Chief for sushi

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chiefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330038229Phoenix-c38c276c12019-06-06T00:00:00Chief for sushi

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chiefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chiefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.11jobnetc38c276c100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønStevnsEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3542044Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu11Carlsensvej 84600KøgeDKDanmark0ls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent773609JobNet5000438500043810005-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c38c276chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c38c276chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c38c276c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c38c276c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362015082ls@luckysushi.dkls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark330058305Rødvig Kro & Badehotel søger kokRobot Kok søges Hvem er vi? Vi er et familiedrevet badehotel beliggende ved Østersøen i Rødvig på Stevns blot en time udenfor København. Vi har i 11 år drevet en succesfuld virksomhed præget af dynamik, vækst og udvikling. Vi er stadig på vej fremad og ønsker os en kok, der sammen med os og vores nye køkkenchef, der vil være med på den rejse. På badehotellet lægger vi vægt på værdier som kvalitet og autencitet, engagement, ærlighed, hjælpsomhed og varme og humor. Vi er ca. 18 fastansatte medarbejdere og næsten ligeså mange løstansatte. I teamet i køkkenet er der udover køkkenchefen ansat 2 kokke, 2 kokkeelever og 1 konditor. På badehotellet servicerer vi gæster til mange typer af selskaber, konferencer, bryllupper, i a la carte restauranten og overnattende gæster på Getaway. Hvem er du? Du er en kreativ faglært kok med fingeren på pulsen. Du er ambitiøs med dit arbejde og du har lyst til at være med til at flytte niveauet i vores køkken til et højere niveau. Du brænder for de gode råvarer og har lyst til sammen med vores gode stevnske leverandører at få endnu flere af sæsonens råvarer på vores menuer. Du er god til at kommunikere og du har gode samarbejdsevner. Du er en ansvarlig og selvstændig person og er du også en humoristisk person, vil det være et kæmpe plus. Hvilke arbejdstider vilkår og løn gælder for stillingen? Stillingen er en fuldtids og helårstilling. Vagterne ligger i en 5-2 vagtplan. Køkkenet lukker kl. 21.00. Vi har åbent alle dage året rundt, bortset fra en lukkeperiode over jul og nytår på ca 3 uger. Vi giver god løn efter kvalifikationer. Stillingen er til tiltrædelse hurtigst muligt. Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os en ansøgning på Kathrine@roedvigkro.dk

Kok søges

Hvem er vi?

Vi er et familiedrevet badehotel beliggende ved Østersøen i Rødvig på Stevns – blot en time udenfor København. Vi har i 11 år drevet en succesfuld virksomhed præget af dynamik, vækst og udvikling. Vi er stadig på vej fremad og ønsker os en kok, der sammen med os og vores nye køkkenchef, der vil være med på den rejse. På badehotellet lægger vi vægt på værdier som kvalitet og autencitet, engagement, ærlighed, hjælpsomhed og varme og humor. Vi er ca. 18 fastansatte medarbejdere og næsten ligeså mange løstansatte. I teamet i køkkenet er der udover køkkenchefen ansat 2 kokke, 2 kokkeelever og 1 konditor. På badehotellet servicerer vi gæster til mange typer af selskaber, konferencer, bryllupper, i a la carte restauranten og overnattende gæster på Getaway.

Hvem er du?

Du er en kreativ faglært kok med fingeren på pulsen. Du er ambitiøs med dit arbejde og du har lyst til at være med til at flytte niveauet i vores køkken til et højere niveau. Du brænder for de gode råvarer og har lyst til sammen med vores gode stevnske leverandører at få endnu flere af sæsonens råvarer på vores menuer. Du er god til at kommunikere og du har gode samarbejdsevner. Du er en ansvarlig og selvstændig person og er du også en humoristisk person, vil det være et kæmpe plus.

Hvilke arbejdstider/vilkår og løn gælder for stillingen?

Stillingen er en fuldtids og helårstilling. Vagterne ligger i en 5-2 vagtplan. Køkkenet lukker kl. 21.00. Vi har åbent alle dage året rundt, bortset fra en lukkeperiode over jul og nytår på ca 3 uger. Vi giver god løn efter kvalifikationer. Stillingen er til tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os en ansøgning på Kathrine@roedvigkro.dk

Rødvig Kro & Badehotel A/SRødvig Stevns2019-07-11T00:00:002019-09-03T00:00:00
330057206Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarligBasic Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne. Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet. Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer. Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle. Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad. Du skal være uddannet ernæringsassistent kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om sund mad til små børn med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål. Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat. Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø. Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00. Yderligere oplysninger Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk Søg via link

Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø.

Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne.

Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet.

Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer.

Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle.

Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad.

Du skal være uddannet ernæringsassistent/kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om ”sund mad til små børn” med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål.

Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat.

Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk/psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser/oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø.  

Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk

Søg via link

ORS/Small/f27cef02_logo.pngRoskilde Kommune - Børnehuset RavnenRoskilde2019-07-09T16:01:08.5072019-08-21T00:00:00
330055150Kok søges til kantine i HørsholmRobot Faglig dygtig kok til kantine FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her. Du vil blive en del af et friskt team, som laver mad til 450 gæster dagligt Kvalitet er et nøgleord og kundekontakt vil være en del af din hverdag. Madspild er også et vigtigt fokusområde i dagligdagen det handler om at tænke kreativt. Arbejdsopgaver Tilberedning af mad fra bunden med kun de bedste råvarer Udvikling af nye produkter i samarbejde med teamet Vi forventer, at du Er faglig dygtig og gerne specialist indenfor dit område Er stolt af dit håndværk Er ambitiøs og aldrig går på kompromis med kvaliteten Tør udfordre den traditionelle frokostbuffet Er effektiv og har et godt overblik Er engageret og en åbenlys medspiller Er glad med en positiv indstilling til arbejde og kolleger Vi tilbyder Et spændende og krævende job på en dynamisk arbejdsplads En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi sætter pris på humoristisk sans Gode vilkår og løn efter kvalifikationer Gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt Lyder det dit næste job ? Så ring eller skriv til AndersFaglig dygtig kok til kantine

FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her.

Du vil blive en del af et friskt team, som laver mad til 450 gæster dagligt

Kvalitet er et nøgleord og kundekontakt vil være en del af din hverdag. Madspild er også et vigtigt fokusområde i dagligdagen – det handler om at tænke kreativt.

Arbejdsopgaver

  • Tilberedning af mad fra bunden med kun de bedste råvarer
  • Udvikling af nye produkter i samarbejde med teamet

Vi forventer, at du

  • Er faglig dygtig og gerne specialist indenfor dit område
  • Er stolt af dit håndværk
  • Er ambitiøs og aldrig går på kompromis med kvaliteten
  • Tør udfordre den traditionelle frokostbuffet
  • Er effektiv og har et godt overblik
  • Er engageret og en åbenlys medspiller
  • Er glad med en positiv indstilling til arbejde og kolleger

Vi tilbyder

  • Et spændende og krævende job på en dynamisk arbejdsplads
  • En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi sætter pris på humoristisk sans
  • Gode vilkår og løn efter kvalifikationer
  • Gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt

Lyder det dit næste job ? Så ring eller skriv til Anders

HumanizerTaastrup2019-07-05T00:00:002019-08-05T00:00:00
330046966Kok søges til HøjbjergRobot HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at: Du er uddannet kok God til at bevare overblikket i travle situationer Du taler dansk Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Er det dig vi står og mangler? Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på. Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles. HumanizeR er en 100 danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30/09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet kok
  • God til at bevare overblikket i travle situationer
  • Du taler dansk

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

  • Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold
  • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
  • Vi er nemme at komme i kontakt med
  • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizerHøjbjerg2019-06-20T00:00:002019-08-15T00:00:00
330041268Cafe & Restaurant Tidslös søger en kokRobot Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastronomi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset. Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med gryderne . Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk. Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner. Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet. Din profil: Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget. Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne. Start så hurtig som muligt. Løn efter kvalifikation Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk Cafe og Restaurant Tidsl s er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

Cafe & Restaurant Tidslös i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt.

Dine opgaver:

De dygtige kokke, og vores flair for gastronomi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster.

Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset.

Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med "gryderne".

Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk.

Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner.

Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet.

Din profil: 

Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget.

Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne.

Start så hurtig som muligt.

Løn efter kvalifikation

Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk

Cafe og Restaurant Tidslös er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

 

JDU Invest ApSSlagelse2019-06-13T00:00:002019-08-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Rødvig Kro & Badehotel søger kok

Rødvig Kro & Badehotel A/S

Rødvig Stevns
Kok søges Hvem er vi? Vi er et familiedrevet badehotel beliggende ved Østersøen i Rødvig på Stevns blot en time udenfor København. Vi har i 11 år drevet en succesfuld virksomhed præget af dynamik, vækst og udvikling. Vi er stadig på vej fremad og øn...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:3. september 2019

Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarlig

Roskilde Kommune - Børnehuset Ravnen

Roskilde
Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og ...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Kok søges til kantine i Hørsholm

Humanizer

Taastrup
Faglig dygtig kok til kantine FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres ...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:5. august 2019

Kok søges til Højbjerg

Humanizer

Højbjerg
HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR s...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019

Cafe & Restaurant Tidslös søger en kok

JDU Invest ApS

Slagelse
Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastronomi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:6. august 2019