Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chief Digital Officer til LandboNord

Brænder du for at stå i spidsen for en omfattende digitaliseringsindsats? Har du lyst til at drive den fremtidige digitale udvikling i LandboNord? Er du klar til at spille en afgørende rolle i vores digitale transformation? LandboNord søger lige nu CDO (chief digital officer) til nyoprettet forretningsområde. Måske er det dig, vi leder efter?

LandboNord er en rådgivningsvirksomhed, som beskæftiger ca. 230 medarbejdere. Vi rådgiver landbrugsvirksomheder og selvstændige erhvervsdrivende indenfor alle brancher. Vores største kundegruppe er landbrugsvirksomheder, hvor vi tilbyder ”full-line” rådgivning indenfor landbrugsproduktion, regnskab, ledelse, økonomisk rådgivning og digitalisering mv. Vi er allerede markedsledende indenfor flere digitale produkter, der giver vores kunder overblik og fjerner tunge arbejdsgange. Produkter som LN Summax, NemFaktura, LandboNord Scan, Dashboard og e-Overblik er nogle af de løsninger, som har bragt os i førerpositionen. 

Vi ser et stort potentiale i endnu flere digitale løsninger til vores kunder. Derfor ser vi frem til et 2020, hvor vi har besluttet at investere markant endnu mere i både it og digitalisering. Vi gør det, fordi vores evne til at anvende de teknologiske muligheder er helt afgørende for at gøre LandboNord til næste generations landbrugsrådgiver. 

Vi søger derfor til et helt nyt forretningsområde en CDO, der kan være med til at lægge de store linjer for digital innovation og digitale produkter i LandboNord – både strategisk og omsat til handlinger. Vi søger dig, som kan sætte et stort fingeraftryk, så vi endnu bedre understøtter vores kunder og medarbejdere med ny digitalisering, høj service, håndtering af mange data, stabil drift og udvikling af nye løsninger. 

Om forretningsområdet

Det nye forretningsområde består af tre afdelinger med indtil videre 8 fagligt kompetente og dedikerede medarbejdere. To af afdelingerne er kundevendte og bistår kundens processer, så der skabes merværdi i kundens forretning.  Den ene afdeling er IT Rådgivning, som supporterer vores kunder i indkøb af it-udstyr, video og netværk samt en hotline, der rådgiver i brugen af software mv.  Den anden afdeling er Digitale Services, som bistår vores kunder med vores populære digitale produkter som fx regnskabsprogrammet LN Summax. Den tredje afdeling er Digital Innovation, som retter sig mod vores digitale infrastruktur, platforme og mindset. Her handler det om udvikling og skalering af vores leveranceorganisation med fokus på brugervenlighed og optimering. 

Din profil

Vi ønsker en leder, der har en brændende interesse for digital udvikling, og som ser store muligheder i at udvikle LandboNord digitalt. Vi forventer derudover, at du har følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med strategisk udvikling og digitalisering, herunder brobygning mellem IT, teknologi og forretningsudvikling
  • Erfaring med styring af digitale projekter, herunder erfaring med agile projektmetoder
  • IT-faglige kompetencer til at gennemskue og overskue tekniske problemstillinger 
  • Stor økonomisk forståelse og flair for økonomiværktøjer
  • God leder med en motiverende og udviklende tilgang til ledelse
  • Gode samarbejdsevner og i stand til at bygge bro mellem dit forretningsområde og medarbejdere i resten af organisationen
  • Robust med høj arbejdskapacitet, da vi har store ambitioner
  • Godt kendskab til GDPR

Du bliver en del af en visionær, meningsfuld og dynamisk arbejdsplads med en høj faglighed og et stærkt værdisæt. Arbejdstiden kræver, at du er fleksibel. Du får base på vores hovedkontor i Brønderslev. 

Ansøgning og udviklingsmuligheder

LandboNord tilbyder en nøgleposition i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed, der giver stort råderum og handlefrihed til medarbejdere og ledere. Der er således store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø, og ansættelsesvilkårene forhandles på et individuelt niveau med udgangspunkt i en attraktiv lønpakke.

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger. 

Nu ved du lidt om os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til adm. direktør Uffe Bertelsen på tlf. 3046 3820 eller HR & Kommunikationschef Birgitte Pedersen på tlf. 3048 6080

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Du søger stillingen ved at registrere dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade CV og ansøgning via LandboNord’s hjemmeside www.landbonord.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.