Chief for sushi

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chiefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330151505Phoenix-0c4c45ef12020-01-08T00:00:00Chief for sushi

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chiefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chiefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.11Jobnet0c4c45ef100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3687482Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu11Carlsensvej 84600KøgeDKDanmark0
ls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000879559JobNet5094462509446210006-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c4c45efhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c4c45efhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c4c45ef&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0c4c45ef&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgChief for sushi12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363883657Xiaoying Wuls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark330163850Stacy´s i Køge søger kokkeRobot Foråret banker på døren og det samme gør gæsterne hos Stacy s i Køge. Derfor søger vi kokke til opstart omkring medio marts 2020 - i vores amerikanske diner på Køge Marina. Vil du med på bussen , i et ungt og ambitiøst team, hvor kvalitet, oplevelser og godt håndværk er i højsædet. Vi har en travl men god stemning i køkkenet. Vi forventer at du er kan: Mødestabil Faglært eller ufaglært men med stor interesse i branchen Nytænkende og fleksibel Har lyst til at arbejde aften og weekender Arbejde hele sommeren (der kan ikke tages forbehold for ferie) Selvstændig men samtidig kan arbejde i teams. Har et godt overblik, selvom der travlt En god kollega Vi tilbyder: En stilling fra medio marts til ultimo september 2020 (dog med mulighed for fastansættelse) Et uformelt og professionelt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Vekslende arbejdstider Personalekort med fordele til vores restauranter De bedste kollegaer Du kan søge jobbet via vores hjemmeside via dette link: https: stacysdiner.dk job Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Foråret banker på døren og det samme gør gæsterne hos Stacy´s i Køge. Derfor søger vi kokke til opstart omkring medio marts 2020 - i vores ”amerikanske diner” på Køge Marina.

 

Vil du med ”på bussen”, i et ungt og ambitiøst team, hvor kvalitet, oplevelser og godt håndværk er i højsædet. Vi har en travl men god stemning i køkkenet.

 

Vi forventer at du er/kan:

  • Mødestabil
  • Faglært eller ufaglært – men med stor interesse i branchen
  • Nytænkende og fleksibel
  • Har lyst til at arbejde aften og weekender
  • Arbejde hele sommeren (der kan ikke tages forbehold for ferie)
  • Selvstændig men samtidig kan arbejde i teams.
  • Har et godt overblik, selvom der travlt
  • En god kollega

 

Vi tilbyder:

  • En stilling fra medio marts til ultimo september 2020 (dog med mulighed for fastansættelse)
  • Et uformelt og professionelt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer
  • Vekslende arbejdstider
  • Personalekort med fordele – til vores restauranter
  • De bedste kollegaer

 

Du kan søge jobbet via vores hjemmeside – via dette link:

https://stacysdiner.dk/job/

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Stacy's ApSKøge2020-01-24T00:00:002020-03-15T00:00:00
330169617Nytænkende og kreativ kok med gastronomisk stærk baggrundRobot - søges til nyoprettet stilling i Taastrup Kan du lave mad i verdensklasse, kommer du tit på nye id er og formår at udeføre dem kreativt og det samtidig smager? Så er det dig vi søger til vores team! Vi søger en erfaren faglært kok til vores personalerestaurant, som dagligt bespiser 300 gæster. Du vil blive en del af et team på 4, hvor innovation og passion for faget, og sammenhold er hverdag. Selve teamet består af køkkenchef og kokke, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får dagens bedste oplevelse. Jobbets primære opgaver vil bestå af tilberedning til varmt og koldt køkken samt bagning. De sekundære opgaver kan være egenkontrol, menuplanlægning og varebestilling. Dig som personDu er uddannet kok og sætter en ære i at arbejde på et højt fagligt og gerne gastronomisk niveau, samt at du har mange års erfaring inden for restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at arbejde i åbent køkken, og kan lave præsentable portionsanretninger. Herudover skal du være selvstændigt drevet og tænkende, samarbejdsvillig, ansvarsbevidst og ser muligheder i stedet for begrænsninger.Personligt ser vi gerne at du er udadvendt, har et godt humør, er serviceminded med stort S, og er god til at kommunikere mundtligt, er mødestabil og fleksibel. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er mandag til fredag fra 07.00 - 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Maj-Britt Petersen i tidsrummet 7:00-14:30 på tlf.: 40 91 98 35.

 - søges til nyoprettet stilling i Taastrup

Kan du lave mad i verdensklasse, kommer du tit på nye idéer og formår at udeføre dem kreativt – og det samtidig smager? Så er det dig vi søger til vores team!

Vi søger en erfaren faglært kok til vores personalerestaurant, som dagligt bespiser 300 gæster. Du vil blive en del af et team på 4, hvor innovation og passion for faget, og sammenhold er hverdag. Selve teamet består af køkkenchef og kokke, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får dagens bedste oplevelse. Jobbets primære opgaver vil bestå af tilberedning til varmt og koldt køkken samt bagning. De sekundære opgaver kan være egenkontrol, menuplanlægning og varebestilling.

Dig som person
Du er uddannet kok og sætter en ære i at arbejde på et højt fagligt og gerne gastronomisk niveau, samt at du har mange års erfaring inden for restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at arbejde i åbent køkken, og kan lave præsentable portionsanretninger. Herudover skal du være selvstændigt drevet og tænkende, samarbejdsvillig, ansvarsbevidst og ser muligheder i stedet for begrænsninger.
Personligt ser vi gerne at du er udadvendt, har et godt humør, er serviceminded med stort S, og er god til at kommunikere mundtligt, er mødestabil og fleksibel.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er mandag til fredag fra 07.00 - 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Maj-Britt Petersen i tidsrummet 7:00-14:30 på tlf.: 40 91 98 35.

SODEXO TRAFIK A/STaastrup2020-02-03T00:00:002020-02-29T00:00:00
330162331Kok søges til Gyrstinge SkovkroRobot Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer. Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af køkkenet. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af god energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01.03.2020 eller gerne før, efter aftale. Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage. Send ansøgning og CV til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du skal have lyst og glæde ved madlavning
  • Interesse i udvikling af nye kombinationer
  • Focus på kvalitet er en forudsætning
  • Loyalitet samt en god teamplayer

 

 Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: 

  • Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer.
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af køkkenet.

 

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af god energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

 

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01.03.2020 eller gerne før, efter aftale.

Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage.

 

Send ansøgning og CV  til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Skovkro Gyrstinge ApSFjenneslev2020-01-22T00:00:002020-02-29T00:00:00
330160195To faglærte kokke til FasanerietRobot Restauarant Fasaneriet i Lejre tæt ved Ledreborg Slot søger to faglærte kokke. Vi er en restaurant med fuld fart på. Vi har både a la carte, selskaber, dinner transportable, ligesom vi dagligt servicerer Ledreborg Palace Golfs medlemmer og gæster. Vi lægger vægt på følgende: Udlært kok eller stor erfaring som ufaglært kok Du er en udpræget teamplayer Du kan lide at have travlt Du er samarbejdsvillig og har et fantastisk humør, også når der er travlt Du har ordenssans og overblik Du er meget mødestabil Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor alle løfter i flok, også når der er meget travlt. Vi tilbyder derudover en god vagtplan, som udgangspunkt efter 5-2 systemet. Løn efter kvalifikationer. Har du spørgsmål kan du kontakte restauratør Johnnie på tlf. 40 59 93 40.

Restauarant Fasaneriet i Lejre tæt ved Ledreborg Slot søger to faglærte kokke.

Vi er en restaurant med fuld fart på. Vi har både a la carte, selskaber, dinner transportable, ligesom vi dagligt servicerer Ledreborg Palace Golfs medlemmer og gæster. 

Vi lægger vægt på følgende:

  • Udlært kok eller stor erfaring som ufaglært kok
  • Du er en udpræget teamplayer
  • Du kan lide at have travlt
  • Du er samarbejdsvillig og har et fantastisk humør, også når der er travlt
  • Du har ordenssans og overblik
  • Du er meget mødestabil

Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor alle løfter i flok, også når der er meget travlt.

Vi tilbyder derudover en god vagtplan, som udgangspunkt efter 5-2 systemet. 

Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål kan du kontakte restauratør Johnnie på tlf. 40 59 93 40. 

 

FasanerietLejre2020-01-20T00:00:002020-02-29T00:00:00
330175394En Kok på 37 timer ugentligt søges til Strandcentret plejecenter i Greve kommune.Robot Muligheden for at sætte dit præg på hverdagen på et af Greve kommunes plejecentre? At giver vores borgere og centergæster en god mad oplevelse? At lave lækker ernæringsrigtig mad der taler til sanserne og give lysten til at spise? I vores køkken arbejders der ud fra Greve kommunes værdigheds og ældrelivspolitik, hvor livskvalitet og selvbestemmelse er omdrejningspunktet og hvor maden spiller en stor rolle for, at borgerne kan opretholde et liv med energi, livslyst og et godt helbred. Hos os kan du beskæftige dig med alle aspekter inden for dit fagområde, ligesom du vil blive en del af vores team der vægter faglighed, service og det gode arbejdsmiljø højt. Vi laver dagligt mad til ca.100 beboer og centergæster og vi udtænker menuerne i et tæt samarbejde med borgerne, der bor på centret. På plejecentret arbejder vi tæt sammen omkring kerneopgaven og vi arbejde ud fra de tre kernebegreber fra social kapital, hvor tillid retfærdighed og samarbejdsevne er i højsædet, da vi tro på, at sammen er vi stærkere ind hver for sig. Om dig Du er uddannet, og har god erfaring fra faget. Du bidrage med dit gode humør, og understøtter vores samarbejde omkring kerneopgaven og de forventninger der ligger i vores værdigheds og ældrelivspolitik. Det er vigtigt, at du - ligesom os - brænder for det, du laver - for maden og for at gøre den endnu bedre. Derudover forventer vi: Du forstår, at skabe en god oplevelse for vores borgere og centergæster, og du kan begejstre gennem dit arbejde. Du er ambitiøs, serviceminded, går forrest og er parat til løbende udvikler dig. Tænker på at undgå madspild og har fokus på kvalitet. Er vandt til at lave forskellige diæter tilpasset den enkeltes behov Du kan arbejde selvstændigt og kan bevare overblikket Øvrige oplysninger: Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er primært mellem kl. 7.30 og 15.00 med arbejde hverdage og ca. hver tredje weekend. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at du kan fremvise en straffeattest. Yderligere oplysninger kan fås hos centerleder Maj-Britt Toft Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2020 Samtaler afholdes 24. og 25. februar 2020
  • Muligheden for at sætte dit præg på hverdagen på et af Greve kommunes plejecentre?
  • At giver vores borgere og centergæster en god mad oplevelse?
  • At lave lækker ernæringsrigtig mad der taler til sanserne og give lysten til at spise?
I vores køkken arbejders der ud fra Greve kommunes værdigheds og ældrelivspolitik, hvor livskvalitet og selvbestemmelse er omdrejningspunktet og hvor maden spiller en stor rolle for, at borgerne kan opretholde et liv med energi, livslyst og et godt helbred.

Hos os kan du beskæftige dig med alle aspekter inden for dit fagområde, ligesom du vil blive en del af vores team der vægter faglighed, service og det gode arbejdsmiljø højt.

Vi laver dagligt mad til ca.100 beboer og centergæster og vi udtænker menuerne i et tæt samarbejde med borgerne, der bor på centret.

På plejecentret arbejder vi tæt sammen omkring kerneopgaven og vi arbejde ud fra de tre kernebegreber fra social kapital, hvor tillid retfærdighed og samarbejdsevne er i højsædet, da vi tro på, at sammen er vi stærkere ind hver for sig.



Om dig

Du er uddannet, og har god erfaring fra faget. Du bidrage med dit gode humør, og understøtter vores samarbejde omkring kerneopgaven og de forventninger der ligger i vores værdigheds og ældrelivspolitik.

Det er vigtigt, at du - ligesom os - brænder for det, du laver - for maden og for at gøre den endnu bedre.

Derudover forventer vi:

  • Du forstår, at skabe en god oplevelse for vores borgere og centergæster, og du kan begejstre gennem dit arbejde.
  • Du er ambitiøs, serviceminded, går forrest og er parat til løbende udvikler dig.
  • Tænker på at undgå madspild og har fokus på kvalitet.
  • Er vandt til at lave forskellige diæter tilpasset den enkeltes behov
  • Du kan arbejde selvstændigt og kan bevare overblikket


Øvrige oplysninger:

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Arbejdstiden er primært mellem kl. 7.30 og 15.00 med arbejde hverdage og ca. hver tredje weekend.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at du kan fremvise en straffeattest.

Yderligere oplysninger kan fås hos centerleder Maj-Britt Toft



Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2020

Samtaler afholdes 24. og 25. februar 2020

Strandcentret PlejecenterGreve2020-02-10T00:00:002020-02-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Stacy´s i Køge søger kokke

Stacy's ApS

Køge
Foråret banker på døren og det samme gør gæsterne hos Stacy s i Køge. Derfor søger vi kokke til opstart omkring medio marts 2020 - i vores amerikanske diner på Køge Marina. Vil du med på bussen , i et ungt og ambitiøst team, hvor kvalitet, oplevelse...
Indrykket:24. januar 2020

Nytænkende og kreativ kok med gastronomisk stærk baggrund

SODEXO TRAFIK A/S

Taastrup
- søges til nyoprettet stilling i Taastrup Kan du lave mad i verdensklasse, kommer du tit på nye id er og formår at udeføre dem kreativt og det samtidig smager? Så er det dig vi søger til vores team! Vi søger en erfaren faglært kok til vores persona...
Indrykket:3. februar 2020

Kok søges til Gyrstinge Skovkro

Skovkro Gyrstinge ApS

Fjenneslev
Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til sels...
Indrykket:22. januar 2020

To faglærte kokke til Fasaneriet

Fasaneriet

Lejre
Restauarant Fasaneriet i Lejre tæt ved Ledreborg Slot søger to faglærte kokke. Vi er en restaurant med fuld fart på. Vi har både a la carte, selskaber, dinner transportable, ligesom vi dagligt servicerer Ledreborg Palace Golfs medlemmer og gæster. V...
Indrykket:20. januar 2020

En Kok på 37 timer ugentligt søges til Strandcentret plejecenter i Greve kommune.

Strandcentret Plejecenter

Greve
Muligheden for at sætte dit præg på hverdagen på et af Greve kommunes plejecentre? At giver vores borgere og centergæster en god mad oplevelse? At lave lækker ernæringsrigtig mad der taler til sanserne og give lysten til at spise? I vores køkken arb...
Indrykket:10. februar 2020