeside www.stm.dk.
 
Du kan finde flere oplysninger om Statsministeriet, vores arbejdsopgaver og organisation på adressen www.stm.dk. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Executive Secretary to CFO's for Commercial and Operation

MAERSK LINE A/S

If you are an experienced Executive Secretary with ability to work under pressure and tight deadlines with a wide range of various stakeholders, this position is for you! We offer We offer an exciting and attractive career in an ambitious and compet...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Akademisk sekretær til Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Klinisk Biokemisk Afdeling KBA

København
Akademisk sekretær til Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital Har du lyst til en travl og spændende hverdag på et hospital, hvor der sker noget hele tiden, og kan du lide at have mange bolde i luften? Så er du måske vores n...