Chem-Dry NV søger Salgskonsulent til Sjælland

Chem-Dry NV har travlt, og vi søger derfor branchens dygtigste salgskonsulent, som kan sikre den forsatte vækst i virksomheden.

Opgaver:

  • Salg af vores ydelser til store og mellemstore virksomheder.
  • Salg til nye kunder og vedligehold af eksisterende kunder.
  • Du står for hele salgsprocessen fra 1. besøg til opstart af kunden.
  • Udbygge kendskabet til Chem-Dry NV via din proaktive tilgang til markedet samt input til markedsføring.

 

Kvalifikationer:

  • Resultatorienteret og min. 3-5 års erfaring fra lignende stilling.
  • Salgserfaring som kørende sælger er et ”must” og har du erfaring med salg af rengøringsløsninger, er det naturligvis et ekstra plus. Du kan også komme fra beslægtede brancher.
  • God forretningsforståelse.
  • Gode kommunikationsevner på dansk.
  • Kørekort.

 

Du tilbydes:
En spændende sælgerstilling i en afdeling af verdens førende specialfirma indenfor tæppe- og møbelrens med god opbakning fra særdeles kompetent backup. Du har gode muligheder for at præge din hverdag og fremtid, og du har stor indflydelse på dit eget job og ikke mindst en attraktiv indtjening baseret på fast løn og dine resultater.

Mødested er kontoret i Holbæk, men du kommer til at køre på hele Sjælland og København.

Til jobbet hører firmabil.

Lønnen forhandles individuelt ud fra dine kompetencer.

Personlige egenskaber:
Du er god til at skabe relationer til andre menneske og du har en god portion gennemslagskraft. Du er banebrydende i din arbejdsform og kommer løbende med nye ideer, som kan øge dit salg.

Du er resultatorienteret, og du bruger størstedelen af din tid i marken. Du har det bedst med at have mange bolde i luften på en gang, og du er klar til at servicere dine kunder på et meget højt niveau.

Mere information:
Du er velkommen til at kigge på Chem-Dry NV’s hjemmeside http://www.chemdrynv.dk- og/eller ringe til Lars Brandenborg-Hansen på 26211010.

Interesseret:
Er ovenstående lige noget for dig, så send din ansøgning og CV til lab@taepperenseren.dk. Ansøgning indsendes snarest, da vi indkalder kandidater til samtale løbende, indtil den rette person er fundet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:6. april 2018

Salgstrainee - tag et skridt for din karriere

Storm Group

18 nye venner kolleger i hele Norden 4 forfremmelser fra Trainee til Account Executive 1 CV med bevist kompetence indenfor salg og markedsføring Det er, hvad du står med efter 12 måneder, når du starter som Trainee i vores marketing-team. I Storm Gr...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Løntilskud - salgskonsulent

WEBTO ApS

Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, som du skal ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kørende annoncekonsulent

EJ REKLAME ApS

Roskilde
Kørende annonkonsulent Familiekalender.com udvider området på Sydsjælland Vi tilbyder en spændende stilling på en dynamisk arbejdsplads, hvor kørende opsøgende salg, med udgangspunkt fra din bopæl, er kernen i jobbet. Vil du være med til at nå vores...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Kørende annoncesælger/mediekonsulent

EJ REKLAME ApS

Roskilde
Kørende annoncesælger mediekonsulent Familiekalender.com udvider området i Midtjylland Vi tilbyder en spændende stilling på en dynamisk arbejdsplads, hvor kørende opsøgende salg, med udgangspunkt fra din bopæl, er kernen i jobbet. Vil du være med ti...
Indrykket:17. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kørende annoncekonsulent

EJ REKLAME ApS

Roskilde
Familiekalender.com og Håndværkernøglen.dk udvider området på Sydsjælland Vi tilbyder en spændende stilling på en dynamisk arbejdsplads, hvor kørende opsøgende salg, med udgangspunkt fra din bopæl, er kernen i jobbet. Vil du være med til at nå vores...