Chicago Burger Søger en Restaurantchef

Din primære opgave bliver at skabe oplevelser for over tusindvis af gæster årligt. Du skal motivere og lede din fantastiske medarbejderstab med et klart mål om at sikre vækst for restauranten.

Da du har ansvaret for gæsternes oplevelse i restauranten, forventer vi, at hovedparten af dine timer er på gulvet. Det giver dig de bedste forudsætninger for at styre service og dermed sammenspillet mellem køkkenet og gulvet. Timerne på gulvet giver dig en hverdag fyldt med nye og spændende udfordringer.

Ovenstående kan ikke klares alene. Derfor forventer vi, at du i hverdagen går forrest som leder og opretholder samt udvikler på vores sunde kultur og arbejdsmiljø, der kendetegner restauranten.

Det forventer vi af dig:

Da jobbet kræver styring og stort overblik, forventer vi, at du har ledelseserfaring og har begået dig i restaurationsbranchen.

Du skal være resultatorienteret og kunne lide at motivere dine kollegaer i dine bestræbelser på at nå fælles mål. Vi vægter anerkendende ledelse utroligt højt, så du kan få holdet med på din og vores rejse.

Vi tilbyder

  • Det fulde ansvar for vores restaurant i Korup.
  • Vi bruger data som en stor del af vores daglige styring af restauranterne – vi hjælper dig til at bruge data, så data er et motivationsværktøj til at opnå de bedst mulige resultater
  • En central rolle i en organisation i vækst.
  • Tæt samarbejde og sparring med dine lederkollegaer i de forskellige Chicago Burger Afdelinger.
  • Chicago Burger består af et stærk team, der har en energisk og motiverende tilgang.Organisationsstruktur, hvorfor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelse og ejere.

Send din ansøgning + CV med foto til -  korup@chicagoburger.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.