Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Christians Have søger en SOSU-assistent til nattevagtÆldreområdet · Christians Have Plejecenter

Vil du have tiden og ressourcerne til at give den bedste omsorg og pleje til vores beboere på Christians Have? Og brænder du for at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter hjemlighed, aktivitet, kvalitet, og sundhed højt - så har vi stillingen til dig!

”Du kan møde ind med god ro i maven, for dine kolleger er sjældent syge, og ellers stiller en af vores egne vikarer op, og de har helt styr på opgaver og beboere,” fortæller daglig leder Katherine Ratgen.

Mærk den hjemlige stemning.Plejecentret Christians Have har vi på nuværende tidspunkt  gjort os ekstra umage for at skabe den tryghed og hjemlige følelse, som danner rammerne om vores 62 beboere Vi er et plejecenter med 3 somatiske og 3 demensafsnit og ca.62 passionerede medarbejdere, hvoraf nogle er vores faste vikarer.

I den anden ende af centeret holder kommunens plejegrupper til, og dem har vi et velfungerende samarbejde med, når vi deltager i fællesarrangementer, kurser og aktiviteter.

”Det er et rigtig godt sted at være, og vi har faktisk folk, som har været her i 17 år. Her er der nemlig plads til at være kreativ, få indflydelse og gøre en reel forskel for andre mennesker,” fortsætter Kathrine.

Nattevagt til pleje og omsorg. Du bliver tilknyttet et nathold, hvor du sammen med dine kollegaer vil have et fælles ansvar for vores beboere.

Arbejdsopgaver:

  • Varetage pleje- og omsorgsopgave af vores beboere
  • Udføre akutte og komplekse plejeopgaver svarende til kompetencer    
”Vi laver rigtig mange aktiviteter med beboerne såsom musik og håndarbejde. Vi tager også på ferier. Det kan både være en tur i sommerhus eller til udlandet. Og du kan også byde ind, hvis du har en god ide,” slutter Kathrine.

Du bliver endnu dygtigere hos os Vi går meget højt op i, at vores medarbejdere udvikler sig i den retning, de gerne vil. Derfor vil vi løbende tilbyde dig kurser og invitere dig på udviklingsprojekter. Vi har fx netop kørt et værdighedsprojekt og et sansestimuleringskursus, så du altid er med på de nyeste trends inden for pleje og omsorg. Har du mod på at tage ansvar kan vi også imødekomme dette.

Vi forventer at;
  • Du er uddannet SOSU-assistent. 
  • Du har lyst at være med til at skabe faste og trygge rammer for vores beboere.
  • Du er engageret i dit arbejde.
  • Du kan indgå i et teamsamarbejde.
  • Basale IT kundskaber til dokumentation mv. 

Lyder vi som noget for dig? Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye hjælper eller assistent? Så kan du kontakte daglig leder Katherine Ratgen på 4040 7938.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag - senest d. 18. juni.2021.
Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.